Anti-Bravo Death Legion Poland » Discussões

Dlaczego nienawidzimy BRAVO

• AGN-eS disse...
    • Usuário
    • Jul 14 2008, 12h12

Dlaczego nienawidzimy BRAVO

Aż dziw,że nikt nie założył jeszcze tego wątku:P Co Was zatem w BRAVO wkurwia/drażni/bulwersuje itp?

Rozpiszę się trochę. Kupowałam Bravo dawno, bo 9 lat temu, gdy miałam 8 lat. Wtedy to może jeszcze trzymało jako taki poziom, było tanie, mało reklam, gęsty druk. Ale zaczęło schodzić na psy.. coraz więcej reklam i dużych zdjęć, płytkich treści, pierdół kupę jednym słowem, i w 5 kl podstawowki przestalam to kupowac, bo totalnie nie bylo o czym czytac. Nie wspomnę tu o ambitnej dorastajacej mlodziezy [oraz siedemnastoletnich laskach z mojej klasy, ktore nadal Bravo kupuja]; ktora czerpie z tego szmatlawca wiedzę na temat seksu...

Ale przejdę do rzeczy.
    Wkurwia mnie w Bravo głównie to, że odmóżdża, nie ma w swych treściach niczego wartościowego i godnego uwagi.Jednym słowem - Bravo to takie Życie na Gorąco, tylko że dla młodszych odbiorców...
  • Dlaczego nie lubię bravo ? Za komercyjną otoczkę , głupią treść , promowanie gównianych zespołów , odmożdzanie itd. Aha zapomniałbym o prezentach typu emo pomadka do tyłka. xd

• AGN-eS disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 13h45
    No właśnie, i te dodatki w prezencie! Jak mogłam zapomnieć xD pomijając fakt, że to jeden wielki szajs, to jeszcze całkowicie nieużyteczny...
  • Przede wszystkim za robienie wody z mózgu małolatom. Przychodzi później taka 12-latka do szkoły i uważa się ze metalówę,bo słucha Nefer i Good Charlotte >.< I wszystko to zasługa tego szmatławca..A o cudoffnych preZeNcIkaCh już nawet nie wspomnę ;p
    • AGN-eS disse...
    • Usuário
    • Jul 21 2008, 14h56
    Bleh, znałam dziewczynę, która mając 14 lat [była ze mna w równoległej klasie]; czytała bravo i miala sie za punkowe, bo sluchala green day i good charlotte... litości-,-
    • gershen disse...
    • Usuário
    • Jul 23 2008, 1h50
    @Punky_Pauza nalepki na zeszyty i lipne portfele z anarchiami i czaszkami...? XD Może by najpierw lepiej wyedukować target tej gazety, co to znaczy anarchia?
  • Bo to megagniot promujący megagówno i robiący ludzią megapranie mózgu
    "220 ? Nie za szybko ? .. ee wyprowadzi się staruszki i będzie ok"
    • disse...
    • Usuário
    • Ago 31 2008, 8h39
    komercja, jest głównym tego powodem
  • bo nie ma w niej nic co mogło by uchronić przyszłe pokolenie przed samozagładą
    • kilstrit disse...
    • Usuário
    • Nov 23 2008, 11h45
    Hmm... nigdy szczególnie nie czytałem takich gazet (mówię tu nie tylko o Bravo, ale o wszystkich gównach tego typu), ale pewnego razu koleżanka przyniosła do szkoły jakiś tam numer Popcornu czy Bravo. Był tam artykuł o "najostrzejszych zespołach emo". Fajnie. MCR, jakiś tam opis. P!atD też. Załamałem się, gdy o Billy Talent przeczytałem "mieszanina screamo, thrashu i grindcore'u". Bez komentarza...
    eeeee yyyyy nie wiem :P
    • tykus disse...
    • Usuário
    • Nov 28 2008, 17h23
    @kilstrit - to nie może być prawda xDDD weź no załatw jakiegoś skana czy coś :D
    • kilstrit disse...
    • Usuário
    • Nov 30 2008, 17h07
    poszukam - to jest smutna prawda :D

EDIT 1: sprawdziłem archiwum popcornu (pismo podobne do bravo jakby co^^), to był chyba numer 04/07, głowy nie dam, ale w tych okolicach :)

EDIT 2: za około 5 PLN możesz kupić na stronie popcornu ten numer, tych skanów w necie raczej nie ma :P

EDIT 3: na privie masz szczegóły :P
    eeeee yyyyy nie wiem :P
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.