Türkçe Last.fm » Discussões

Yeni Nesil Last.fm (Türkçe) Bilinen Sorunlar

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Set 29 2008, 4h05

Allah Alla

yahu ne işim var burda anlamadım....mesajlar bölümünde mesaja tıkladım buraya shuutladı....hmmm....bu arada avatarın şık olmuş nina abla....abi yani.....üff...nooluyoz bre...kafam karıştı..

• Usuário
    • Out 8 2008, 13h41
    JennaClem zart etkinliğe katılıyor,zurt parçasını sevdi,Haydar'ı arkadaş listesine ekledi,Müberra'ya yorum yazdı...Gereksiz bulduğum atraksiyonlar.Özel hayat kalmadı Last.fm'de.

• Bunları görüntülenmesinden hemen sonra silme imkanınız olmakla beraber tamamen devre dışı da bırakabilirsiniz. Son aktivitelerin görüntülenme seçenekleri için http://www.lastfm.com.tr/settings/inboxoptions adresine gidin ve aktiviteler bölmesinden istediğiniz ayarı kaydedin.

• Usuário
    • Out 9 2008, 13h45
    teşekkür ederim.

• Rica ederim

• Usuário
    • Out 9 2008, 18h41
    last fm de su an itibariyle bi sorun var ki çok garip.Hiç dinlemediğim şarkılar listemde çıkıyor.34 tane sevdiğm parça varken 486 görünüyor ve ne acayiptir ki bunların çoğu hayatımda bi kere bile dinlemediğim şarkılar.Sayfayı defalarca yeniledim.Giriş çıkış yaptım ama düzelmiyor...:S

• http://www.lastfm.com.tr/forum/85201/_/465772/1#f7510344 sayfasını okuyabilirsiniz, teşekkür ederiz.

• Ya biri bana yardım edebilir mi ?

konuyu yanlış yere açmış olabilirim üzgünüm. ama Benyamin loknat'ın sözlerini arıyorum lütfen yardımcı olsun.

• Evet hem yanlış yerdesiniz hem de Last.fm'in şarkı sözü hizmeti henüz yok

• Merhabalar bi sorum olucaktı benimde.
    2 gündür dinlediğim şarkılar skroplanmıyor belli bir nedeni varmı acaba? Çözemedim..Eklenti ayarları tam, Last fm Player'da tüm bilgiler çıkıyor fakat sayfamda göremiyorum..Saolun şimdiden

• şarkılar harika , lastfm dinlemeye devam :)

;) I've posted this elsewhere on the site, but I just can't seem to edit the ini file properly.

These are my settings after installing AVAST
    [MailScanner]

In the manual it says:
    Replace smtp.server.com by the address of the SMTP server you are using, e.g. smtp.tiscali.com. Do the same for POP (and IMAP) server (e.g. pop3.tiscali.com).

But it looks like I don't need to set it cos it looks right after install..

UseDefaultSmtp=0

In the mail account settings I changed the server name to 127.0.0.1 and the user names to http://www.istiridyeincikolye.com viz the help section in AVAST mentioned but I still don't get the message in my mails that say they are being scanned, when I use Opera. In Outlook Express the mails are being scanned.

In my sys tray there are two icons that are visible, one is the Avast VRDB icon and the other is the on access protection control icon.

I am using Opera 7.20 and my Avast is the latest one, can someone please help as I can't even seem to able to log on in the Avil forums. Thanks

• Usuário
    • Mai 31 2010, 18h10

Halaaaa

skroplamalarda sorunlar var

• yeni versiyon güzel olmuş elinize sağlık

Fazılemre.Com | Alışverişin Yeni Yolu
    www.fazilemre.com
    • Usuário
    • Jan 12 2012, 11h18

açılmıyo bu :(

• tcorner1 disse...
    • Usuário
    • Fev 23 2012, 21h02

açılmıyo

açılmıyo harbiden
    yemek24

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.