blog kardesligi » Discussões

Kutu Hakkında.

• disse...
    • Usuário
    • Ago 30 2006, 16h27

Kutu Hakkında.

ben blogumun dizaynını değiştirdikten sonra blog kardeşliği kutusunun kodunu kaybettim. nerden bulucam ben bu kodları bir de başka kod koymak gerekiyor muydu siteye unuttum da.

• Blog Kardeşliği Blog Kardesligi ne girince [url="http://www.blogkardesligi.com/blogkardesleri.php";]blog kardeşleri linkine tıkla yukarıdaki. Orada tüm kardeşler listesinden kendi blogunu bulunca yanında bir ok işareti bir de rss işareti göreceksin. Ok işaretine bastığında pop-up'ta kodun çıkacak =)

• disse...
    • Usuário
    • Ago 30 2006, 17h58
    Teşekkür ettim :)

• zpelin disse...
    • Usuário
    • Mar 7 2007, 16h28

merhaba..

Blogumda sorunlar yaşadım ama ondan öncesinde blogkardeşliğine üye idim. Sorunlar düzeldi ve blogum güncellendi. şimdi üye olmak istiyorum ama form u doldurum gönderiyorum,ardından bomboş bir sayfa çıkıyor. Form size ulaştımı acaba :(

www.bencilek.blogspot.com
    yardım ederseniz çok memnun olurum...

Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim...

• disse...
    • Usuário
    • Dez 28 2007, 1h44
    merhaba şu lastfm şeysinin kodunu hangi kodların altına ekleyeceğiz bilen gören duyan yokmu?

• bir de şey var. ne olmuş la oralara? ne siteye girebiliyoz, ne başka bir şey.

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.