eksisozluk » Discussões

The Eraser

• disse...
    • Usuário
    • Ago 22 2006, 15h45
    autumntears
    Belki de thom radiohead'i kafasındaki gibi şekillendirmek istemediği için bir solo albümle kendini ifade etme yolunu seçmiş olabilir diye de düşünmedim değil(?!)

hmm tam olarak boyle degil
    Kendisinin albumle ilgili yaptıgı acıklamalarda uzun süredir lap top ında bununla ugraştığını söylüyor. Tek başına bir albüm çıkarmak bayadır yapmak istediği bir şeymiş zaten.
    Ve kimsenin buna "solo" bir album olarak hitap etmesini istemediğini belirtiyor, kulağa doğru gelmiyormuş :)
    Ayrıca tabii albümde de yazdığı gibi Radiohead'in tam desteğiyle çıkardığını söylemişti albümü

• bak on bilmiyordum.zaten onu da kafama göre yazmıştım =).

o değil de,meeting people is easy için bakmadığım tek yerdi belki de d&r,ama bunca zamandır oradaymış kendisi.dumur oldum diyebilirim.

• disse...
    • Usuário
    • Ago 23 2006, 7h38
    gerçi ben gene de dükkanlarında bulunacağını pek sanmıyorum ama internetten sipariş edilebilir tabii ki

• çok sığ bir müzik zevkine sahibim albümü çok sevdim .ama maalesef çok sığ bir müzik zevkine sahibim bu albüme bayılan diğer bir ton radiohead fanı gibi..thom abi demiş zaten diyeceğini;

Do yourself a favour and pack you bags
    Buy a ticket and get on the train
    Cause this is fucked up, fucked up

Lost - Türkiye Grubu
  • şarkıları ilk dinlediğinizde hepsi birbirine benziyor gibi melodileri olarak..ama arka arkaya dinlendiğinde kesinlikle farkı anlıyorsunuz.black swan ve the eraser favorim..bir de thom yorke gelse canlı dinleyebilsek ne hoş olur..radiohead da istiyorum gelin lan artık.

• analyse kimsenin dikkatini çekmemiş galiba grupta. okyanusa "şişe içinde not" olarak yazdım buraya...

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.