drinking team 666 » Discussões

sylwestrowe ochlejparty

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Nov 20 2008, 16h24

sylwestrowe ochlejparty

ostatnio zostal poruszony temat chlania na sylwestra. padly nastepujace pomysly:
    1. garaz (pomysl Miska)
    2. Wwa u Darii (ja)
    3. gdzies w mielcu (Daria)

jesli macie jakies pomysly i sugestie to prosze pisac. juz najwyzszy czas zaczac ustalac plan zaglady szarych komorek w wodkopodobnym napoju o smaku sprite.

• Z tego co wiem co Red wspominał o dwóch opcjach:
    1) Zakopiec
    2) to co zawsze :D
    Ja bym wolał opcje 2 :P
    A co do tych z postu wyżej to Wawa troche daleko :/ Ja bym proponował garaż / mielec (stawy? :D) lub w akademie gdzies

• jak już pisałem arkowi sylwek w zakopcu to wieś :P i na dodatek 3 dni stania w korkach żeby sie tam dostac :-) stanowczo odpada . sylwek w mlc też śmierdzi kupą , chyba że sie jakaś odpowiednia miejscówka znajdzie. zddecydowanie najlepszy byłby krk tylko problem gdzie ?

• w akademcu może byc problem z portierkami :/ Chyba że na jakimś mieszkaniu ;) :PP

• Usuário
    • Nov 20 2008, 22h03
    no Misiek mowil ze ma za maly pokoj. a u Eli jak tam z mieszkaniem jest?

• Felaaa disse...
    • Usuário
    • Nov 20 2008, 22h07
    garaz ?:P ale przeciez juz go nie mamy przypominam :PP:PP ja byla bym za mielcem bardziej ;) Nie mieszkam na mieszkaniu w krk, ale w akademiku :) A ja byla bym za calym mieszkaniem miska w krk :PP:PP:PP

• Usuário
    • Nov 20 2008, 22h09
    a to nie wiedzialem nawet. garazu nie mamy ale mozna pozyczyc na pare godzin :P ja tak kurwa planuje a chuj wie czy w ogole sie gdzies rusze...

• no wlasnie tez mialam pisac ze przeciez garazu juz nie mamy ;P chociaz nie powiem to chyba bylby najlepszy pomysl ;P co do mieszkania u mnie w wawie to fakt wawa za daleko jest zreszta do mnie na mieszkanie w sylwka bedzie kiepsko z dojazdem bo mieszkam na zadupiu no i wogole lipa, zreszta rodzice jakby sie dowiedzieli to by mnie zabili ;P jakbym nadal w rzeszy byla to by z sylwkiem problemu nie bylo a tak to cza kombinowac....

• Może udało by sie zrobić to co zawsze, czyli picie u Reda w akademcu, ale to już z nim trzeba gadać.

• jbc jest moja twierdza w dorzeczu Amazonki :D

• jestem jak najbardziej za :-) jeśli tylko jest możliwośc to by było zajebiście :-) zrobimy zimową wyprawę nad amazonke :-)

• Usuário
    • Dez 15 2008, 23h05
    no to wydaje sie byc dobrym rozwiazaniem :P

• Usuário
    • Dez 21 2008, 11h39
    trzeba zrobic spotkanie organizacyjne. dawac propozycje!!! ja jestem za pon lub wtorkiem w godzinach obojetnie jakich byle nie od 6 rano do 13 rano.

• chciałeś powiedzieć od 6 W NOCY do 13 rano :-)

no pasuje wreszcie omówic ten trudny problem :P
    najważniejsza sprawa to żeby sie grzesiek wypowiedział czy twierdza nad amazonką jest dostępna :D

• Usuário
    • Dez 22 2008, 11h56
  • tak sie zapytam . ustaliło sie coś z tym sylwkiem ? bo nie wiem jak sie ustawiac. robimy coś w mlc ?

• myśle że jutro bedzie wiadomo

• No to tak: można zrobić impre w amazońskiej twierdzy ale ogłasza sie co następuje:
    1) musi być ktoś na tyle trzeźwy żeby być w stanie dokładać do pieca.
    2) wyposażenie raczej własne.
    3) przydałyby się jakieś głośniki i inne empetrójki :P
    4) pisać kto idzie :]

To chyba tyle :P

• Usuário
    • Dez 28 2008, 12h11
    mp3 mam gigowa to moge udostepnic. glosniki jesli znajde to beda chujowe strasznie. czy ide nie wiem.

• o i jeszcze jakieś psiwory jak macie to dobrze by było wziąć jak ktoś planuje spać :P

• Usuário
    • Dez 29 2008, 13h17
    ma ktos jakims zapodac? bo ten hmmm ja nie bede z buda zapierdalal do mielca:P

• Proponuje jeszcze zrzucić się jutro po 10 złociszy i wybrać się gdzie do tesco po jakieś zapasy :P

• ok to jutro na próbie?

• może być :]

• yy dobra to kiedy sie zbieramy na te zakupy ?

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.