Turkish Metal Division » Discussões

Soyunu Unutmuş Gençlik!

• Soyunu Unutmuş Gençlik!

Geçenlerde moralim çok bozuktu, sıkılmıştım. Hem güleyim hem eğleneyim hem de eğlenirken kafa yormayayım diye atsizcilar.com'a girdim. Forumunda (pardon, otağında) dolanırken bi başlık ilgimi çekti. Yaklaşık 20 dk. süren bir kahkaha krizine tutuldum. Buyrunuz:

http://www.atsizcilar.com/forum/soyunu-unutmus-genclik-metalci-turk-gencligi-t104137.html

• ozzkan disse...
    • Usuário
    • Ago 15 2008, 15h57
    ergenekoncu irem bunlar

i know what you scrobbled last summer
    • razor36 disse...
    • Usuário
    • Ago 15 2008, 21h41
    Mallar mallıktan öteye gidemiyecek olan mallar.Hykocu satanikler buna cok güldüm.Vatan millet edebiyatı yapan ama bi sik yiyemeyen mar bunlar.İşin kötü yanı bide bunların nazileri türedi bu topraklarda topuna siktirin diyelim

Rotting Christ
    • razor36 disse...
    • Usuário
    • Ago 15 2008, 21h41
    Mallar mallıktan öteye gidemiyecek olan mallar.Hykocu satanikler buna cok güldüm.Vatan millet edebiyatı yapan ama bi sik yiyemeyen mar bunlar.İşin kötü yanı bide bunların nazileri türedi bu topraklarda topuna siktirin diyelim

Rotting Christ
  • O başlıkta screenshot edip de buraya koymak istediğim o kadar çok şey vardı ki; sonunda topten linki verim dedim. Ama dayanamayacam, beni en çok güldüren mesajı buraya koyalayacam::
    "İyi bir ailenin mensubu olarak dünyaya gelmiş, iyi bir eğitim almış, sosyo-kültürel seviyesi yüksek, iş güç sahibi bir insanın metal dinlediğini görmedim bugüne kadar...

Metal Amerika'da tahsilsiz, yoksul, ezilmiş, dışlanmış ve suça meyilli kesimin dinlediği müziktir. Mesela New York'un kaliteli ve zengin muhiti olan Manhattan'da metal dinlenmez ama Soho, Bronx gibi kenar semtlerde başta zenciler ve hispanik kökenliler olmak üzere herkes metal dinler.

Türkiye'de de durum aynıdır. O metal konserine gidenlerin çoğu metal dinlemek, metalciler gibi giyinmek, metalciler gibi konuşmak, yani kısacası "Amerikan gençliğini taklit etmek" sayesinde ilgi çekeceklerini, çevre edineceklerini, hatta sınıf atlayarak önemli kişiler hâline geleceklerini zanneden tahsilsiz, yoksul, ezik gecekondu çocuklarıdır."

ahahahahaha xD Sırf bu mesaja dakikalarca güldüğümü hatırlıyorum. Hatta o kadar güldüm ki, çekyattan düşecektim nerdeyse.
    Adam New York'tan örnek vermiş; ama merak ediyorum, yaşadığı şehrin dışına çıkmış mı bugüne kadar xD
    Bi de zenciler hep metal dinler demiş xD aasdfsdffsd
    ha bir de; "Soho, Bronx gibi kenar semtler" ahahahahaha xD

• razor36 disse...
    • Usuário
    • Ago 16 2008, 22h10
    "İyi bir ailenin mensubu olarak dünyaya gelmiş, iyi bir eğitim almış, sosyo-kültürel seviyesi yüksek, iş güç sahibi bir insanın metal dinlediğini :)huhhahha
    Soho, Bronx gibi kenar semtlerde başta zenciler ve hispanik kökenliler olmak üzere herkes metal dinler.Zencler metal dinliyor bayağı güldüm.Amerikan gençliğini taklit etmek" sayesinde ilgi çekeceklerini, çevre edineceklerini, hatta sınıf atlayarak önemli kişiler hâline geleceklerini zanneden tahsilsiz, yoksul, ezik gecekondu çocuklarıdır.Bunu yazan arkadaş gerçekten gerizekalı.Nerersinden uyduruyor okoca götündenmi atıyor.Cahillik kötü bişey ve sonucuda budur iftira yalan ve dolan insan okuyunca bi yandan gülüyor bi yandanda düşünüyor.Ah AH mallık parayla satılıyor çünkü bu arkadaşlar gidip satın almış

Rotting Christ
  • aşağıdaki durumda ayrıca enteresan :

"IRKÇI - Otağ Yöneticisi"
    "Tugay - Aptal olduğu için atılmıştır"

son olarak aşağıdaki yazıyı görüp, buna destek olanları gördükten sonra sanırım daha fazla okuyamayacağım..

Jazz nasil zenci kopeklerinin muzigi arabesk nasil araplarin muzigi ise Metal de iskandinavyadaki amerikadaki escinsel topluluklarin muzigidir.

non-resolved things generate themselves over and over
    • wincih disse...
    • Usuário
    • Out 2 2008, 12h50
    Nazi lan bunlkar. Biraz okudum..... Gülmekten ve hayretten yerlere yapıştım zira insan aptal olabilir ama bu kadar takıntılı olamaz. Zira hitler zamanında nasıl ki şekilci bir propaganda sistemi varsa bunlar da öyle lafa gelince konuşurlar icraat a gelince kaçarlar sallamayın boşa. :)

BACK TO THE PRIMITIVE GOD DAMN ALL YOUR POLITICS
    • sizoxxx disse...
    • Usuário
    • Out 12 2008, 19h46
    bunlar özendikleri batı milyetçiliğine birşey demiyorlar.üzüldüğüm nokta orda ATATÜRKÜN resimlerinin olması.öle saçma sapan bir yerde.

• sizoxxx disse...
    • Usuário
    • Out 12 2008, 19h46
    bunlar özendikleri batı milyetçiliğine birşey demiyorlar.üzüldüğüm nokta orda ATATÜRKÜN resimlerinin olması.öle saçma sapan bir yerde.

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Out 14 2008, 8h33
    Söyleyecek söz bulamıyorum.. ''Zenciler metal dinler'' savlarıyla büyük bir hayranlık uyandıran kitle.. xD ne mallar ya , metal'i ırkçı beyaz müziği olarak görüp tiksinenler zenci değil çünkü xD

Acil şifalar diliyorum kendilerine

• "İyi bir ailenin mensubu olarak dünyaya gelmiş, iyi bir eğitim almış, sosyo-kültürel seviyesi yüksek, iş güç sahibi bir insanın metal dinlediğini görmedim bugüne kadar...

Metal Amerika'da tahsilsiz, yoksul, ezilmiş, dışlanmış ve suça meyilli kesimin dinlediği müziktir. Mesela New York'un kaliteli ve zengin muhiti olan Manhattan'da metal dinlenmez ama Soho, Bronx gibi kenar semtlerde başta zenciler ve hispanik kökenliler olmak üzere herkes metal dinler.

Bu satırlar benide darmadağan etmişti özelliklu şu kısım "sosyo-kültürel seviyesi yüksek" ulan sosyo kültürel seviyesini siktiğimin köpeği bi bok bilmediğin konuda atıp tutuyosun bunu yaparken de felsefe yapmaya çalışıyosun senin seviyenin m.k ben kaçıncı levelsin kodumun dingili.

bu satırları vakti zamanında direk o sitede o başlığa yazmak istemiştim ama adamlar tartışmaktan bile okadar aciz ki cevap veremedikleri laf yetiştiremedikleri adamları anında banlıyolar bunuda yaparken şunu söylüyolar "burda türkçülükle ilgili hiçmi mesajın olmadığı için banlıyorum seni" nerde kaldı lan senin sosyo kültürel seviyen okadar bilgili kültürlüysen benim haksız olduğumu ortaya çıkar lahana turşusu cevap veremeyince silmek ne oluyor ezik insan müsvettesi

• Usuário
    • Out 17 2008, 21h19
    adam hispanikler zenciler metal dinler diyor,hispanikleri zencileri de aşağılayıp,anglo-saxon beyazını yüceltiyor, türkler de anglo-saxon ya .. terliksi hayvanlar..KKK'e de katılmak ister bunlar xD

• Rctus disse...
    • Assinante
    • Jun 10 2009, 15h49
    Aslında gerçek metalci kendileri farkında değiller, bu ne öfke kardeşim gidin cami, kilise yakın ne bileyim arkadaşınızı öldürün, soyunu unutmuş gençliğe haddini bildirin ama yemez dimi :) O beğenmediğiniz iskandinavlar kadar olamıyosunuz bak adamlar konuşuyor nefret ediyoruz, iğreniyoruz diye ama eylemde de geçikmiyorlar. Gün geçmiyor ki bir kilise daha yakılmasın...

• Usuário
    • Jul 10 2009, 18h06
    Başka gezegenden yazıyor olabilirler, diye düşünmüyor değilim. Bilmiyorum, ya da hepsi klavye ağası bunların, gerçekte hiç göremediğim tipler.

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.