blog kardesligi » Discussões

Blog Kardeşliği Gecesi

• disse...
    • Usuário
    • Nov 12 2005, 2h50

Blog Kardeşliği Gecesi

burada dinlediğimiz şarkıların çalındığı bir gece fikri hepimizin ne derecede hoşuna gidiyor? sizce çok mu ütopik?

• disse...
    • Usuário
    • Nov 12 2005, 15h41
    yok canim daha neler, niye utopik'lessin... gayet eglenceli olabilir :)

• ligeia_ disse...
    • Usuário
    • Nov 12 2005, 17h55
    rengarenk olur evet :) yalnız buradaki üye sayımız 'az', blog kardeşliğinde üye sayısı aldı başını gidiyor, last fm'e de gelsinler di mi ama? ama bi' şey daha var, toplantılar gibi 'yine' istanbul'da olmasın bu gece, hmmm ya da 'yalnızca' :)

• disse...
    • Usuário
    • Nov 15 2005, 20h08
    peki böyle bir organizasyon ile ilgilenecek aramızda arkadaşlar var mı ki?
    ayrıca bu listeye katılımı nasıl sağlayabiliriz?

• ligeia_ disse...
    • Usuário
    • Nov 26 2005, 16h06
    hmm, eşe dost'a haber veriyorum ben, hı hı geliriz geliriz last fm'e diyolar da henüz yeni gelen olmadı :) yayılması için belki dogrudan blogkardesligi sitesine bi' link? blog kardesleri ne dinliyolar? hmm, bi' irtibata gecmek gerek en azından :)
    organizasyon'a gelince, şey, biraz (cok az daha) kalabalıklaşınca uğraşalım derim? "müzik gecesi" gibi olur en azından, tamam, katılımın devasa olmasını beklemek gereksiz ama baksanıza, biz'lerden başka kimsecikler foruma bile katılmadı hala :)

• manhem disse...
    • Usuário
    • Nov 28 2005, 9h04

Yani

Yakın zamanlarda bir aktivite şart zaten. Olabilir.

Manhem
    • Ziondina disse...
    • Usuário
    • Nov 28 2005, 10h59
    marmaristeyim ben sanirim benden baska kimse yoktur buralarda tek basima bi gece duzenleyeyim tek katılanda ben olayim o geceye ehei

• disse...
    • Usuário
    • Nov 28 2005, 22h48
    bence güzel bi fikir, ama olacaksa ben türkiye'deyken olsun ;)

• abdagli disse...
    • Usuário
    • Jun 9 2006, 10h59
    ya ben ankaradayım.Etkinliklerinize katılamıyorum..Ne yapmalı ?

• valla bende ankaradayım ziondina partine bende geliyom :P tek deilsin bırakmam seni tek ben :D ejeheh

Forever Pich..
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.