eksisozluk » Discussões

yazar alımı?

• Editado por Burculata em Mar 7 2008, 13h21
    • Vidar_ disse...
    • Usuário
    • Dez 29 2007, 0h53
    Burculata said:

Hep bana yazılıyorlar... Ben de yazmak istiyorum...

Bu ne ki şimdi ?

Progressive Rock Toplumu
    www.progturk.com
    • eroyin disse...
    • Usuário
    • Jan 2 2008, 16h56

born to be denyo.
    Editado por eroyin em Jul 9 2009, 0h01

• Editado por Burculata em Fev 27 2008, 10h21

• Editado por Burculata em Fev 27 2008, 10h21
    • Lacrimal disse...
    • Usuário
    • Jan 18 2008, 22h54
    Vay anasını yani. Allahsal haz aldım.

My hunger can't be satisfied.
    • elbi_su disse...
    • Usuário
    • Fev 22 2008, 0h13
    sözlükbenideyazaryapsanaartıkyeterbeeee

• muhterem sözlük!! çaylakım,mutluyum -niahahahai okuyucu deilim:P-ama biz çaylaklar da yazar olup yazsaz dios artık!!!

sectumsempra
  • ona basma, gi-re-mez-sin saaalak saaaalak butonlarıyla sevişerek geçiyor çaylaklığım hayır kendime olan güvenimi sarsacak sözlük ondan korkuyorum
    her defasında acaba diyerek giriş yapıyor sonra yine ezik ezik okuyor korka korka entry giriyorum mutlu değilim ama çabalıyorum ıhı ıhıı.. şeyim de hayatinsan görmezsiniz ama o ezik benim böhüüüüüü..

Forum İmzası:
  • yaf birsürü yazardan daha fazla mesajı olan bir çaylak olarak yakında ekşi sözlügün orta yerine mendil açacam allah rızası için bir yazarlık abiiii, allah tuttugunu altın etsin abiiii diye utanmasam..ekşinin modlarına arpaları az gelmiş sanrım...

(:(
    • eroyin disse...
    • Usuário
    • Mar 29 2008, 14h59

born to be denyo.
    Editado por eroyin em Jul 9 2009, 0h01
    • syyl disse...
    • Usuário
    • Mar 31 2008, 19h32
    anlıoruz ki saklanabilir bişi deilmiş bu abazalık :P

,
    • Akhunak disse...
    • Assinante
    • Abr 3 2008, 7h04
    @melankoliaaaaa

moderatörlerden hem gerrain hem kimi raikkonen "10'dan fazla entry girmeyin, yazar olmanızı zorlaştırır" dedi. yani bir an önce 10 tane entry kalana kadar entry'lerini sil bence.

sit back, no song is written..
    • disse...
    • Usuário
    • Mai 18 2008, 15h41

• artık yazar alımı kesinlikle olmuyormus, eger icinde ilahi bir sözlük yazarı olma istegi varsa birisinden satın alacakmissin hesabini diye bisey duydum varmidir asli acep? varsa olmaz cingar cikar ama olursa da para bayilirim yani muhahah

• emocion disse...
    • Usuário
    • Jun 17 2008, 11h01
    Ben hakikatn şanslıymışım yıllar önce birgün girdim sözlüğe öyle yazar olmanın zor olduğunu falanda bilmiyordum sonra baktım orada üyelik şeysi var doldurdum o gün içerisinde yazılar yazdım bana aynı gün email geldi yazar oldunuz diye. Galiba boş vakitlerine denk geldim kim bilir :)

Make it easy
    • Turcoman disse...
    • Usuário
    • Jun 18 2008, 12h49
    14 ay bekleyip alınan arkadaşımda var, 1 haftada alınan da.sanırım okur olarak kayıtlı olanlar daha şanslı, bir haftada alınanlar oluyor.tabi herkesin görüşüne saygı duyulmalı.ancak bu yazar olma mevzusunu bu kadar abartmamak lazım.ekşi sözlüğe takılmaktaki temel amaç çoğu zaman bilgi haznesini genişletmek ne de olsa.bildiğimiz şey zaten bizim zihnimizdedir.ben şahsen bildiklerimi paylaşamamanın eksikliğinden ziyade bir şeye takılmıyorum.ha makara kukara yaparım diyen için durum farklı.illaki o da olur.ama bilgileri güncel tutmak temel amaç olmalı.bu yüzden fetiş haline getirmemekte ve fazla takılmamakta fayda var.Allah muhafaza yazar olup 2. 3. günde uçurulmakta var.)

Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz. 1 kısa mesaj 35 kontörle ücretlendirilecektir.
    • _L3th3_ disse...
    • Usuário
    • Jun 22 2008, 15h21
    ulen allahsızlar aylar oldu yazar yapmadınız.Bıktım ulan çaylaklıktan ! ama olum varyaa....

• sabırla yazdıklarımın görünmeye başlamasını bekliyorum. yalnız bir sene oldu yazıyorum hala "sen baya aktifsin hadi yazılarını herkes görsün bakalım" demiyo kimse, üzüyor adamı vesselam

..sadece ben..!..yüzlerce sen..
  • çaylak çaylak nereye kadar kardeşim. beklemekten ömür tükeniyor.
    "cakar almaz" (bkz: evet ben çok kişlikliyim) böyle giderse bırakacak kutsal bilgi kaynağını. Alacaksanız alın be .......

Kedi sever....
  • dfhmdmj

wahaha
    Editado por CherFanGay em Jun 6 2009, 16h26
  • dmgbfgsdgsdghdhglfkmsafg

wahaha
    Editado por CherFanGay em Jun 6 2009, 16h26
  • last.fm'de ne kadar çok Kuaför Cengiz dinlerseniz, çaylak sırasının o kadar önüne geçiyorsunuz, bunu unutmayın. ben çaylak alımlarının açıldığı hafta 3000 kere dinledim, pazartesi sabahı yazar oldum.

I never finish anyth...
    • wnsm disse...
    • Usuário
    • Set 9 2008, 13h29
    Kabraxis_ arkada$ima katiliyorum ama gulmekten. $oyle ki, kuafor cengiz degil de, bu grup'da Resul Balay dinleyen hergun 1 $ansli caylak ek$isozluk yazarligina level atliyor.
    bunu biliyorum cunku teyzem yuklu bir cek aldi.

Kabraxis_ demiş ki:
    last.fm'de ne kadar çok Kuaför Cengiz dinlerseniz, çaylak sırasının o kadar önüne geçiyorsunuz, bunu unutmayın. ben çaylak alımlarının açıldığı hafta 3000 kere dinledim, pazartesi sabahı yazar oldum.

winsome
    • Turcoman disse...
    • Usuário
    • Set 15 2008, 15h30
    Bence bunu dinleyin.sözlüğe mözlüğe girer misiniz bilmem ama bu adamlarda iş var.Türk thrash metal grubu, yani Şam'da kayısı.
    http://www.last.fm/music/The+Blame/

Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz. 1 kısa mesaj 35 kontörle ücretlendirilecektir.
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.