Blog

RSS
  • Random Quiz

    Jun 26 2011, 4h29

    Put your music player on shuffle. Answer the questions that follow.

    1. Why did you take this quiz?
    Track: POWER - Kanye West
    Answer: I have the POWER to do it

    2. Where will you meet your wife/husband?
    Track: Will You Still Love Me Tomorrow - James Durbin
    Answer: apparently at a james durbin concert

    3. Where will you "hug" your wife/husband for the first time?
    Track: Lost! - Coldplay
    Answer: somewhere where i'm lost

    4. What is your secret dream?
    Track: Heroes - David Cook
    Answer: To be like a hero

    5. What song will they be playing at the morgue when they'll perform your autopsy?
    Track: I'm Not Leaving - Phil Collins
    Answer: Spiritually i will still be there

    6. Who will throw a party after you die?
    Track: Kater, Can You Hear Me - The Grand Magnolias
    Answer: katie must not be too fond of me

    7. What song describes you when you're so drunk that you can't speak?
    Track: Piano Man - Billy Joel
    Answer: its better to play an instrument than speak

    8. What will actually kill you?
    Track: Hurt - Johnny Cash
    Answer: i will die from being hurt

    9. Who will be your slave?
    Track: The More I Drink - Blake Shelton
    Answer: My Alcohol

    10. What will you look like at the age of 80?
    Track: Deliliah - Tom Jones
    Answer: I will look like a woman, cool

    11. Where will you meet your arch enemy of life?
    Track: Video Girl - Drake
    Answer: seems to have something to do with a video girl so thats never good!

    12. Where did your parents 'create' you?
    Track: Misery - Maroon 5
    Answer: in misery!

    13. What will happen to you tonight, after going to bed?
    Track: Somebody To Love - Queen
    Answer: while im sleeping someone will find me somebody to love

    14. What is the meaning of your life?
    Track: Eleanor Rigby - The Beatles
    Answer: to live in a dream

    15. What will be the meaning of your death?
    Track: Dreamin' Alone - The Grand Magnolias
    Answer: that i can finally have my dreams to myself without people getting in my way

    16. How many necrophiles will ravage your corpse?
    Track: New York Mining Disaster 1941 - Bee Gees
    Answer: its gonna be a disaster so thats never good!

    17. What do you hate the most?
    Track: The Scientist - Coldplay
    Answer: I've never been too fond of scientists

    18. What do you love the best?
    Track: Makes Me Wonder - Maroon 5
    Answer: i love to wonder about things that i can't figure out why i did them

    19. What makes you feel like jumping out the window?
    Track: Break Stuff - Limp Bizkit
    Answer: i want to break my window and every bone in my body!

    20. What do you think about bananas?
    Track: Open Arms - Journey
    Answer: i have loving open arms towards them

    21. What did you think of this quiz?
    Track: Crippled Inside - John Lennon
    Answer: that speaks for itself!

    22. Why haven't you left yet?
    Track: Lie - David Cook
    Answer: because i love to lie about questions

    23. Alright this is the end... what do you think about that? HUH!?
    Track: Stutter - Maroon 5
    Answer: i can't jumble the right words!