Anti-Bravo Death Legion Poland » Discussões

Jakiej muzyki sluchacie?

• trollica disse...
    • Usuário
    • Ago 24 2009, 20h47
    Wszystkiego, co mi się spodoba. Post-rock, ambient, industrial, muzyka filmowa. I nie tylko.

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Ago 27 2009, 16h49
    Najczęściej anarcho punk oraz hardcore punk, czasami curst
    a poza punkem to reggae i ska, rzadziej metal

• rock, heavy metal, indie, punk rock, blues, death metal i reggae. C:

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Out 20 2009, 14h58
    Wszystkiego, co mi wpadnie w ucho. Najczęściej rock, gothic, punk, R'n'B. Nie ograniczam się do jednego gatunku muzyki.

• Deathcore, Beatdown Hardcore, Metalcore, Hardcore, Death Metal - poza tymi gatunkami słucham też innych, ale w znacznie mniejszym stopniu..

• heavy metal, Thrash metal,rock, power metal, czasem jeszcze punk rock

Seler!!!
  • Bardzo wiele różnych zespołów i gatunków - nie ograniczam się i eksperymentuję :) ciągle poznaję nowe zespoły, nowe utwory. Jakiś czas temu poznałam Bat for Lashes - nieco inna muzyka w porównaniu do Hey'a, czy Alter Bridge, których słucham wręcz nałogowo. Podobnie Sarcast, których kawałek wpadł mi w ostatnim czasie w ucho. Mowa tutaj o singlu Myśleć znaczy być. Chętnych zapraszam na stronkę zespołu :) Może akurat i Wam wpadnie w ucho http://www.myspace.com/sarcasticon

• Wszelki metal jaki jest - heavy, black, death, gothic, symphonic, speed, thrash, melodic, nu, alternative i tak dalej, poza tym wybrane odmiany rocka, jak alternatywny, gothic, hard. No, a poza tym punk, metalcore, deathcore i tak dalej.

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.