Ukraine » Discussões

Цікаві пісні

• Цікаві пісні

Рекомендую тут викладати якісь цікаві чи раритетні, оригінальні пісні! (так чи інакш стосовні до України, все-таки назва групи зобов'язує =D)

наприклад, як ця:

Milla Jovovich (американська актриса; народилась у Києві) співає українською :)
    http://fileshare.in.ua/26267

music, biking, discovering, travelling!
    • s_e_a disse...
    • Usuário
    • Mai 4 2007, 8h46
    8) в моєму чарті Міла входить до ТОР-5 8)

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Mai 7 2007, 13h35
    Дякую за Мілу, а чи немає не в кого українського black'у чи death'у? Не віриться, що навіть у нашій репперській державі немає такої музики ...

• mad_darkness said:
    Дякую за Мілу, а чи немає не в кого українського black'у чи death'у? Не віриться, що навіть у нашій репперській державі немає такої музики ...

Щось мені пригадується... Дай подумаю... Нє, не згадаю, от хіба що Крода, Лють, Сварга, Astrofaes, Black Harmony, Drudkh, Dub Buk, Flying, Knell, Lucifugum, Nokturnal Mortum, Triglav *ROFL* Це тільки найкращі.

• Usuário
    • Mai 8 2007, 16h20
    mad_darkness said:

Отакої...
    У нас одна з кращих блек-сцен світу, а тут таке кажуть.......

• Usuário
    • Mai 8 2007, 18h58

У НАС???

Україна на 95% репперська держава! Особливо південь! Я живу у Запоріжжі, і тут, повірте мені, ще дуже не багато блекерів, а ось репперів - досхочу! Чес слово!:((
    А за гурти дуже дякую. Будемо шукати

• Власне ти спочатку говорила про відсутність такої музики в Україні, а не її шанувальників :)

Раджу послухати Кроду та Дуб Бук, але це порада не блекера, а людини, яка в цьому напрямку мало що тямить.

• Usuário
    • Mai 8 2007, 22h37
    mad_darkness said:
    Україна на 95% репперська держава! Особливо південь! Я живу у Запоріжжі, і тут, повірте мені, ще дуже не багато блекерів, а ось репперів - досхочу! Чес слово!:((
    А за гурти дуже дякую. Будемо шукати

Ну я наприклад з півдня і не знаю жодної української реперьскої групи))
    Ну і як сказав Папа_Карло, кількість слухачів та наявність якісної музичної сцени це не зовсім однакові речі. Відкрию тобі таємницю, у будьякій країні тойже реп має більше шанувальників аніж метал(ну хіба що крім країн Скандинавії)

• Usuário
    • Mai 9 2007, 9h12
    Та я це розумію. Під "репперами" та "блекерами" я мала наувазі музикантів. А шанувальників металу завжди мало ...

• Usuário
    • Mai 9 2007, 16h18
    Та вистачає у нас музикантів.
    Ти напевно не там шукала)

• Usuário
    • Mai 9 2007, 20h19
    Я ніколи не виділялася коханням до Батькивщини, та нашу музику теж не слухала ... напевно ти маєш рацію, треба краще шукати.

• всякі мєдлячки і романтичні ;)

http://www.love-making.com.ua/mp3
    щоправда, тут не всі пісні мають відношення до України :)

• Guyz fuck that U - music is dead(если говорить за альтернативную укр сцену)

Вот я слышал, что у бедняг +/- не хватило банально лавэ на поездку в Швецию(а им предложили записать альбом бесплатно).
    Грустно...

• Думаю, всі про Квітку Цісик знають? Не хочу здаватися банальною, але ії збірочки пісень чаівні :)

У нас на півдні (я з Херсона) дуже багато рок-виконавців і молодих груп, але буквально одиниці на украінській пісні пишуть та співають; достатьно популярна група "Фабула". Ви, можливо, чули.

• MikesPorridge

та ну...в Херсоне нормальных групп(ну по крайней мере таких чтоб за них стыдно не было)я не знаю

• Сергій Підкаура.
    Послушайте его песни, просты, и одновременно очень содержательны

Long Live Rock'n'Roll
  • Karate High School - Zombies Everywhere

есть фраза(если мне не изменяет слух):
    -Я приехал из Украины как студент по обмену.

Действительно что ли? Х)

• "Nekraina" очень качественный дарк-фолк, советую

Bring damnation upon my soul, My dark desires
  • обожнюю її голос..

• Drudkh - Blood

• З українського мені реально подобається тільки - Холодне сонце, Лама і Ginger snap5. майже всі пісні класні.

• IQ-test disse...
    • Usuário
    • Mai 23 2012, 21h34

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.