Turkish Metal Division » Discussões

SOAD esliginde sozde soykirim videosu ve Ataturk'e hakaretler...

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Set 7 2006, 9h13
    Bi kere atraksiyon olsun diye resmi soad forumuna kaynaklarıyla birlikte gerçek sayıları,Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu ve sonuç olarak da soykırım olarak da adlandırılamayacağı anlattım...Karşı taraftan yorum gelmedi üstüne,ama bilmeyenler 'hadi ya doğru mu bu?Ermeni soykırımı yok mu şimdi' diye yazdılar...Ben de araştırmadan her şeyin üstüne atlarsanız böyle olur dedim vsvsvs...Bir de bir Türk müzik forumuna yazdım ki orda aldığım tepkiyi soadforum'da almadım...Yani bizim özentimiz kraldan çok kralcı...

• ahah çok iyiydi deathcomp..

we're just living to die...
    • Usuário
    • Set 10 2006, 1h00
    bi de türk düşmanlığı besleyen derek sherinian var ki yeni öğrendik kendisi bir dönem dream theater da klavye çalmıştı ayrıca bir çok grupla çalıştı ve de kendisine ait de 4 albümü var.gerçi çok kıl oluyodum herife pek sevmezdim ama iyice nefret ettim :S

• Usuário
    • Set 12 2006, 7h26
    nerde okumuştum bilmem ama dağılmak üzereymiş soad :D
    m.k. piçleri.

• yeappa disse...
    • Usuário
    • Nov 3 2006, 9h18
    götümdeki bok olsunlar

nerede bu eskiler ?

• ImGod disse...
    • Usuário
    • Nov 3 2006, 10h18

BEHOLD THE MAN
    Editado por ImGod em Nov 8 2006, 10h03
    • Usuário
    • Nov 3 2006, 12h51
    i love orange-icon people of this site.

Editado por um usuário excluído em Nov 3 2006, 21h14
  • bu kendini bilmezin sacmaliklarına son vermesi ve gerekenin yapılması adına bu kisiyi, muhtelif iletilerini referans gostererek(http://www.last.fm/user/ImGod/grapevine/) moderatorlere bildirmek en dogrusu sanırım (http://www.last.fm/about/moderators/).

tepkimizi bu sekilde ortaya koymak daha akıllıca ve faydali olur kanaatimce.

• Usuário
    • Nov 23 2006, 0h06
    soad daha iyi yerleri hakediyor:P mesela ayakkabımın altını...

• Merich disse...
    • Usuário
    • Abr 24 2007, 1h40
    Selam arkadaşlar,
    Yeni haberdar oldum.
    Rezalet..
    Bilgi sahibi olmayıp fikir sahibi olanlar... deathcomp ' unda verdigi ornekle tam oturuyor...

And we will always be so much more human than we wish to be..
    • Usuário
    • Out 6 2007, 10h50
    muzik benim icin onemli diyebilmek nasi bi davranis bozuklugudur anlamis deilim ben.. ben boyle seyler duydukca sinirleniyorum, tuylerim diken diken oluyo.. ben nasi dinleyim boyle alcak bi grubu.. gidip albumune niye para veriyim, goz gore gore o paralarin uye olduklari turk karsiti gruplara gittigini bile bile..

• Usuário
    • Out 6 2007, 11h00
    gerizekalilar nasi yorum yapmislar videoya hepsini gebertmek istiyorum..

• Usuário
    • Dez 24 2007, 7h27

• Usuário
    • Dez 24 2007, 7h31
    bi de ermeniyiz hepimiz die sokağa dökülüyolar ulan kansız şerefsizler ermenisen sktirolgit o.çocukları ya sabah sabah sinir ettiler yine

• BorhiN disse...
    • Usuário
    • Jun 5 2008, 13h16
    Hepimiz gayet tiksiniyoruz,küfür ediyoruz ama iş bunlarla çözülmez.İstediğimiz kadar burada yırtınalım bişey elde edemeyiz ve yaptıklarına gayet onurlu ve mutlu bir şekilde devam ederler..
    Küfür etmek ve söylenmek yerine birşeyler yapma kanaatindeyim.
    Sert kalın!!!

• wincih disse...
    • Usuário
    • Jul 4 2008, 7h37

Yahu yazmayayım dedim ama...

Kreator, Anthrax gibi gruplar müzik ile toplumun sorunlarını dile getirip bir şeyi protyesto edebiliyor. Amma velakin bunu politik olduklarından değil bir şeye KARŞI olduklarından yapıyorlar. Burada durum farklı müziği amaç değil araç olarak kullanıp lobi faaliyeti olarak kullanıyorlar.

Asıl benim takıldığım nokta şu mtv nin dayattığı her bol distirtionlu şey metal mi? Öncelikle özellik nu metal, alternatif metal gibi yeni ve dayatma metal akımlarını KABUL ETMİYORUM. Iron Maiden, Dream Evil gibi bir çok eski ve yeni grubun bir şarkıda yakaladığı melodi zenginliği bu tip grupların çoğu 2 albümde bile yakalayamıyor ki!....

Kısaca metal ile gay metal i ayıralım soad ve bilmem kaçlamasını kısaca mtv nin metal diye dayattığı gruplara metal altına sokup tartışmayalım.

Özellikle soad ın wackendaydı sanırım yuhlanması da sağlam metalcilerin sallamadığı konusunda bir kanıttır. :)

BACK TO THE PRIMITIVE GOD DAMN ALL YOUR POLITICS
    • Usuário
    • Out 14 2008, 8h36
    SOAD'a sokiyim

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.