drinking team 666 » Discussões

Nocne rozkminy :)

• Nocne rozkminy :)

... czyli zakaz pisania przed 23 :)
    inaczej mówiąc grupa wzajemnego wsparcia, dla biedaków , którzy robią sprawka, projekty i inne świństwa. Można troche poprzeklinac na swój los nieszczęsny i tym samym poczuc sie lepiej :)

wersja alternatywna
    dla tych którzy chcą sie podczas dżamprezy pomiędzy kolejnymi flaszkami pośmiac z tych , którzy ciężko pracują :)

no więc jak tam ? kto dzisiaj nocke zarywa . ja na pewno :P

• yyy... no to może ja sie nie bede wypowiadał bo przez imirowców zatwardziałych zabity zostane :P Ale wspieram was duchowo a w razie czego to możemy jaką wódę wypierdolić :P

• mac_br disse...
    • Usuário
    • Jan 23 2008, 20h41
    to ja sie wypowiem przed 23 jako ze tylko jeden projekt mi zostal na dzis tylko ^^ wiec jest tak :

KURWA UCZYC SIE A NIE SIEDZIEC NA NECIE =P

i to by bylo na tyle =ppp

• A ja chce wódy kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Jan 26 2008, 23h51
    w nocy to sie chlac powinno tanie wina a nie kurwa uczyc i zadania pisac z angielskiego x.x dobrze ze jeszcze skype jest :D:D

• chlanie chlaniem , ale mi by wystarczyło sie przespac czasem :P

właśnie sprawko produkuje :P

• xd a ja prawie sesje skonczylem i jesli juz siedze po 23 to wlasnie pije ;D ale qrwde mac Grzesiu ja piorkuje jeszcze biletow nie mam :( weekend mi zlecial na piciu i budzeniu sie o 12 i nie zlozylo sie >.< litry wsparca dla grupy atakujacej sprawka ;) takze dzisiejsze nocy...; >

• Ja kurna pozwole se temat odświeżyć, gdyż w tym roku sesja znów zaskoczyła studentów, tak jak zima drogowców w styczniu :P Coś w tym roku jakaś zmiana bo ja tu siedze w sprawkach a imirowcy chleją :P

• imir wczoraj poszedł spac grzecznie o godzinie 24 :P po całym dniu nauki z przerwą na piwko wieczorem :P
    ale chyba dzisiaj troche zarwe nocke . co prawda już ledwo kontaktuje, ale moje uwielbienie dla tłumików refleksyjnych pokona zmęczenie :-)

• ja mówie: jedźmy do iraku bo tam przynajmniej sesji nie ma ;] przeczekamy w bezpiecznym miejscu a na wakacje uciekamy do Wenezueli :D

• ee tam lepiej pierdolic studia i zostac nindżą :-) panowie nindżowie sesji nie mają

• Usuário
    • Jun 9 2009, 3h17
    no kurwa kurwa a co z bahama? to na chuj jak cebule odkladam w piwnicy jak tu jakies kurwa wenezuele? z caly kurwa szacunkiem ale kurwa wenezulele to ja tylko kurwa w telenowelach widze lol kurwa. w ogole jebac wenezuele. poza tym kurwa terrorisci nindze kurwa co to sie porobilo lol. baletnic kurwa brakuje chyba tylko.

• Panie, ja to moge wszędzie siedzieć, byleby internet był XD

• Usuário
    • Jun 9 2009, 14h02
    a tam internet. do tego trzeba dobre piwsko i ladne kobiety. i to nie takie z .jpg w nazwisku =]

ps. Malta na prezydenta! =]

• ehh kolejna noc pod znakiem sprawozdań i kolosów :-) pociesza mnie tylko że za 3 tygodnie wracamy do normalnego życia czyli próby garaż piwo :-)

• Usuário
    • Jun 9 2009, 23h13
    a dzialaliscie juz cos w temacie garazu?

• Felaaa disse...
    • Usuário
    • Jun 9 2009, 23h22
    oołł jeeee bejbe !!!!!!!!!!!!!!! ja tylko na to czekam :) garaż próby i piwo.... A tobie mężu mój drogi co za kobiety w głowie heee ? Wybije ci je wałkiem z głowy to będziesz miał jakieś inne kobiety !!!! :P:*

• Usuário
    • Jun 9 2009, 23h25
    kobiety? a gdzie ja napisalem cos o kobietach droga zono ma najwspanialsza. ktos musial forum shakowac. a co do "garaż próby i piwo" mam pewne obawy kurwa ;/

• Felaaa disse...
    • Usuário
    • Jun 9 2009, 23h33
    A ja sobie sprawdziłam własne po raz pierwszy ten miernik zgodności i ze wszystkimi mam super oprocz grześka z ktorym mam dobrze i dari z ktora mam super hahahah :PP wniosek? mam super hiper mega gust :P

• Usuário
    • Jun 9 2009, 23h36
    ewentualnie miernik jest zjebany =]

• Felaaa disse...
    • Usuário
    • Jun 9 2009, 23h40
    taaaaaaa??? :>> to jutro nie ma obiadu w takim razie i zobaczymy kto tutaj będzie teraz cienko śpiewał hahaha :D

• Usuário
    • Jun 9 2009, 23h42
    jak nie pojem to nie spiewam! foch kurde :D

• sprężarka tłokowa über alles brrrr pfff khhkrrkrkhhhhh burkphhh fatal kurwa error gleba

• Usuário
    • Jun 10 2009, 15h23
    zalecam reset :D

• merass disse...
    • Usuário
    • Jun 11 2009, 15h18
    sranie w banie gupia sesjaaaa ;P kto pójdzie za mnie na jakis egzamin ? ;P

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.