Turkish Metal Division » Discussões

SOAD esliginde sozde soykirim videosu ve Ataturk'e hakaretler...

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Mai 27 2006, 17h21

SOAD esliginde sozde soykirim videosu ve Ataturk'e hakaretler...

http://www.youtube.com/watch?v=tyzsfHXq-c0

Arkadaslar adrestede gorebileceginiz gibi yapilan duygu somurucu video haricinde ulu onder Ataturk'e de katliamin sorumlusu ve benzeri yakistirmalar yapilmaktadir. Neden bahsettigimi ve fazlasini videoyu izlerken anlarsiniz.

Bunu foruma dokmemin tek amaci sizden videoyou "Flag as Inappropriate" olarak isaretlemenizi ve neden olarakta "Racially and Ethnically Offensive Content"i gostermenizi istemektir.

Ayrica videoda SOAD grup uyelerinin Anti-Turk t-shirtler ile yuruyuslerini de gorebilirsiniz (sonlara dogru olmali..)

Uzgunum ama politik gorusunu bu kadar acikca ve sertce dile getirip ustunden muzik yapan bu grubu dinleyen Turk dinleyicilere de (hatta T-shirtunu giyen bir cok genc bile gordum) "kil oluyorum". Eger o tarz dinleyicilerden burada da varsa lutfen "Ben muzigi onemsiyorum, grubun gorusleri seyimde degil!" tarzi yorumlarla kendinizi savunmayin, cok komige kaciyor.

Zaman ayirip okuyan herkese tesekkurler. Bu arada gruptaki ilk forum mesajim oldu, merhabalar herkese =)

• Darkohl disse...
    • Usuário
    • Mai 27 2006, 18h20
    müzik ve siyaset gibi birbirinden milyarlarca ışık yılı kadar :} bağımsız iki ŞEYi birbirine karıştıran götler gibi onlarda birer göttür.
    benim gözümde ötesi yoktur.
    sevgi saygı!..

I am not for human consumption..
    • Usuário
    • Mai 27 2006, 21h29
    soad zaten politik görüşlerini her fırsatta dile getiriyor ama bir kısım yurdum metalcisi inatla belki de "lan ne kadar metalciyim lan bak bize hakaret eden grubun tişörtünü giyiyorum cd sini dinliyorum", " ay soad çok sert lan çok da politikler.. hede hödö vıdı vıdı.." düşüncesiyle hala dinlemeye ve tişörtünü giymeye devam ediyorlar. zaten bunu yapan kişilerin ikinci en sevdiği grup ta zaten slipknot. mallcore cu olmuş millet.

• Hastear disse...
    • Usuário
    • Mai 27 2006, 22h18
    system of a downa koyyim afedersiniz. Ahanda görüşüm bu kadar açık. Bu çapulcuların ne denli kımıl zararlısı oldukları su götürmez bişiy.

• System of A Down tingirtisi ilk dedim ne la bu, Web sitesine girdim adamlar ipin ucunu kachirmish lan kardesim sen amerikanda rahat, götüne türk mü batiyo pich (Biraz terbiyesizce oldu kusuruma bakmayin lütfen ben Almanya'yim chok didiniyorum buralarda chook!). Dinleyen arkadashlara teessüf ediyorum, gay tagleyen arkadashlara saygilarimi yolluyorum.

• bu ibnelere kafam kolum bacamm girsin müziği önemsiyorum diyenlerede uzuvlarım komple girsin ortada önemsencek bi müzik varmış gibi müziği önemsiyorum diyolar

• bard-ak disse...
    • Usuário
    • Mai 29 2006, 19h14
    iki kelimeyle orspu çocukları diyorum afedersiniz

• Lethe- disse...
    • Usuário
    • Mai 29 2006, 19h44
    müziğini savunanlara holy mountain şarkısının anlamını verin, orda türklere dediklerini gördüklerinde apışıyorlar biraz..

piç herifler ya..

• Deacon- disse...
    • Usuário
    • Mai 29 2006, 20h40
    hepiciğinin mk...

• Dinleyeninde, dinleteninde, savunanında, önemsemeyeninde, duyarsızınında, banane diyeninde.. Savundukları, inandıkları, saygı duydukları her değerin ta amına koyayım. ohh..

Kesicen alayını, kazıyacaksın köklerini.. Sonra gere gere dolaşıcaksın, evet lan kestim alayını diyerekten. Bunlara tarihin hiç bir döneminde iyilik yaramamış ki zaten. Evet kesmeliyiz evet..

we're just living to die...
  • we're just living to die...
    • Usuário
    • Jun 2 2006, 18h58
    sitedeki linki gorunce daha da bir nefret duymaya basladim soad a.

• Bizim minik beyinli insanlarımızda "ben hala müziğine bık bık bık.." oyf...

• yeni bişey değilki, ilk çıktıklarından beri bu herifler böyle. politik olmayan şarkıları da var, ayrıca ne dersek diyelim başarılı bi grup çok da etkili propoganda yapıyolar. keşke bizden de çıksa.. da şu anki piyasada zor gözüküyor. iç savaşta sırp politikalarını savundu diye goran bregoviç albümleri toplatılmıştı bi ara. ben aslında bu tip bir engellemeye karşıyım. ha sever miyim SOAD? hayır. ama dinleyene de karışmam.

Editado por ghostknight em Jun 6 2006, 8h13
    • Usuário
    • Jun 5 2006, 14h44
    dinleyene karışma gibi bir lüksüm olmadığı kanaatindeyim, kendilerinden ve müziklerinden nefret ediyorum (kişisel zevk politikalarıyla alakasız), politikalarına karşıyım, başarılı bir grup fakat bukadar saldırgan götverenler hayatımda görmedim ben. Oturduğum mahalle eski bir sokaktır oturanlarda genelde yaşlıdır. Çok fazla Ermeni oturur eskiden beri dostuzdur hiçbir sıkıntıları olmadı herzaman da çok yakın olduk benim anlamadığım İstanbul veya Türkiye'de yaşayan Ermenilerin bir sıkıntısı yokken daha doğduğu şehir ve asıl köklerini görmemiş bi haaza ayı çıkıp bık bık bık konuşuyor ( Serj Tankjian duyduğum kadarıyla emin olmamakla birlikte Elazığ doğumlu ve hayatında Erm. başkenti Erivana gitmemiş) Yurtdışında özellikle Abd de yaşayanlarının kötleri kalkıyo ya ben ona uyuz oluyorum... yoksa din dil ırk ayırmam insan olan insandır türü cinsi farketmez.

• Usuário
    • Jun 7 2006, 18h40
    youtube'dan kaldırılmış..

• Usuário
    • Jun 7 2006, 19h25
    • Usuário
    • Jun 7 2006, 19h48
    http://www.youtube.com/watch?v=tyzsfHXq-c0 linkinden kaldırılmıştı, racially and ethnically offensive content sebebinden ama başka bi yerden açmışlar..

• Crobat disse...
    • Usuário
    • Jun 14 2006, 20h52
    post um silinmiş heralde küfürlü olduğu içindir sanıyorum.. :/

• Küfürden gitseydi benimki giderdi önce euheh

• Usuário
    • Jun 21 2006, 23h34
    iğrenc yaratıklar nefret ediorum onlardan anlatamam ve bilinçsizce onların ne yaptığını umursamazcasına insanlar hala onları dinleyip t-shitlerini falan giyiyo ya deli oluorum.

• SOAD'ın asıl açılımı Sikilmiş Orospu Anaların Doğurdukları

• bard-ak disse...
    • Usuário
    • Jun 25 2006, 20h05
    eryana +++rep benden yaratıcı insan :Ç

• http://www.last.fm/tag/gay

Tavan yapmışlar asmdnöasmdas

• bunların türkiyede de hayranları var...

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.