eksisozluk » Discussões

Garden State OST

• okuzcuk disse...
    • Usuário
    • Jan 20 2007, 0h26

Garden State OST

bilmem bilirmisiniz. garden state' i.. ve soundtrack albümünü.. scrubs'tan bildiğimiz zach braff'ın yazıp yönettiği, keyfinden doyulmayacak bir film. müzikleri ise filmin de ötesinde. braff kendisi tek tek seçmiş parçaları, zaten desteğini esirgemediği the shins albümde en çok göz dolduranlardan.

slow, dinlendirici, soft vokallerden hoşlananlara umduklarından daha fazlasını bulacakları bir albüm.

track list ise ;

TocarDon't Panic
    Caring Is Creepy
    TocarIn the Waiting Line
    TocarNew Slang
    TocarI Just Don't Think I'll Ever Get Over You
    TocarBlue Eyes
    TocarFair
    TocarOne Of These Things First
    Lebanese Blonde
    The Only Living Boy In New York
    Such great heights
    TocarLet Go
    TocarWinding Road

hate me.
    miss me.
    love me.
    kill me.
    • disse...
    • Usuário
    • Fev 2 2007, 14h14
    kendide oynuyo çok süper bi çocuk j.d.zero 7 bu parçası acaip nezih bi moda sokar hep beni.çok güzel(=

• jukii disse...
    • Usuário
    • Fev 2 2007, 20h45
    çok güzel çok.

Editado por jukii em Jul 21 2008, 10h45
    • arelle disse...
    • Usuário
    • Fev 2 2007, 22h07
    The Shins'in patlamasına katkıda bulunan oldukça güzel bir soundtrack Garden State OST. Bu albümle The Shins'i tanıyıp sevenlere grubun son albümü Wincing the Night Away'e kulak vermelerini tavsiye ederim.

• okuzcuk disse...
    • Usuário
    • Fev 6 2007, 17h48

..

her parça ayrı güzel, albüm ba$lı ba$ına ayrı bir yerde olsa da, fair'in tadı bambaşka.

hate me.
    miss me.
    love me.
    kill me.
    • cacikcik disse...
    • Usuário
    • Mar 8 2007, 10h00
    bu filmde kanimca en guzel ve en yerinde kullanilan parca Coldplay - Don't Panic tir. bu kadar harika bi sarkinin bu kadar kisa tutulmus olmasi da buyuk ayip ayrica..

• filme ztn laf yok ama albümde çok güzel ve the shins i keşfetmeme yardımcı olduğu için daa da çok seviyorummm:)

when there is nothing left to burn you have to set yourself on fire
  • Dinleyelim bakalim...

follow your dreams, cause we all die young...
  • Bu arada filmde calmamis da olsa, ost'de bulunmasa da fragmanda kullanildigi icin bahsedilmesi gereken bir diger harika sarki da sudur bence:
    TocarLove Will Come Through

Filmi izlemeden önce fragmani görmüstüm, filmi izleme istegiyle doldurmustu beni.. Soundtrack'teki sarkilarla tarz bakimindan farklilik göstermez, biliniyordur sarki epey eminim ama duymamis olanlar mutlaka dinlemeli derim..

• disse...
    • Usuário
    • Abr 14 2007, 19h05
    selamlar yeniyim ben burda.. filmin müzikleri güzeldi cidden özellikle bitişteki frou frou'dan let go'yu beğenmiştim ben çok

• okuzcuk disse...
    • Usuário
    • Abr 23 2007, 12h51

..

@vincet_malloy : iyiymi$ o da. saolasın.

hate me.
    miss me.
    love me.
    kill me.
    • disse...
    • Usuário
    • Mai 18 2007, 20h01
    "in the waiting line" favorim. i-tunes play count:115 olmuş...

• zach braff anladığım kadarıyla çalışmalarında (scrubs, garden state) colin hay den bi şeyler alıyor... overkill şarkısını scrubsta seslendirmişti hatta üstad... buyrun burdan yakın http://www.youtube.com/watch?v=RZ45xrtNnzk

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.