Türkçe Last.fm » Discussões

Yeni Nesil Last.fm (Türkçe) Bilinen Sorunlar

• Yeni Nesil Last.fm (Türkçe) Bilinen Sorunlar

Last.fm ekibinin Beta sitesinde varlığından haberdar olduğu sorunlar ve hataların listesini aşağıda bulabilirsiniz. Lütfen burada listelenmiş olan sorun ve hataları bildirmeyin. Teşekkürler!

Eğer burada listelenmemiş bir problemle karşılaşırsanız, lütfen forumdan veya sayfaların bir çoğunda bulunan mavi geri besleme görev çubuğuna tıklayarak bize bildirin.

Forumlar
    • An itibariyle forumlarda arama fonksiyonu mevcut değil.
    • Forum rehberi ve BBCode yardımı şimdilik forumlar geneline bağlantıılı değil – ama kaybolmadılar:
    -Forum rehberi (sayfa henüz şekillendirilmedi) http://www.lastfm.com.tr/forum/rules
    -BBCode biçimlendirme yardımı: http://www.lastfm.com.tr/forum/markup

Yanıt Takibi
    • Forum yazıları için şu an itibariyle yanıt takibi fonksiyonu mevcut değil

Kişisel Tavsiyeler / Paylaşım
    • Kişisel (kullanıcıdan kullanıcıya) tavsiyeler artık posta kutunuzda beliriyorlar (kullanıcılar “paylaş” butonunu kullandıklarında) ancak henüz herkesin varolan tavsiyeleri aktarılmış değil.

Müzik Listeleri
    • Büyük müzik listeleri (200 parçadan fazla içeren) yüklenmiyor ya da yüklemede sorun yaşanıyor. (Ekibimiz bu sorun üzerinde çalışıyor)

Dinleme Geçmişi Aktarımı

• Aktarmış olduğunuz dinleme geçmişiniz profilinizde görüntülenmeyebilir. Merak etmeyin bir yere gitmediler en kısa zamanda yerlerine dönmeleri için çalışıyoruz.

Gruplar
    • Grup tavsiyeleri şimdilik askıya alındılar ve daha sonra geri dönecekler.
    • Grup üye sayıları yanlış olabilir (üye, yasaklı üye ve bekleyen istekler)

Etkinlikler
    • Etkinlik ekleme henüz şekillendirilmedi.
    • Etkinlik tavsiyeleri için henüz yer belirleyemiyorsunuz.

Kullanıcı Resimleri/Avatarları

• Hareketli .gif resim dosyaları şimdilik desteklenmiyor, animasyonlar görüntülenemiyor, tek bir kare olarak görünüyorlar. Aynı zamanda .png formatındaki resim dosyalarında da problem yaşanabilir.

Ücretsiz İndirmeler/Podcast’ler
    • Her ikisi de şimdilik devredışı/çalışmıyor.

Sanatçı adı çevirileri
    • “Yabancı sanatçı adlarını mümkün olduğunca İngilizce’ye çevir” opsiyonu şimdilik desteklenmiyor.

Build.last.fm
    • “Build” sitemiz şimdilik çalışmıyor.

Internet Explorer 6, Görüntüleme Problemleri
    • IE6 üzerinde sitenin her alanı doğru/düzgün görüntülenmeyebilir.

Editado por NisaMishap em Jul 18 2008, 13h51
  • çok karmaşık ve göz yorucu görünüyor, ve fazclaca myspace formatında duruyor sitenin biçimi.
    hiç hoşlanmadım, bu versiyona geçilirse last fm'i açıp bakmak içime sıkıntı verecek.
    eski halini kullanabilse isteyenler, misal.. iyi olur.

• cornesqe disse...
    • Usuário
    • Jul 16 2008, 15h31
    JaneAvril e katıyorm. Eskisi daha ii

• disse...
    • Usuário
    • Jul 16 2008, 16h35
    ben de lastfm in eski sürümünün kalmasından yanayım...alışılmış düzeni bozmasınlar! hem bu versiyonunda renk değiştirme özelliği yok gibi..sadece panoyu beğendim o da hızlı yanıtlama özelliği olduğu için çünkü betada shoutboxı en alta koymuşlar...

• Malesef geri dönüşü olacak birşey değil arkadaşlar takdir edersiniz ki:) Daha iyi duruma getirmek için önerilerinizi bekliyoruz. Sevgiler.

• bence iyi gözüküyor yeni version tabii hatalar düzeltilince daha da iyi olur, biraz sabretmek lazım.

There are Planets of Existence:

In some of them The Lords Of Chaos are strong.

In some, they are weak.

In some, they even don't exist at all.

• e161504 disse...
    • Usuário
    • Jul 16 2008, 18h36
    renk iyi olmamış tabi belki ileride çoklu tema desteği de gelir. ben mesela eskisinde siyah kullanıyodum şimdi kırmızı çok kötü geliyor. bakalım bekleyip görcez.

• zuzukuzu disse...
    • Usuário
    • Jul 16 2008, 18h45
    ben çok beğendim daha renkli ve hoş olmuş :) çeviriler üzerinde çalışmak lazım tabi söylendiği gibi.

• disse...
    • Usuário
    • Jul 16 2008, 20h42
    eski eski eski eskisni daha iyi:D kesinlklee
    JaneAvril'e katılıyorm my space gbi olmuş eskisi farklydi iyiydii:D

• bence shoutbox en altta olsa da hepsini birden göstermemek lazım, sayfa aşağı doğru uzayıp gidiyor gereksiz muhabbetlerden ötürü. myspace'de sayfa bakarken en nefret ettiğim şey buydu mesela. diğer özellikler kullandıkça güzel görünebilir belki ama bu kötü olmuş gerçekten. hatta şahsen yine yan sütunda kalması taraftarıyım ben.

• wudoo disse...
    • Usuário
    • Jul 16 2008, 23h15
    ya last.fm'e kayıt olurken aldığımız nick neden kocaman yazıyor da ismimiz ufacık? çok saçma buldum ben bunu. yahu nick'inden memnun olmayan tonla üye var, hani eski tasarımda o kadar belirgin durmuyordu nick ama bunda resmen göze sokuluyor. ben o nick'in yerini ismin alması taraftarıyım. ismini yazmamış olanlarda nickleri gözükebilir. buna bir çare bulunsa ne güzel olur. shoutbox'ın gereksiz işgali konusunda ise hemfikirim arkadaşla.

• wudoo'ya katılıyorum isim-kullanıcı adı konusunda. renkler, başlık kısmı falan güzel de, daha yorucu bir tasarım gibi.

• disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 9h09

pause'lama

last.fmdeki öneriler listemizi dinlerken stopa basmak yerine listeye bir pause tuşu eklenmesi mümkün olamaz mı? aynı şey masaüstündeki istasyonları dinlerken de geçerli..

• @wudoo malesef bu konuda bir düzenleme yapılamaz, insanlar hesap açarken kendi iradeleriyle bir rumuz seçiyorlar diye kabul ediyoruz sonuçta, herkes sitede nick'iyle bulunuyor, bunu tasarımcılarımız öne çıkarmak istemişler normal bir hareket aslında. Eğer nickinden memnun değilsen yeni hesap açıp player'ından dinleme geçmişini aktararak yine dolu ve benzer bir profile sahip olabilirsin:)

@zozdamar pause özelliği de gündemde yok çünkü her kullanıcının farklı ülkelerden farklı internet bağlantı hızına sahip olduklarını düşünürsen, netten stream edilen (netten yayın) parçaların buffer etmesi konusu çok çetrefilli olabilir ve akıcı bir servis verilemeyebilir. Tabi iletilecek gene de isteğin.

Teşekkürler hepinize sevgiler, umarım herşey "tam"a yakın olduğunda beğeneceksiniz.

• wudoo disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 10h59
    sağlık olsun diyelim o zaman. neyseki nickimden memnunum ama ismim ön planda olsa daha iyi olurdu tabi ama şu "shoutbox" konusunda kesin bir şeyler yapılması lazım. en azından hiçbir şey yapılamıyorsa bile gösterilen mesaj sayısı eskisi gibi 5 yapılsın lütfen. çoğu "shoutbox" zaten güncel değil. 5 bize fazlasıyla yeterken 10'u geçtim 20 yapmak ne kadar gerekliydi? boş yere sayfa uzuyor. yani bir de yeni bir özellik koyulmuş zaten "shoutbox" geçmişi tamamen erişilebilir hale gelmiş. şu durumda "shoutbox"ın kapladığı alan çok lüzumsuz bence.

• Tasarımcı ekibe iletilecek teşekkür ederiz.

• Beklenen an geldi sanırım! Last.fm tamamen değişti bende! Ama ben daha hazır değiliiiiiiiiimmm!

• Evet arkadaşlar, bu forum konusunu SİTEDE YAŞADIĞINIZ SORUNLAR, GÖRDÜĞÜNÜZ HATALAR için kullanın lütfen, genel yorumlar http://www.lastfm.com.tr/forum/85201/_/433145 başlığında yazılabilir.

• Editado por tarkanpektas em Fev 19 2009, 3h57
  • arkadaş ekleme talebi de gözükmüyor, herhangi bir notification belirmiyor, sizi arkadaşlara ekleyenin sayfasına gidip kabul etmeniz gerekiyor tabi bu da çok zor bir olasılık

• türkiye sayfası olsun yaa.güzeldi o valla:)

• Firemsi disse...
    • Usuário
    • Jul 29 2008, 17h45
    Şimdi yeni last.fm hakkında söyleyecek çok şeyim var. İlk önce genel izlenimi söylemek gerekirse, bence eski last.fm kesinlikle daha iyiydi. Şimdi bunu başlıklara dağıtmak gerekirse; Tasarım ve ulaşım kesinlikle eski last.fm'de iyiydi. Bir kişinin profiline bakmak, yorum yapmak vs. şeyler eski last.fm'de çok daha kolaydı, rahattı. Yeni last.fm'de bu çok kastırma olmuş. Yani belki de eskisine alıştığımız için böyle geliyor bize ama, gerçekten daha rahattı. Birkaç artı da yok değil. Mesela, listelerin güncellenmesi için günlerce beklemiyoruz. Skroplamadan sonra hemen listelerimize yansıyor.

• arkadaş istekleri inbox'ta gözüküyor. bence çok acaip bir durum. daha kolay görülebilir bir yere alınsa iyi olur. ve jurnal'ler, şatbaks falan yukarı alınsa çok sevinicem.

Eşşo Leşşek
  • madem her şey facebook'taki gibi olmuş, o zaman yine facebook'taki gibi "back to old" fasiletesi konsun. herkes mutlu olsun. her yer ağaç olsun.

• disse...
    • Usuário
    • Jul 29 2008, 18h05
    Eski versiyonu isteyenler çoğunlukta görüldüğü gibi.Bu halinden hoşnut değilim.Ayrıca bilgisayarımı kasıyor.Eski versiyonunu geri istediğimizi sorumlulara bildirirseniz seviniriz.

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.