Vidjda

26, MasculinoÚltima visita: fevereiro 2015

43370 execuções desde 22 Ago 2007

196 Faixas preferidas | 0 Posts | 1 Lista | 71 mensagens

  • Adicionar
  • Enviar mensagem
  • Deixar recado

Seu grau de compatibilidade musical com Vidjda é Desconhecido

Crie seu próprio perfil musical

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou registre-se.
  • xsunchekox

    neću se družit s tobom ak ne slušaš muziku :P daj bar nekaj korisno radi, uključi media player :D :D

    14 Out 2010 Responder
  • xsunchekox

    ipak si sviraš :D!!

    4 Set 2010 Responder
  • xsunchekox

    nema te, nestao si :D kak ti je bilo na vukekima?? si vidio,jesi jelda, 14.11. je the dan :D

    7 Jun 2010 Responder
  • xsunchekox

    hehe spremna spremnaaa :D pa ovaj koncert se čeka godinama! nadam se da i ti dolaziš ovaj put! javi se :D

    25 Mai 2010 Responder
  • xsunchekox

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jes vidio, 13.11.!!! zagreb! nešnl!!! aaaa, al drugi tjedan ćemo sve točno znat :D ajme, opet <3 <3 <3 nadam se da će ti se svidit album :D meni zasad najnaj conversation 16 :D nih 5-6 smo ionak čuli još pred koji mjesec kad smo dilali linkove, jel, pa opće skoro ni nemam dojam da je novi album :D na žedno uho nejdeš? ak želiš, a nemaš s kim, javi!ja sam za sad pon i sri tam.

    25 Abr 2010 Responder
  • xsunchekox

    i, i? jesi poslušao danas u 5 :P? nije bilo onak indie ko inače, al okej :D ma kaj propuštaš koncerte zato jer nemaš s kim?! pih :D pa daj se javi, zato je tu last.fm ekipa :)) ja valjda idem na editorse pa ak si mislio ić smiješ mi se pridružit :P meni ne pada na pamet propuštat koncerte zato jer niko neće ić..ko im je kriv, ne znaju kaj propuštaju :P

    15 Abr 2010 Responder
  • xsunchekox

    opaaaaa vidjdo :D! pa di si ti, si živ :D?! nema te ko proljeća :P hvala na pjesmici, ovu nisam čak još iskopala :D jesam onu na njihovom sajtu & onu koja ima spot :D a si čuo da je navodno u 11.mj nešnl opet u zagrebu <3 <3 <3 umirem :D a nema te ni po koncertima, ha :D

    14 Abr 2010 Responder
  • xsunchekox

    oj vidjdo! jesi pohodio teatar itd neku večer? grand archives i ekipa? baš sam gledala jel ću te di vidjet, al niš od toga :P

    1 Fev 2010 Responder
  • xsunchekox

    ajd nek ti bude, dobri su yeasayer :D joj grand archives su divni divni* ne propustit to!! a svugdje će se ić znači :))! btw, preporučam alexija murdocha, divan je* skinula sam soundtrack iz away we go filma pa je on tam. a i filmek je lepi, ak te zanima :P

    6 Jan 2010 Responder
  • xsunchekox

    eh, poznaš me u dušu :P ma svašta se još skriva kod mene izvan ovog last.fm-a :P

    31 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    i ja mislim :P btw ne znam jel znaš za ove koje sad slušam :P crystal stilts.. često su mi pri uhu u zadnje vrijeme, pa ak ti se da poslušaj i ti :)

    28 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    imaš možda neki link koji radi za yeasayer :D? našla sam ih petsto al svi su maknuti :D pa ne znam di da tražim više :D

    28 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    a sad tek vidim da mi zadnjih 5 postova počne sa hehe :D đizs :Đ

    27 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    hehe može bez brige :D pa da čuješ i to čudo :P! btw poslala sam ti rikvest na fejsu ak si to ti, al niko se drugi tak ne zove pa valjda jesi :D mislim da ću sad polako na spavanje, od 5 sam na nogama, morala sam radit na izborima pa već ne vidim niš na ekranu :D pa ono, obećajem neku novu muziku ovih dana :D čujem ose!

    27 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    hehe ostaci davnih dana...to ono još 43e kad si bio mlad pa se sad u starosti sramiš toga :D :D godine brzo idu :D ajd budem te probala nać onda ak nisi skriven :P pa da te prepoznam ak te nekad vidim na nekom super kul koncerteku :D joj i da, zaboravila sam te podsjetit al budem obećajem od nove godine :D sad mi ona supersonična emisijica na rejdiju ide četvrtkom od 17-18h pa da se prištekaš i slušaš najkul muziku ikad :D

    27 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    hehe :P al glavno da se po tunisu ide, nije bed :D :D e da, svaki put kad te vidim se pitam kaj ti znači vidjda :D jel ima neko više značenje ili su ti se prsti zaletili po tipkovnici :D pa jel ima neko zdravorazumsko objašnjenje, ili :P? neš mi je ličilo na dj vida, al nekak mislim da nije :D

    27 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    hehe, pa i ja mislim da nisi tak mislio :P jer ipak mi piše tu- Your musical compatibility with Vidjda is SUPER pa ono :P ak je moja muzika loša i tvoja je :D :D hehe da, da, i oni kao izdaju neš početkom godine. ajme to bi bilo najdivnije ikad da opet dođu, padam u nesvijest čim pomislim opće na to :D aaaa :držim fige: išla bi rado i da dođu u bilo koju okolnu zemlju (a da nije baš rumunjska il tak nekaj hehe :D :D) pa idemo svakak :)!! btw, imam jedno glupo pitanje, imaš fejsbuk :P??

    27 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    hehe, to 'daleko od moje glazbe' zvuči uvredljivo :P ko da slušam ne znam kaj :D al dobro, tenx na preporuci, budem poslušala. ovih dana mi je na ripitu uglavnom dylanov božićni cd malo za promjenu :D a svašta nam dolazi početkom godine, čak i wolf parade <3 ne zna se još kad, al nema veze, samo nek dođuu :D

    27 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    naravno, nikad dosta :) a baš sam bila u nekom tak raspoloženju za njih :)) a vidim kod tebe svega raznoga ima, stalno mislim kak ću si uzet vremena za otkrit neke nove bendove, a nikak ne stignem... ima se kakav koncertek u planu skoro?

    27 Dez 2009 Responder
  • xsunchekox

    bok bok :D

    26 Dez 2009 Responder
  • Todas as 71 mensagens

Atividade recente