eksisozluk » Discussões

yazar alımı?

• sabirli olun ilk on entry nize cok özen gösterin(gerci bütün entrylerinize özen gösterin imla acisindan ve kurallar acisindan) ve kesinlikle on entryden fazla yazmayin(caylak asamasinda) . gereksiz basliklara sacma sacma cevaplar vermediginiz sürece bakmissiniz ki birgün yazar olmussunuz. en iyi temennilerimle efendim.

• yo-da disse...
    • Usuário
    • Out 12 2008, 8h43
    Vay canina amma caylak varmis. Onu da gectim amma sehir efsanesi dolasiyormus:) Hey da hey. Eglenceli is.

• Ebeqabel' egqithapha uquongqothwane

sdgmönsdölmsdfh

wahaha
    Editado por CherFanGay em Jun 6 2009, 16h28
  • sdlkmfnsadkmlnfkmndasndaslmkfg

wahaha
    Editado por CherFanGay em Jun 6 2009, 16h30
    • hakanda disse...
    • Usuário
    • Out 18 2008, 8h40
    ya ben çaylak kalmak istiyorsam eğer!
    sadece şukela, çok kötü, oehh şeklinde işaretlenen entrylerimi göreyim.
    ha birde yazdıklarım listelensin.
    yazar falan olmayayım.

• eroyin disse...
    • Usuário
    • Out 22 2008, 10h53

born to be denyo.
    Editado por eroyin em Jul 9 2009, 0h02
    • CrNm disse...
    • Usuário
    • Nov 13 2008, 15h52
    Çaylak günlerimizde geçecek elbette.

• sfögmöldxfzmgdfömhdfh

wahaha
    Editado por CherFanGay em Jun 6 2009, 16h28
  • hmm

geçti galiba

• geçti.süper oldu :)

• çok çöm geldi. tadı kaçtı. yarısı uçsun da biz de yazalım.

Bilimum açık çek ve senet işlerinde kolayca kullanılabilecek olan imzamı burada sergilemekten kaçınıyorum smileyi.
    • biotronx disse...
    • Usuário
    • Jan 29 2009, 17h16
    eylül ekim gibi üye oldum,yazar olayım diye biraz post kastım,sonra bi baktım benden sonra üye olan çaylaklar yazar olmuş....fazla entry giren çaylakları en sonlara atıyolarmış...pifff....şu an 29binci sıralardayım,yazdığım entryleri sildim,12 entryim var şu an ama sıra gelesiye kadar bu gidişle bikaç sene geçer heralde...bi el atabilecek olan var mı?

:)

• sufishco disse...
    • Assinante
    • Fev 28 2009, 21h49
    siralaman gelene kadar sana yardimci olabilecek kimse yok ne yazik ki, bir dahaki yazar olusunuzda da dikkat edin formata..bu sefer ucarsiniz..

i did it my way..
    • mgkedi disse...
    • Usuário
    • Mar 1 2009, 18h36
    çok oy verin

• ben bir şeyi merak ediyorum, çaylak döneminde çöp kutusunda 8-9 entry olmasının bir dezavantajı var mı, yoksa onları da toptan silip imha etmek mi gerekiyor? ben çöp kutusuna entry yollayıp yenilerini girdikçe, zaten 16 bin küsürüncülerde olan sıralamam git gide daha çok düşüyor. bir bilen varsa cevap veriversin nolur, sinir bastı.

A long good night kiss, and now I'm still sleeping.
    • mgkedi disse...
    • Usuário
    • Abr 18 2009, 17h46
    entryleri silmeni tavsiye ederim. diğer bir yandan çok oy verin çok fazla login olun arkadaşlar. sıralama bu şekilde ilerliyor.

• teşekkürler, bir de böyle deniyim bakalım.. hoş önümde 16 bin küsür kişi olunca pek sıranın bana geliceğini sanmıyorum ama neyse

A long good night kiss, and now I'm still sleeping.
  • Çöp kutusundaki entryleri silmeniz gerekmiyor kanımca. Yani dezavantaj yaratmaz bu durum. Oy vermeyle sıralamanın bir ilgisi yok diye düşünüyorum. Ancak login olmak en son yazar alımlarında etkin bir faktördü.

Ayrıca 10 entry'den fazla yazmak ta oldukça gereksiz, çaylaksanız. Moderatörler zaten 10 civarı entry'e bakarak sözlük formatına uygun yazıp yazmadığınızı denetleyecek.

Sonuç olarak sözlükte yazar olmanın zor bir tarafı yok. Yalnızca formata uygun entry girmeniz sizi elbet bir gün yazar yapacaktır. :)

• beeteeka disse...
    • Usuário
    • Jun 14 2009, 0h39
    Peki, Pink Floyd sevmiyorsam hatta gıcık oluyorsam, daha da ileri gidip kendilerine sağda solca çamur atıyorsam çaylaklık sürem uzun tutulur mu?

• sıralama online olmakla falan ilerlemiyor kandırmayın bıcırları

ben hepinize yardımcı olurum lakin biliyorsunuz ki burası kasıyor en azından yaz bitene kadar bir iki kre kasmalı kas ulan

Forum İmzası:
    • belizzo disse...
    • Usuário
    • Jul 26 2009, 11h09
    1 sene olcak.. 1 senelik bir çaylak. 10 entryme bakıorum arada. her şey hazır. ben beklemekten sıkıldım :( böhüüüü

• G4mb1t_ disse...
    • Usuário
    • Ago 17 2009, 14h23
    sabırtaşıydım çaylak oldum gereken 10 entryi de şarkı sözü olarak girsem günah mıdır hocam? ne kadar günah, ne kadar sevap yazılır, bonusu ne kadardır?

dinlediğim bilimum pop $arkıları ortak bilgisayar kullanımndan kaynaklanmaktadır. Etrafa verdiğim rahat$ızlıktan dolayı özür dilerim.
    • Styraist disse...
    • Usuário
    • Ago 18 2009, 20h15
    Umudu kestim artık ben.

• hamervah disse...
    • Usuário
    • Ago 20 2009, 7h14

...

kesmeyin umudu. tam 1 sene beklemiştim şahsen

• Majestie disse...
    • Usuário
    • Set 17 2009, 13h34
    Benim bir sene oldu mu olmadı mı bilmiyorum, geçen sene şu aralar üyelik açıp birkaç gün içinde 10 tane yazı yazmıştım, onay listesinde 34bin küsuruncu yazıyor şu anda. Eğer söylemek istediğiniz şeyler var ve içinizde kalıyorsa bu iyi bir şey, depolayın kenara, önemli olan fikirler. :)

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.