Queen, ‘We Will Rock You’ müzikalinin devamı üzerinde çalışıyor
Queen’in efsanevi gitaristi Brian May, grubun ‘We Will Rock You’ müzikalinin devamı olacak ‘Fabulous’ üzerinde çalıştığını açıkladı.
Müzikal 2002 Mayıs’ında Londra’daki Dominion Theatre’da açılış yaptıktan sonra, eleştirmenler tarafından soğuk karşılanmasına rağmen, hep iyi hasılat yapmış ve diğer dünya tiyatrolarına da satılmıştı.
May, Independent’a verdiği röportajda yeni şovda da ‘We Will Rock You’nun senaryosunu yazan Ben Elton ile çalışacaklarını açıkladı.
Bu arada daha önce 2006 Ekim’inde bitirilmesi planlanan ‘We will Rock You’, 2008 Ekim’ine kadar sahnede kalacak.
Geçen hafta WWRY'nin Viyana galası da yapıldı, hatta Brian ve Roger da destek amaçlı oraya gittiler. Meksika'da bile var WWRY ve hatta kendi dillerinde söylüyorlar şarkıları. Bizim ülkemizde böyle bir şey imkansız mı yoksa:)
Yazın bişeyler yapmışlardı bizimkiler. Hatta bi dakika... Buldum. Potpuri yapıp tüm müzikalleri getirmişler :)
"Broadway aromalı Türk rock müzikali
"Türk rock'çılar müzikal için sahnede. 'Hair', 'Jesus Christ Superstar', 'We Will Rock You' gibi ünlü rock müzikallerinden derlenen gösteride Demir Demirkan, Pamela, Ogün Sanlısoy, Hayko Cepkin, Özge Fışkın rol alacak"
Haberde temel problemin maliyet olduğu söyleniyor. Bu yüzden sadece şarkıları almışlar.
O değil de bence ülkemizde Queen için yapılan en büyük ve ciddi organizasyon 2003'teki "Queen Symphony'di. Tolga Kashif mükemmel bir gösteri sunmuş Efes'te. Gerçi ben gidemedim tabii ki... Queen Senfoni harika bir şey, insan kendinden geçiyor, keşke bir kez daha gelselerdi.
Queen, ‘We Will Rock You’ müzikalinin devamı üzerinde çalışıyor