Descubra novas músicas

A Last.fm é um serviço de descoberta de músicas que lhe oferece recomendações personalizadas com base nas músicas que você ouve.

Inicie o seu perfil na Last.fm Fechar janela

DELUHI

Tags

Tags de todos os usuários

Mais tags

Biografia

(2008 – 2011)

o DELUHI, antes conhecidos por GRAVE SEED, foi uma banda que tem mostrado um talento prometedor desde a sua formação em Janeiro 2008 . Muito do charme da banda vem dos talentos de composição de Leda (que também é conhecido como Yu-to, baixista dos Galneryus) combinado com outros três músicos talentosos. DELUHI encerrou as suas atividades no ano de 2011

A música da banda, obscura e melodiosa, distancia-se das sonoridades das outras bandas visual kei graças às composições elaboradas que enriquecem a voz de Juri.

Membros:
Vocal: JURI (ジュリ) Amulet*(Gt support.tsubo) → GRAVE SEED(Vo.Takuya) → DELUHI(JURI))
Guitarra: LEDA (レダ) (沙耶Crimson Head(Gt.勇人) → Amulet*(Gt.有羽人) → Galneryus(Ba.YU-TO), GRAVE SEED(Gt.) → Galneryus(Ba.YU-TO), DELUHI(Gt.LEDA))
Baixo: Aggy (アギー) GRAVE SEEDDELUHI
Bateria: SUJK (スーク) GRAVE SEEDDELUHI

Site Official
MySpace

Discografia:
2011.07.27 Album “VANDALISM”
2010.08.04 Single ‘’Departure’‘
2010.07.14 Single ‘’The Farthest’‘
2010.06.16 Single ‘’Frontier’‘
2010.03.24 Single “Revolver Blast”
2009.11.04 2nd Mini Album “ユグドアライヴ -Yggdalive-“
2009.10.30 Single ‘’Two Hurt -FOOL’S MATE EDITION-‘’
2009.08.05 Single “Two Hurt”
2009.05.20 DVD Single “FLASH:BACK”
2009.05.20 Single “Orion once again (2nd press)”
2009.01.08 free distributed “NO SALVATION 2009 Remix”
2008.12.31 Single “JAGANNATH”
2008.11.26 Single “MAHADEVA”

Vídeos

Principais álbuns

Tendência musical

29.041ouvintes no total
2.672.580scrobbles acumulados
Tendência de ouvintes recentes:

Comece a fazer scrobble e acompanhe o histórico de suas músicas

Os usuários da Last.fm fazem scrobble das músicas que ouvem no iTunes, Spotify, Rdio e em mais de 200 outros players de músicas

Crie um perfil na Last.fm

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou registre-se.
  • onewaylove

    they were so good

    30 Mar 18h31 Responder
  • sinkingslowly_

    I miss this band. [2]

    22 Mar 13h48 Responder
  • Youko_o

    WHy/who tagged them as NAGOYA KEI? This is NOT Nagoya. [2]

    9 Mar 1h15 Responder
  • viciouskurai

    WHy/who tagged them as NAGOYA KEI? This is NOT Nagoya.

    4 Mar 0h03 Responder
  • Youko_o

    Retarded people discovered DELUHI. Run to the hills, run for your lives!

    23 Fev 5h59 Responder
  • Damianek666XD

    GAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYY

    19 Fev 20h52 Responder
  • dreamy-cynic

    deluhi is so wonderful,why i've discovered them too late? why..

    17 Nov 2013 Responder
  • hiroki011

    I'll do almost anything to see DELUHI reband :(

    11 Out 2013 Responder
  • Shmilly

    Does anyone know about a behind the scenes video for The farthest PV? I think it might be a bonus from Brand-X. I would like to buy a copy, or at least see it ^^;

    8 Out 2013 Responder
  • rioxarp

    I miss this band.

    3 Out 2013 Responder
  • Dxnuuuu

    Vuela alto DELUHI :( ♥ ♥ ♥

    12 Set 2013 Responder
  • Grim-o-i-r-e

    [7]th that.

    9 Set 2013 Responder
  • ainaki

    Is anyone interested in buying "Orion Once Again" first press? I have one copy and really want to sell it,so if you're interested just send me a message.It's no big secret that I'd like to get the highest price,so if there are more people I can put the CD on ebay :)

    30 Ago 2013 Responder
  • Mind_of_the_sun

    Decided to buy Vandalism. Not dissapointed, these guys sound is amazing!

    14 Ago 2013 Responder
  • MeXionDarkness

    Frontier song very fucking good!

    11 Ago 2013 Responder
  • Furik

    [6]th that.

    10 Ago 2013 Responder
  • Emirii96

    They are always working together (except for Aggy). Why don't they come back as DELUHI? DELUHI is the soundtrack of my life, I want them back. [4]

    2 Ago 2013 Responder
  • hiroki011

    Juri will be releasing his solo album in November later this year!!!! =D although I'm still silently hoping that DELUHI will reband one day...

    28 Jul 2013 Responder
  • sleet_eve

    They are always working together (except for Aggy). Why don't they come back as DELUHI? DELUHI is the soundtrack of my life, I want them back. [3]

    14 Jul 2013 Responder
  • Marcos_Arantes

    They are always working together (except for Aggy). Why don't they come back as DELUHI? DELUHI is the soundtrack of my life, I want them back. [2]

    7 Jul 2013 Responder
  • Todas as 2028 mensagens