eksisozluk » Discussões

rock'n coke 2006

• Acidalia disse...
    • Usuário
    • Ago 4 2006, 16h12
    Ben Gogol Bordello icin vallahi Kim bunlar demedim...esasen merak ettim..
    Muse ve Placeboya gelince...24 yashindayim ve teenage degilim...Muse 1997 (Rocket Babydolls)den beri müzik yapiyor...eger sizin ruhunuz duymamish ise onlarin sucu degil! Ve bir branch da basharili olmak ( Ve Muse: Absolution dan sonra basharili olmaya bashladi), demek degildir ki harikalik pazarlama sonucu ortaya cikmishtir..Muse belki türkiyeye ikinci defasinda geliyor ama 1997 den beri haril haril calishiyorlar...dünyanin dört bir yaninda tourdalar...ve hayranlarini verdikleri konserlerden dolayi kazaniyorlar..pazarlama sonucu degil! Hemi belki Muse senin tarzin olmayabilir, ama bu onlarin kalitesini düshürmez....
    Gercek bir sanatci olmam icin ille de underground mi olmam gerekiyor?

I was going to buy a copy of "The Power of positive Thinking" but then thought: What the hell good would that do
  • ben de 24 yaşındayım ama teenagelik nedir olgunluğa ruhen de erişip bunu dinlediğin müziğe ne zaman aktarırsın gibi bi tartışma içine girmeyeceğim.Ama kendi çapımda sürekli müziğin içinde oldu takip ettim, ok kendisine çok büyük bir kitle edinmiştir bu iki grup da ama ikisi de çıktıkları andan itibaren MTV nin devamlı pohpohlaması ile bu kadar büyümüştür. Umarım gittiğinizde Gogol Bordello'yu canlı izleyince aradaki derin müzikal kalite farkını görürsünüz..neyse anlamsız bir tartışma zaten bu...ama rica etsem bişeyler yazarken "bir branchda basharılı olmak" şeklinde türkçenin ırzına geçerek yazmasan...ş harfini desteklemeyen bir klavyen varsa bile s ile yaz anlaşılır merak etme

• Acidalia disse...
    • Usuário
    • Ago 5 2006, 10h56
    wooohooo....tamam...klavyarim icin özür dilerim..

I was going to buy a copy of "The Power of positive Thinking" but then thought: What the hell good would that do
  • çok fazla mtv nin bir pohpohlamasi oldugunu düşünmemekteyim.. bu iki grup her albümlerinde kendilerini yenilemekteler.. bir placeboya baktigimizda ilk albümleri sonrakileri sonrakile her albümleri müthiş.... bir muse baktigimizda bir showbiz, bir absolotion... tartismasiz iki güzel albüm yapmislar.. bunlari mtv pohpohlasa ne olur.. bu camia icinde cogu insan biliyor... ben ayrica bu gruplari mtv den duymadim..ve ayrica mtv seyretmem bile... yeni cikmissa albümü bi sekilde edinirim ve dinler notumu veririm.. bu iki grubun mtv den önce müzikleriyle sevdiriyorlar kendilerini... müziklerinde hersey var. acisi tatlisi, eglencesi, vokali falani filani.. hepsini bir arada bulunduruyorlar... bu yüzden de seviliyorlar... öyle diil mi ama?

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Ago 8 2006, 9h48
    Genel olarak Acidalia'ya katılıyorum ben.

Muse ve Placebo gerçekten de kaliteli müzik yapıyor. Ancak Placebo'yu müziği için değil de solistini görelim diye gidecek olan 13-14 yaşında bir çok kız falan olucak ben buna üzülüyorum.. hele bir de HIM gelse o zaman iyice yanmıştı oraya müzik için gidicek olanlar =)

Ben açıkçası Placebo'nun yeni albümü Meds'i o kadar da sevemedim .. Molko'nun Michael Stipe la duet yaptığı şarkıyı bile sevemedim Michael Stipe'ın büyük bi hayranı olmama rağmen :)... ama gene de Placebo'yu canlı görmek istiyorum, eski albümlerini falan gerçekten çok sevmiştim çünkü.

ayrıca Muse ve Placebo sadece mtv pohpohlamasıyla mı büyüdüler hiç bir fikrim yok açıkçası ve umurumda da değil. ben televizyon fazla izlemem. mtv ise çok nadiren izlerim, ikisini de bugüne kadar mtv'de görmedim hiç. sadece arkadaş tavsiyelerinden dinlemeye başladım. ne şekilde meşhur olmuşlar pek umrumda değil, ben müziklerini kaliteli buluyorum ve benim için önemli olan tek şey de bu

• Usuário
    • Ago 8 2006, 9h51
    Ayrıca mtv pohpohlamasıyla büyüdülerse nolucak ki ? ikisi de güzel müzik yapabilen gruplar. MTV bu grupları desteklediyse ilk çıktıklarından beri, hiç de kötü bir şey yapmamışlar. . .

• Acidalia disse...
    • Usuário
    • Ago 8 2006, 22h54
    tamamen katiliyorum!

• katılan katılana.... (:

katılın bakalım nereye kadar katılcanız (:

• Acidalia disse...
    • Usuário
    • Ago 9 2006, 15h01
    kiskanma..(:

• ehihihihhih (:

kıskanmak mı.. burda muse ve placebo için çarpişiyoruz.. nie kıskanayim.... zuhahahahhahah (:herkeşlere karşida koruyacagim müyus ve pilaseboyu (:

• Acidalia disse...
    • Usuário
    • Ago 10 2006, 13h41
    ah...sende olmasan..?..(:

• Usuário
    • Ago 22 2006, 13h41
    anlayamadığım bir durum var ortada.2006 yılında envai çeşit indie (veya indiem'si,bir yandan mainstream'e göz kırpan böyle) grup varken,neden herhangi bir tanesini getirmek kimsenin aklına gelmez?

yani bir arctic monkeys,bir Clap Your Hands Say Yeah,bir Keane (indie değil elbet),bir kaiser chiefs getirmek çok mu zordu allah için yani?

bende mi yanlışlık var nedir anlamadım.

• Usuário
    • Ago 22 2006, 15h48
    AutumnTears said:
    yani bir arctic monkeys,bir Clap Your Hands Say Yeah

haklısın ya .. ah keşke ...
    belki seneye ..
    umabiliriz ancak :(

• efendim eğer isteyen varsa elimde fazla rock and coke bileti(kamp) mevcuttur isteyenler bana özelden mesaj atsınlar

kill them all
    • Usuário
    • Ago 22 2006, 22h42
    Clap your hands say yeah bence gelebilirdi.çok da zor değildir herhalde.

aman,placebo ile tatmin edicez kendimizi artık.ne de olsa ilk kez göreceğim,teselli işte.

• (:

aaaaaa ne ayip ne ayıp yavu... ya bu insanlar ne garip yaratıklar böyle... muse ve placebo abi yaaa.. bir festivalde ikisini birden görmek varken nedir bu clap your hands say yeah falan yaaa... ona bakarsanız yıllardın şöyle güsel bi trip hop festivali beklemekteyim. ne var bi massive attack, bi portishead, bi archive, bi blonde redhead, bi pinback, bi bi bi... bunların hepsini bi festivalde görsek... ya ya işte... o yüsden herkes kuyrugunu kısıp festivalin tadini cikarsinlar.. öyle senin istediğin benim istedigim olmuyo türkiyede... istiyorsan basarsın paralarını düzenlersin bi organizasyon. (: bisde katılırıs elbet (:

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.