eksisozluk » Discussões

kim yolluyo ulan mustafa topaloğlu recommendationlarını

• payphone disse...
    • Usuário
    • Fev 25 2006, 17h57

kim yolluyo ulan mustafa topaloğlu recommendationlarını

abu ciciymiş..kesin flunun başının altından çıkıyo bunlar, bir gore metal albümüne kapak yapacam ulan seni :xxx

• bana da geldi ya

• disse...
    • Usuário
    • Fev 25 2006, 20h21
    ben yolluyorum "ulan". ama neden yolluyorum bir sor bakalim? gercekten tavsiye ediyorum cunku. ne yani tavsiye edemez miyim? mustafa topaloglu da bir muzisyen degil mi? degil mi ha degil mi? madem boyle bir fasilite olayimiz var ben de kullaniyorum sabahlara kadar abu cici dinlemis biri olarak. ve komunite mahrum kalmasin diye de tavsiye ediyorum. ama bu son olsun, bir daha etmem tavsiye falan kimseye. sevkim kirildi. darildim.

hem sarkiyi bir dinleyin oyle karar verin. "eslen beslen, karsi beri seslen"

ayrica, bir forgotten tomb bir mourningful congregation kabilinden igrenc, insanliktan nasibini almamis bir bando tavsiye etsem hemen bir kosu muzik markete gidip alcaniz mi? hayir..

Editado por um usuário excluído em Jul 24 2007, 14h04
    • 11 disse...
    • Assinante
    • Fev 26 2006, 0h02
    güzel hoş da; neden iki günde iki kere yolladın ajdar'ı? her gün yollayacak mısın?

• flu disse...
    • Usuário
    • Fev 26 2006, 16h46

hahah

aklanmisim.. zaten super bi insanim ben ne isim olur. mustafa topaloglu dinleyeceksem kapatiyorum plugin'i :x

• hanginiz kara murat lan?

ahahahahaha

bittim ben.. ahahaa

impossible is nothing
  • abuk-subuk metal gruplarından daha iyidir mustafa topaloğlu. darkest hour gibi şapşalları mı ataydık?

• disse...
    • Usuário
    • Mar 2 2006, 14h09
    541 tane üye varmış.Herkesin zevki farklıdır.Mustafa Topaloğlu da gönderilemez mi?O'nu da seven insanlar olamaz mı?Abu cici isimli şarkı aslında bir şaheser olamzmı ha?Soruyorum size soruyorum!

• tuncer disse...
    • Usuário
    • Mar 2 2006, 22h10
    Coldplay tavsiye edilmesinden daha hayırlı...Hahaha kötülenemez de burda...

• bana da türüt recommendation'ı gelmişti melodic death adı altında ahahhahahaha :D

you, sir, are an asshat
    • disse...
    • Usuário
    • Mar 3 2006, 14h13
    Sadece burdan gelse gene iyi, bir yandan da türkiye grubundan geliyor. Buna istismar diyoriz biz efenim.

• bence istismardan ziyade şakacılıktır, hinliktir, geyiktir, suratta hin bi ifadeyle el ovuşturup "lan olm bak şimdi nası gaza gelip kim yolluyo hülan bunları diye topic atacaklar niyehaheohaha"cılıktır.

you, sir, are an asshat
    • disse...
    • Usuário
    • Mar 3 2006, 16h52
    yok yahu sakacilik falan degil yapilan dupeduz serefsizlik. sabetaycilik. ben bile, benim icin muzik zevkimin mendiregi olan, herseyimi ona borclu oldugum recommendation kutusuna bakmaya korkar oldum artik. muzik dinleyemiyorum! allahsizlar!!! masum insanlarin saf, temiz fasilitelerini istismar ettiler, kirlettiler. abuse olayina girdiler. pislikler. midemi bulandiriyorlar! kalite kalmadi, allah belalarini versin.

bu yarayi kapatmak, acilari kompanse etmek icin herkese, esine dostuna komsusuna Wolfgang Mozart, Tchaikovsky sonra ne bileyim Radiohead vesaire tavsiye etmesini oneriyorum.

• payphone disse...
    • Usuário
    • Mar 3 2006, 21h32
    hmm çektim harbiden güzelmiş şarkı. flu'ya tavsiye ediyim hemen. biz bozkırın bagrından kopan sincanlılar olarak mustafa topaloğlu pek sevmeyik. ama bu şarkı güzelmiş. flu da sincanlı olduğundan taksisinde ankaralı turgutun ve oğuz yılmaz'ın bütün kasetleri vardır. sincan ve mamakta kaset eksiği olan taksicileri dövüyolar zaten. kendisi ile pek yakında pis bozkırın keyif denen leş mekanına iki adet leğen ile gidip ayaklarımızı suya sokarak bişiler içicez. böylece istanbul'un denizini aramamış olcakmışız. öyle de çözel bi insandır.

• disse...
    • Usuário
    • Mar 3 2006, 21h53
    • disse...
    • Usuário
    • Mar 5 2006, 15h52

ee ne var ki bunda ?!

Quoth forlorn elysian:
    http://oykaradeniz.com/html/mp3s/abucici.mp3

super.. heyıooo.. coşuyoruz.. ci ci ci ci ci

• Editado por shelter84 em Ago 10 2008, 4h31
  • yardır :D ehaheha

you, sir, are an asshat
    • payphone disse...
    • Usuário
    • Mar 9 2006, 9h27
    top 10da muse ve placebo olmasını ayıplıyorum. demek ki burda da molkoid kardeşlerimiz var. nerede bu devlet, nerede sözlüğün metalcileri. kınıyorum.

• devlet yok, metalcier tatile çıktı. (bkz: olmadı) mahuah

you, sir, are an asshat
    • disse...
    • Usuário
    • Mar 9 2006, 15h44
    haksizlik etmeyin metalcilere. listede metallica birinci.

• t3rrapin disse...
    • Usuário
    • Mar 9 2006, 15h49

her şey bir yana...

yukarıda ördek aşağıda gitar çalan matruşka.

• oy

oy oyy ciguli de geldi... :)

impossible is nothing
  • ehehe süper bunlar ya :D

• System of a Down, Korn gibi gruplar yollayanlarida kınıyorum baby!..

babı ali
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.