Ashminigun

31, Masculino, Malásia
ashminigun.wordpress.com/Última visita: Sábado à tarde

70804 execuções desde 29 Jul 2009

434 Faixas preferidas | 0 Posts | 1 Lista | 47 mensagens

  • Adicionar
  • Enviar mensagem
  • Deixar recado

Seu grau de compatibilidade musical com Ashminigun é Desconhecido

Crie seu próprio perfil musical

Últimas faixas

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou registre-se.
  • ChitogeKirisaki

    Thanks for accept my friend request~ Nice to meet you!

    24 Jul 2014 Responder
  • ichigoOblate

    Thanks for approving! (*ω*)~

    21 Out 2013 Responder
  • ichigoOblate

    Hiya, friends? We got super compatibility here :D

    16 Out 2013 Responder
  • Nightbane112

    Yup! Yup! Yup! DAT T.M. Revolution X Nana Mizuki duo in OP anime... :p

    5 Mai 2013 Responder
  • Nightbane112

    LOL! You realised?!

    4 Mai 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    apa khabar?

    2 Mar 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    kolo cmtu apa lagi....it always been my dream since 2 years ago to go there..

    6 Fev 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    amacm nak gi ke kolo mampuu?...ke dh mampu?

    4 Fev 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    ohhhh...emmmm..........i bet you have an ambition to travel to japan.

    4 Fev 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    so you wanna answer my last question or do you find me extremely boring?...if so then please forgive my behavior.

    4 Fev 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    hello?

    2 Fev 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    course TESL blajar Bi tu....em ade berapa bnyk anime collected stakat ne?...

    31 Jan 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    lorh........okay.....hmmm......ade ape ape nak tanye aku ke?...

    31 Jan 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    haaa?.................err......oh ok......em.....tinggal mano?...

    31 Jan 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    ok...hmm.....so what is your career?...i'm a student at universiti selangor.

    31 Jan 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    so maksudnye tk kisah apa quality video pun?....

    30 Jan 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    hmmm...............ehem....

    30 Jan 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    oh memilih jela ye?......em selalu gune site apee nak download?....quality cmne?..

    30 Jan 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    hoho reply sket dn ringkas je...well aku ne memang bnyk gk ckp...em so skang ne ade bnyk anime download ke atau beli dvd je?...

    29 Jan 2013 Responder
  • AfezeriaMiku

    oh cmtu...yeah skang bnyk genre same style je lain tpi i still liike them becaz aku jenis yg menghargai apa yg negara kegemaran aku hasilkan...ak kira masih bru je dlm hal ne...umur 17 lepas spm habis i try cube cri anime best becaz dh bosan tgk movie dan jugak mase kali pertama aku nk cri anime tu tu jugala time first aku tgk anime.....i'm still new...otaku junior lagi tpi bnyk lah anime kualiti bluray aku dh download....aku mule sukakan lagu naruto dulu pastu lelame aku tinggalkan lagu inggeris dn malay dn dgr lagu jepun je becaz for me lagu jepun paling terbaik dan bermakna di dunia...well bukan sume elokla...aniway aku bru 2 tahun jdi otaku dn memang betul my age is 18..aku kene kte aku banggalah dpt jumpe owg len yg minat sgt lagu jepun tk kirala umur die berape pun rase untung sgt.....bole jadi kenalan tk?...i'm a man by the way....hehe tk pasti nak kte aku atau saya nak gak jadi sopan ngan owg dewasa ni..maaf panjang sgt.,

    29 Jan 2013 Responder
  • Todas as 47 mensagens