eksisozluk » Discussões

Trip Hop "The Melancholic's Night" Party@Dulcinea

• Muppets disse...
    • Usuário
    • Jan 13 2007, 16h22

Trip Hop "The Melancholic's Night" Party@Dulcinea

trip-hop the melancholic’s night party@Dulcinea (oda)
    istanbul’un yoğun ve sıkıcı temposundan başını kaldırıp trip-hop’un huzurlu melodileri eşliğinde dans ederek, umutsuzluğun ve kırılganlığın karşısında elinde bir kadeh şarapla portishead melankolisine sarılmak… uzun zamandır özlemini çektiğimiz bir düş değil mi? 19 ocak cuma günü dulcinea'da saat 22:00 da melankoliye özlem duyan herkes davetlidir.

portishead, air, lamb, massive attack, beth gibbons & rustin man, snicker pimps, dj shadow, björk, tricky, zero 7, coco rosie, psapp, goldfrapp, röyksopp, hooverphonic, dj krush, four tet, unkle, prefuse 73, archive, boards of canada, bonobo, everything but the girl, thievery corparation, mandalay, coldcut, gotan project, de-phazz, télépopmusik, flunk, feist, sia, the future sound of london, thom yorke, beth orton, the delgados, the unicorns, inner, jay jay johanson, le peuple de l’herbe ve daha onlarcası the melancholic’s night party de sizlerle…

18 ocak @ dulcinea : "trip hop party"
  • moloko yok mu molokoo :/
    :))

• disse...
    • Usuário
    • Jan 17 2007, 20h56
    bi o yoktu zaten bulmuşsun tebrikler :)

• okuzcuk disse...
    • Usuário
    • Jan 17 2007, 21h35
    ulan istanbul'da olmasa şaşardım. kıskançlığım tuttu, umarım gidemessiniz.
    :)

hate me.
    miss me.
    love me.
    kill me.
    • disse...
    • Usuário
    • Fev 6 2007, 14h04
    ya onlar ne a sneaker pimps archive mandalay (aman be hepsi be) çalın siz ben izmirde bayırlarda koşarım.ben kıskandım ya

• güsel olmuşmu peki bu party.
    dj nasılmış giden wardır heralde hatta o relamı oraya koyan bilir

ufuck thiks hard.to serenity
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.