• Jak spalimy kościół?

Mój pomysł jest taki - zbierzmy odpowiednią ilość ludzi, zjedzmy trochę grochu z kapustą a potem wszyscy puśćmy bąka w kościele. Jak dobrze pójdzie to powinien wylecieć w powietrze, a przynajmniej nie będzie tam pachniało najładniej.

• Nagłe nagromadzenie się większej ilości gazów spowoduje, że powietrze będzie chciało uciec, a że nie będzie miało drogi ucieczki, ściany popękają. Ale ludzi musi być bardzo dużo, bo powietrze jest ściśliwe i rozprężliwe. Drzwi i wszystkie inne dziury muszą być zamknięte.
    Kumpel opowiadał, że na religii już tak zrobił - pierdnął sobie (bardzo głośno) w czasie modlitwy, w momencie, gdy miał być amen. Jako że był sam w swych poczynaniach, nie zburzył ścian, jednakże spowodował wybuch śmiechu, co przyczyniło się do zaniżenia autorytetu Kościoła w kręgu jego klasy.

• error_23 disse...
    • Usuário
    • Set 23 2007, 0h13
    Ale nie odbiegajmy od glownego zamyslu. Ja wiem, ze jak powie sie cokolwiek, co ma wspolnego z tzw. 'bakiem' to pozniej odchodzi jeden wielki offtop, podnieta, radosc malych dzieci i gowno z dupy. Ale! Generalnie pomyslodawczy pomysl pomyslodawcy jest bardzo pomyslowy. Tyle, ze ja nie lubie grochu z kapusta. ;(

Po czym jeszcze sie ogniscie pierdzi?

Life is brutal, full of Satan, and sometimes Adolf Hitler.
    • [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Jan 4 2008, 16h59
    Wsadź se miotacz ognia w dupę! ;(

• error_23 disse...
    • Usuário
    • Jan 7 2008, 0h03
    pierdole taka robote

• Usuário
    • Jan 23 2008, 22h54
    Ach. Więc stary i wypróbowany sposób - tradycyjne pochodnie + nietradycyjna benzyna - nie wchodzi w grę?

• Nie, bo paliwo drożeje.

• error_23 disse...
    • Usuário
    • Jan 26 2008, 6h39
    Zawsze mozna poszukac sponsorow.

• dodsno disse...
    • Usuário
    • Fev 16 2008, 13h07
    wystarczy, że mundek przyjdzie i piernie, a kościół runie, ew. można ustawić za jego tyłem świeczkę. Wtedy będzie efekt miotacza płomieni. Naturalnie i tanio, co Wy na to?

"Я не псих! Я военный разведчик"
  • Hmmm, w strategiach wystarczy odpowiednio długo uderzać w mur mieczem/toporem, a prędzej czy później budowla runie.

• Teoretycznie jest to możliwe - przez zmęczenie materiału doprowadzimy do osłabienia konstrukcji kościoła, co w rezultacie spowoduje jego rychłe zawalenie się.

• dodsno disse...
    • Usuário
    • Fev 29 2008, 21h26
    ale niestety ta czynność będzie nas kosztowała wiele pracy w rzeczywistości (oczywiście nie mówię tu o fizyce, bo wg niej nie wykonujemy żadnej pracy, gdyż kościół poruszyć się nie może dzięki naszej sile), bo rzeczywistość to nie byle gra, tylko cholernie rozwinięta i nie wystarczy wziąć byle topora, by zniszczyć ten ogromny, neogotycki(całkiem, całkiem ładny) kościół, co stoi tuż za rogiem.

"Я не псих! Я военный разведчик"
  • Naszych kościołów się nie da spalić :( Pewno już dawno by spłonęły xD Pewnie da się je zburzyć, ale nie da się tego zrobić dyskretnie, bo to jest taki wieeelkie!

A to z grochówką jest dobre, tylko najpierw trzeba ją lubić.. xD

• error_23 disse...
    • Usuário
    • Mar 5 2008, 15h41
    "Najpierw trzeba ja lubic"?
    No co Ty..
    Nie slyszalas o poswieceniu dla idei? o.O

• Hehehe słyszałam....
    Ale trzeba by było jeszcze zjednoczyć większą potęgę... 37 osób nie wystarczy...

• Destiny19944 pisze:
    A to z grochówką jest dobre, tylko najpierw trzeba ją lubić.. xD

Przecież grochówka to jest najzajebistsza zupa.

• z wojskiem mi się kojarzy!

• error_23 disse...
    • Usuário
    • Mar 8 2008, 6h44
    Wez sie najpierw umyj, a potem walcz o lepsze jutro. ;p

• Usuário
    • Jul 30 2008, 1h56
    przebierzemy kosciól na karykature mahometa i zaadzwonimy do terrorystów

• Wargod86 disse...
    • Usuário
    • Nov 17 2008, 8h12
    teraz jest generalnie lekka lipa bo większość jest murowana. Ale pociesze was. Moja uczelnia przeniosła się na parafie więc rozwalam system od środka. Pomysł z grochówką jest zbyt klasyczny. Proponowałbym raczej rozstawić partyzantów przy każdym kiblu kościelnym. Powinno ich być sporo. O umówionej godzinie wszyscy naraz spuszczą wode co powinno wysadzić rury i dokonać zalania obiektu. Dla wzmocnienia efektu można się umówić troche szybciej żeby każdy zostawił pamiatke w kiblu

Let the churches burn
  • murowany kościół również można spalić całkiem skutecznie, w miejscowości niedaleko mojego miasta czyli Nowogardzie taki właśnie murowany kościół się zjarał :D nawet podpałki nie trzeba, wystarczy tylko poprzykładać coś płonącego do ławek/obrazów/gobelinów/księdza/wiernych i spierdalać xD

Forgotten hopes buried in your soul's lonely grave.
    • Usuário
    • Mai 2 2009, 10h07
    Eee tam xD
    Ja jestem za tradycyjną wersją:
    Jakieś trÓ, kvltowe,krieg,mhrok sutanny na członki,pochodnia w rącice,i idziemy ze śpiewem na ustach w kierunku kościoła.
    Najlepsza data i godzina: 12:00,boże narodzenie,pasterka.
    xD
    Wszystko na ten temat

• fifjak disse...
    • Usuário
    • Jun 1 2009, 13h56
    Pani powyżej ma fajną koncepcję. Proponuję na podpałkę użyć dzieci, ale nie noworodków, bo są zbyt wodniste. Położymy je koło szopki (bo to wtedy się wystawia, co nie?) i będzie fajniejszy efekt. A jako bonus za trud przyniesiemy ze sobą kiełbaski i podpieczemy ^^

• Usuário
    • Jul 30 2009, 11h55
    I spirytus do popicia i do dolewania do ognia, żeby przypadkiem nie zgasł xD

• Usuário
    • Ago 9 2009, 14h57
    ropę przemyconą z Iraku :)

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.