drinking team 666 » Discussões

!!! UWAGA - Dżordż atakuje - UWAGA !!!

• !!! UWAGA - Dżordż atakuje - UWAGA !!!

jako że zbliża sie grudzień, a co za tym idzie za niedługo będziemy atakowani przez nieśmiertelny hicior Dżordża '(_o_)' Majkela pod zUowieszczym tytułem 'Last krismas'.
    Zarazą tą najłatwiej zarazic sie w różnych świątyniach kapitalizmu typu supermarket itp . Więc bądźcie czujni !!!

!!! KONKURS !!!
    coś w stylu 'last man standing' kto najdłużej wytrwa nie skażony tym paskudztwem (nie usłyszy go chocby w małym fragmencie) wygrywa.
    pamiętajcie o zasadach fair play :-) nie wolno:
    -zakopywac sie pod ziemią
    -uszkadzac sobie narządów słuchu
    -wysyłac zakamuflowanych linków z jutuba (i innych podobnych) zawierających w/w 'hicior'

w zaszłym roku jakimś cudem udało mi sie uniknąc dżordża i zamierzam w tym roku pobic absolutny rekord czyli 2 lata bez tego szlagiera .

EDIT
    słuszna uwaga panie doktorze :-) dodaje . jak ktoś coś jeszcze wykmini to pisac :-)

Editado por HerrTikTak em Nov 25 2008, 15h42
  • Ja bym jeszcze dodał że nie wolno wysyłać nieświadomym zagrożenia obywatelom zakamuflowanych linków z jutuba zawierających w/w 'hicior'. Przecz z kapitalizmem!:P

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Nov 25 2008, 18h50
    oki doki :P bede walczyl. a co jesli uslysze ale nie zapamietam/nie zorientuje sie ze leci?

• tak traumatycznego przeżycia nie da sie przeoczyc :-)

• Usuário
    • Nov 25 2008, 20h42
    oki doki

• to by było za piękne jakby sie udało :/
    dzisiaj około godziny 18 zostałem w perfidny sposób zaatakowany w miejscu w którym w życiu bym sie nie spodziewał że oberwe , a mianowicie na jebanej hali produkcyjnej w fabryce. normalnie już nigdzie nie można sie czuc bezpiecznie.

• Usuário
    • Dez 19 2008, 19h42
    co robiles na tej hali?

• a z rzeszowa wracałem z ojcem i musiał do firmy po drodze skoczyc no i sie stało. zaczynam podejrzewać masoński spisek

• chciałem tylko przypomniec że dżordż w tym roku nie zrobil sobie wolnego , więc miejcie się na baczności :P u mnie w sklepie na osiedlu już jadą ze świątecznymi przebojami, więc czuje że w tym roku moge szybko oberwac :(

• No kuerwa ja już dostałem :/ I to na aghu! przyczajeni wyznawcy dżordża wszędzie się czają ;/

• dzisiaj poległem.
    godzina zgonu: 14.37
    miejsce: hajduczek
    wnioski: nawet akademiki IMiRu są zagrożeniem

• Dżordż to skurwiały pedał! Ranił mnie znowu skurwiel :/

• Usuário
    • Dez 12 2009, 8h33
    :P

ja na szczescie jeszcze tego nie slyszalem w tym roku ha! :D:D:D

• Felaaa disse...
    • Usuário
    • Dez 13 2009, 20h58
    A co ja mam powiedzieć, słucham tego co każdy weekend przez pare godzin w robocie :D ciagle tylko 'laaast christmass' albo 'all i want for christmas is u' :D:D

• myśle że powinnaś postarac się o dodatkową kase z tytułu pracy w warunkach szkodliwych. można skarżyc ich ewentualnie do jakiegoś trybunału praw człowieka za znęcanie się nad pracownikami

• kurrrrrrrwa jego mać! trzeci raz dostałem :/

• Usuário
    • Dez 17 2009, 9h14
    3 komandosy na odtrutke zalecam. najlepiej jeden po drugim =]

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.