Marmara Üniversitesi » Discussões

Bira (ciddiyetsiz bir topik)

• Bira (ciddiyetsiz bir topik)

efendim grubumuzun üye sayısı her vize, final ve büt sonrası büyük miktarda artış gösterdi. son olarak da 06-07 eğitim yılını kapatırken coşup taştı ve 71e ulaştı.

öss açıklandı, bir çok genç beyin tercih kağıdına marmara üniversitesi'nden birkaç bölüm ekleyip, "marmara üniversitesi büyük bir üniversite, şuraya hele bir kapağı atayım, hayat daha yaşanır hale gelsin" düşüncesi içerisine düşecektir. işte bu da demek oluyor ki, üye sayımız çok pis artacak.

"ee peki üye sayısı artınca, istanbul barajlarında kalan 119 günlük su rezervi de artacak mı?" dediğinizi duyar gibi oluyorum;
    zannedersem hayır! su rezervlerini doğrudan arttıracağına ihtimal vermiyorum fakat...

suya alternatif sıvılar var, gelin onları tüketelim su barajlarda kalsın.

şimdi efendim nedir bu alternatif içecekler; tabi ki kapuçino, meyve suyu, süt, kapuçino(2) ve bira...

işte sonunda konu başlığı olan "bira"'dan söz etmeye başladık. efendim sözü kısa keseceğim, marmara üniversitesi ve last.fm sponsorluğuyla gruba katılacak 100. üyeye 2007 model bir lamborghini...

keşke lamborghini verebilsek de, bütçe çıkışmadı, fekat bol bol magnum çubuğu stoğu yaptık ve lamborghini bizim dondurma çubuğuna çıkarsa, 100. üyeyi bağdat caddesi'nde iki tur gezdireceğiz.

maalesef marmara ve last.fm sponsorluğunda 100. üyeye verebileceğimiz tek şey bir bira ile sınırlı kalmıştır. ama olsundur. önemli olan düşünmekti değil mi?

daha mesaj yollanmadan gelen düzenlemeler dizisi;

düzenleme bölüm 1 (sıvışma): bu mesaj damarlarda bir miktar alkol dolaşırken yazılmıştır.

düzenleme bölüm 2 (üç kağıt) : bu yazıların sahibi, yazım sırasında ehil olmadığını iddia edip, birayı kendi içecektir.

düzenleme bölüm 3 (ali cengiz oyunu): 100 üye sayısına ulaşılmaya az kalındığında bu mesajı editleyip "100. üye sayısı" ibaresini 150 yapacaktır. 150ye ulaşıldığında da zaten, bu satırları yazan insan okuldan mezun olacaktır.

düzenleme bölüm 4 (I & marmara): okulunu çok seven üyeler, 100e yaklaşıldığında gruptan çıkıp tekrar üye olarak 100. olmayı düşünmüşler. bunu salvadordeli kişisi yapacak zaten, boşuna uğraşmayın.

düzenleme bölüm 5 (oha!): beleş birayı kapabilmek için diğer üniversitelerden üyelerin de gruba katılmaya başladığı gözlemlenmiştir.

düzenleme bölüm 6 (akıl fikir): bu düzenleme bölüm 5te sözü geçen kişilere adanmıştır.

SalvadorDeli
  • Bira

z ciddiyet lütfen!

• Bira

k hoca ya!

SalvadorDeli
  • Bira

rada mutlu mesut yaşadığımız şu nezih platformu böylesi ahlaksız tekiflerle bir rekabet ortamına dönüştürmeni yakıştıramadım. Hani şu güne kadar biraya para vermemiş, yanındaki insanın bir an önce zom olmasını bekleyen biri olduğunu bilmesem neyse ama...

• Bira

der sözlerimi çarpıtmışsın oldu mu şimdi?

SalvadorDeli
  • Bira

nlık dalgınlığıma gelmiş kardeş, kusura kalmayasın.

• Bira

dır dedik bağrımıza bastık..

SalvadorDeli
  • Bira

nda kanım kaynayıverdi ikinize :D:D

» bir böcek giriyor kafatasıma.. her gece sen.. bir cinnet gibi.. kanıma yürüyorsun..
  • Bira

z bodosLama daLdım muhabbete ama, kusura bakmayınız.. :P

» bir böcek giriyor kafatasıma.. her gece sen.. bir cinnet gibi.. kanıma yürüyorsun..
  • Bira

sır geçmişti gerçi bu muhabbetin üstünden. Yıl oldu ki topiclere bi hareket gelmemişti. Hareket, hareket diye bekliyorduk. Bize bu hareketi çektiğiniz için ne kadar teşekkür etsek az, ne kadar teşekkür etsek abartı kaçar bilemiyoruz.

• Bira

rada mutLu mes-ud yaşamak diLeğiyLen.. (:

• Bira

dam bir adama bre adam gel bir ara bir bira dükkanı açalım demiş!

SalvadorDeli
  • Bira

nd, MehmeDali

• Bira

ydır marmaraLıyım :D

• Bira
    z daha kasarsak kelime bulamicaz

• Bira

kelimesi kullanılmamış sanki..

SalvadorDeli
    • Rashack disse...
    • Usuário
    • Abr 11 2009, 21h05

Bira

n noluyoruz dedim muhabbet. iyimiş :D

• Bira
    mı kim içti layn?

• Bira

zcık içmiştim oysaki..

SalvadorDeli
  • Bira
    larını biralarını allah versin belalarını. heheh

• Rashack disse...
    • Usuário
    • Abr 14 2009, 15h31

Bira

daaaan bir atlı geçti..

• Bira

çtım sayfayı ki yıllar önce açılmış olan işbu topiki gördüm, duygulandım ey last fm, haberin yok ): :( (smileyler bile birbirine sırtını dönmüş, yaşanmaz)

• Bira

n gel dön gel hep geel, tövbelerini bozup gel! demiş pek sevgili gülşen..

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.