Anti-Bravo Death Legion Poland » Discussões

Jakiej muzyki sluchacie?

• Pamel_91 disse...
    • Usuário
    • Ago 11 2007, 11h10

Jakiej muzyki sluchacie?

Osobiscie slucham Oi!(kultura i muzyka jednoczaca punkow i skinow), punk rocka, ska i troche klasycznego rocka.

• [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Ago 11 2007, 13h40
    Głównie metalu i rzeczy z dopiskiem "-core" (najwięcej metalcoru i grindcoru , ale nie pogardzę oldschoolem ;) ) poza tym trochę elektroniki (ale nie techno) i wszystkiego innego co mi się spodoba :D

• Azaael disse...
    • Usuário
    • Ago 11 2007, 16h15
    Ja słucham głównie metalu (od heavy po black :D). Czasem jakies reggae albo stary punk, ale to raczej na jakies imprezie niz tak samemu u siebie :P Taki malo urozmaicony gust muzyczny mam :P

• goburu disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2007, 10h27
    Death, grind

• Rozenro disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2007, 20h46
    KAŻDY gatunek metalu i pochodne :D Czasem posłucham elektroniki ale to bardzo sporadycznie

• Usuário
    • Ago 14 2007, 16h52
    indie rocka, alternatywy, punk, punk ska, ostatnio nawet dużo reggae, rocka, rocka klasycznego, nie odmówie też dobrego jazzu ;)

• Metalu, tylko black i power niezbyt trawię. Nie pogardzę też dobrym rockiem i muzyką alternatywną ;>

Never breathe what you can't see
    • Matrona disse...
    • Usuário
    • Ago 19 2007, 13h10
    Najbardziej jestem związana z rockiem, metalem.
    Nie pogardzę- muzyka klasyczna, poezja śpiewana, elektronika, eksperymenty, ambient, world music...

• Usuário
    • Ago 22 2007, 19h38
    Death, melodic death, black, grunge :)

• nichuja disse...
    • Usuário
    • Ago 23 2007, 16h16
    punk,reggae i ska;)

• laath disse...
    • Usuário
    • Ago 25 2007, 19h24
    metal praktycznie każdy plus goregrind i grindcore... no oprócz może power/fantasy...
    do tego dużo alternatywy, troche lat 70-tych trochę psychorapu (to wcale NIE śmierdzi!) trochę reggae, kurna wszystkiego co ma gitary po trochu (indie, punk, ska...)
    z elektroniczmnej to industrial, darkwave, drum and bass...

i to chyba wszystko... ale jak mi se przypomni to dopiszę :)

• Usuário
    • Ago 26 2007, 12h29
    Wszystko co indie.No i wiele podgatunków rocka,alternatywa,punk,reggae,metal(heavy,industrial),dance,electronic..
    {i'm eclectic xd)

• Usuário
    • Ago 27 2007, 10h45
    Heavy, trashu, death, black, epic itd - to co mi się podoba. Lubię też klasyczny rock - ACDC, Led Zeppelin, Slade i wiele innych.

• Vortus disse...
    • Usuário
    • Ago 27 2007, 12h19
    Najwięcej to (real :P) metalu oraz rocka. Lecz lubię posłuchać dobrego jazzu (głównie szwedzkiego), bluesa oraz muzyki klasycznej, no i troszkę muzyki elektronicznej.

• Wszystkich odmian rocka, trochę metalu, ska, punka i wielu innych gatunków tego pokroju

• Al-Tair disse...
    • Usuário
    • Set 3 2007, 9h55
    Metal (głównie power), rock, new age, ambient i folk.

• Usuário
    • Set 3 2007, 10h54
  • indie, alternatywa, britpop, new rave, klasyczny rock (Pink Floyd, The Doors etc.), trochę elektroniki

Simplicity is the ultimate form of sophistication
    • Usuário
    • Set 3 2007, 22h10
    Ja raczej preferuje takie spokojne rzeczy co zreszta widac po moim profilu ;)

• Cóż, zasadniczo to Death Metalu i Black. Czasami inne gatunki. Więcej tłumaczyć nie trzeba iż ranking jest w moim profilu, nie?

• Tego co widnieje mi w podpisie :)

Zapraszam na forum :)
    • Ewcik disse...
    • Usuário
    • Out 1 2007, 15h45
    screamo, mathcore, aggrotech i inne industrialowe rzeczy : d

Ciastka są złe.
    • Usuário
    • Out 12 2007, 16h49
    Osobiście, ze względu na charakter portalu last.fm, uważam takie pytanie za bezsensowne, ale niech wam będzie.

Im bardziej muzyka melodyjna, atmosferyczna, ostra lub skomplikowana tym bardziej lubię taką muzykę.
    I im teksty bardziej bluźniercze, pogańskie, filozoficzne lub nakłaniające do myślenia tym bardziej lubię taką muzykę.
    I jeśli muzyk prędzej palnie sobie z obrzyna w łeb niż upadnie do poziomu komercjalizacji, to takich zespołów (tego muzyka) słuchać będę.
    Na potępienie skazuję zespoły komercyjne, mainstreamowe i nie spełniające powyższych warunków.
    Amen.

• Usuário
    • Out 13 2007, 20h21
    Muzyka musi mieć duszę. Przykładem tego może być zespół KAT, kiedy Roman śpiewa słychać jak wplata w swoje słowa emocje i przeżycia.

• Usuário
    • Out 31 2007, 15h19
    Thrash, Death no i może trochę heavy :))

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.