Iron Maiden Romania

Associar-se Recomendar

17 membros| 3 mensagens

Líderes: MaidenTek e ursula12365
Política de associação: Aberta
Criado em: 13 Set 2010
Descrição:
Grupul fanilor Maiden din România

Un grup dedicat celei mai bune trupe de Heavy Metal!
Fie că sunteti fani înraiti fie câ sunteti la inceput/în devenire,aici este locul vostru.

Iron Maiden este o faimoasă trupă britanică de heavy metal, înființată în 1975 de către basistul Steve Harris. Maiden (cum este deseori denumită de fani) este una dintre cele mai de succes și mai influente formații a genului heavy metal, vânzând peste 100 de milioane de albume de-a lungul carierei.Iron Maiden a fost formata in iarna lui 1975,formatia fiind activa si in prezent. (sursa:Wiki)

Formatie : Bruce Dickinson(voce),Steve Harris(bas),Dave Murray(chitară),Janick Gers(chitară),Adrian Smith(chitară),Nicko McBrain(baterist)


Discografie

Iron Maiden (1980)
Killers (1981)
The Number of the Beast (1982)
Piece of Mind (1983)
Powerslave (1984)
Somewhere in Time (1986)
Seventh Son of a Seventh Son (1988)
No Prayer for the Dying (1990)
Fear of the Dark (1992)
The X Factor (1995)
Virtual XI (1998)
Brave New World (2000)
Dance of Death (2003)
A Matter of Life and Death (2006)
The Final Frontier (2010)


Ultimul Album : The Final Frontier

Concerte

Site Oficial

News

Tricouri MagazinRo

Printre cele mai cunoscute melodii:
Fear Of The Dark The Trooper Run To The Hills Aces High Hallowed Be Thy Name Number Of The Beast



Principais artistas da semana

Artistas relacionados

Caixa de mensagens

Deixe um comentário. Faça login na Last.fm ou registre-se.
Reproduzir tabela do grupo

Novos membros (17)

Ver todos os membros

Atividade recente

  • Um usuário excluído se juntou a este grupo. março 2013
  • flammeimwind333 saiu deste grupo. dezembro 2012