OyunGezer » Discussões

İlk sayı

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Nov 3 2007, 18h38

İlk sayı

Evet 1 kasım itibariyle Oyungezer raflarda yerini aldı. (D&R gibi büyük mağazalarda 10 Kasım'dan sonra satılacak- yeni dergi olduğu için kayıt işlemleri yapılıyor)

Dergi hakkındaki izlenimleriniz nedir?

verdiğiniz 5.95 e değdi mi?

• Usuário
    • Nov 3 2007, 20h57
    Değdi bence. Asıl bu ay Level 'e 6 küsur lira verirken içim yandı. Oyunu için aldım sadece ama neyse.

Dergi güzel olmuş bence. Dün aldım ve hala okuyorum. Eski Level'den daha iyi olucak bence oyungezer :)

• Level benim icin bir ilk o yüzden onu atamam icimden lakin Oyungezer'de harika. Cok böyle nasil derler icten iste..
    Verdigim paraya degiyor evet evet ^^.

• Firemsi disse...
    • Usuário
    • Ago 19 2008, 9h01
    Murderotica_ demiş ki:
    Level benim icin bir ilk o yüzden onu atamam icimden lakin Oyungezer'de harika. Cok böyle nasil derler icten iste..
    Verdigim paraya degiyor evet evet ^^.

Level'ı atamaz mısın? Şu anda derginin halini görüyorsun umarım. Bence şu anda onları atmak, onlar için yapabileceğimiz en güzel şey olmalı.

• Olsun Firemsicigim benim hayatimda aldigim ilk dergi ha simdi almiyorum ama aldigim ilk sayiyi atmam hayirr atmam :D

• Usuário
    • Ago 21 2008, 17h21
    İsme değil, ruha bağlı kalmayı öğretti Oyungezer bize. Yaklaşık 1 senedir Level almıyorum, mutluyum.. İstediği kadar oyun versin, içi dolu olmadıktan sonra bir işe yaramıyor.

• Firemsi disse...
    • Usuário
    • Nov 30 2008, 10h42
    İlk sayı başlığını gördükçe Oyungezer'in geldiği noktayı düşünüyorum. 1 seneyi geçti lan! :D

• onu geçtim de 3 yıl oldu ya. vay be. :D

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.