eksisozluk » Discussões

Progressive Müzik Dinleyenler İçin Grup

• Vidar_ disse...
    • Usuário
    • Jan 16 2006, 0h41

Progressive Müzik Dinleyenler İçin Grup

Progressive müzik dinleyenleri için bir grup kurduk. Herkesi bekleriz...

http://www.last.fm/group/Progressive%2BTR

(Progressive müziği Dream Theater'dan ibaret sanan zihniyet üye olarak alınmayacaktır

Progressive Rock Toplumu
    www.progturk.com
  • edit: ilgili link silinmiş :)

Editado por wheniwaschild em Jan 15 2007, 17h16
    • uvmk disse...
    • Usuário
    • Jul 12 2006, 11h51
    ekşisozluk demek tek kişi, tek görüş demek değil ki. o arkadas oyle düşünmüş öyle yazmış. size göre igrenc olması demek o yazının tüm ekşisozluk'ce igrenc oldugu ya da o fikire katılınmadıgı manasına da gelmez..
    tüm floydianlarca toplanarak tepki gostermek oldukca yersiz bir davranış olacaktır. orada yazan yolda sizin benim gibi yürüyen bir insanın görüşü.
    bir forumda ayaklanarak tepki göstermeyi oldukca yersiz buluyorum.

• sacmalamis adam resmen.. syd ustun bi adamdi bence..

herkesin dusuncesine saygi duyarim ama bok atmak cok ayri biseydir.. esefle kinadim gitti..

follow your dreams, cause we all die young...
  • bok atmak istemiyorum ama yazmadan da duramadım.benim syd barrett'a karşı ne nefretim ne de sempatim var.
    ama pf açısından da bir üstünlüğüne rastlamadım açıkçası.

• ben pink floyd u cok fazla seviyorum belki bir floydian denemez bana ama dedigim gibi yaptiklari muzik, tarz, hersey super..

fazla bi yorum yapmak istemiyorum ama syd grubun kurucularindan biri.. o yuzden bence her daim bir ustunluk soz konusu..

follow your dreams, cause we all die young...
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.