6 haziran cuma günü yaptığımız (iki bölüm halinde) görüşme sonucunda, daha öncede sözünü ettiğimiz gibi, dergiden önce, daha doğrusu derginin içerik vs gibi ıvırzıvırlarından önceki diğer zin,maddiyat,baskı; gibi şeyleri ile hiç uğraşmadan, işe aylık bir fanzin çıkarmakla başlayıp daha sonra işler beklenildiği gibi giderse, dergiye geçiş; için kolları; sıvamaya karar verilmiştir..
bu doğultuda, öncelikle daha önceki dergi projemiz için gelen yazılar arasından bir eleme ile, fanzinin ilk sayısını oluşturucak yazıları belirlemeye karar verdik, (yada ben öyle karar verdim:)
bundan sonraki yeni yazılarınızı siteye direk göndermek yerine, fanzin için saklarsınız sevinirik.. dağıtım konusu için ayrıca bir başlık açıp ileticem
grafik tasarım konusunda ise, fanzin olduğu için beni pek zorlamaz, ayarlarım b,şiler, (ben ayarlarım tasarımı lan sana noluo diyen varsa, kapışırız tabii sorun değil:) ancak, iş dergi sürecine girince mutlaka grafik tasarım, dizgi, renk ayrrımı gibi unusurlardan anlayan birine ihtiyaç duyuacağız, özellikle matbaaya gireceği için işler
kısaca ilk sayı için, yazılarınızı mail ile gönderebilirsiniz
6 haziran cuma - toplantı sonrası notlar..