• Wargod86 disse...
    • Usuário
    • Nov 27 2008, 8h23

Sountrack of the great apocalypse

Czyli na nasze co byście mieli na słuchawkach podpalając jakąś bude:P Ja się waham między The Return Bathory dowolnym albumem Bestial Mockery a składanką Modern Talking. Szczególnie z tym ostatnim było by zło jak chuj

Let the churches burn
  • Morbid Angel - Chapel of Ghouls, chociaż płyta <lol> bloga też by była niezła

• Wargod86 disse...
    • Usuário
    • Dez 1 2008, 6h25
    bloga nie nic z tych rzeczy. Jak już coś spoza to tylko modern talking oni by pasowali bombowo:D

Let the churches burn
    • Wargod86 disse...
    • Usuário
    • Dez 2 2008, 8h22
    albo coś z beatelsów lub jakiś naćpany numer floydów żeby dobra schiza była:D

Let the churches burn

• Wargod86 disse...
    • Usuário
    • Dez 5 2008, 17h25
    albo to:D Ok pojade hardziorem. "Du" Davida Hasselhoffa:D

Let the churches burn
  • Zakładając słuchawki osłabiacie swoją czujność, a przecież powinniście działać konspiracyjnie. :P

• Ja pewnie bym poleciała z operą, ale jak ktoś trafnie stwierdził, mało konspiracji w słuchawkach, więc... użyłabym głosu xD Jak szatan to szatan, niech mają pewność, że to były siły wieczyste xD

• Mayhem tylko i wyłącznie, hehehe.

• Madakie disse...
    • Usuário
    • Jul 11 2010, 13h10
    A mi pasowałaby nuta z Prologu Antychrysta. Ładnie się komponuje z siarką, póki co sprawdziłam to w domowym zaciszu, kiedy odpalałam papierosa zapałkami :P.

- How do you know you're God?
    - Simple. When I pray to Him, I find I am talking to myself.

Party hard...
    Fuck harder!
    • [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Jul 12 2010, 9h27
    Ja miałbym w słuchawkach Stachursky - "Dosko". Klimatycznie i mrocznie.

• Kinga_im disse...
    • Usuário
    • Dez 6 2010, 18h49
    Ja tam wolę klasycznie tj. Kreator (Enemy of God, chociażby), Slayer (Disciple, też idelne) tudzież może być i Bathory, a na koniec imprezki proponuję Du Hast Rammsteina żeby sobie troszkę potańczyć i poświętować ;p

Metal up your ass!
  • \m/

Burzum - Aske :P

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.