Fórum » Genel Konular

Zevkmetre widget'ımız var artık!

• Zevkmetre widget'ımız var artık!

Merhaba arkadaşlar,

Konuya girmeden önce, farketmişsinizdir "cici" ifadesi kaldırıldı ve "widget" olarak kalması kararlaştırıldı. Bunun sebebi sizlerden "zamazingo" ya da "zımbırtı" vs. şeklinde gelen önerilerin aslında "widget"ın anlamını barındırmaması ve diğer ülkelerin last.fm sayfalarında genelde widget'ın aynen ingilizce ifade ile kullanılması oldu. Aslına bakarsanız ben bu halinin daha doğru ve şık olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu kelime Türkçe'ye bir türlü tatmin edici bir şekilde çevirilemiyor ve internet devrinin kendine has sözcüklerinden olduğu da kesin. Umarım herkes memnunudur, sitenin Türkçe'sinde genel bir revizyon yapıldı umarım zamanla farkeder ve beğenirsiniz.

Konumuza gelelim:) Widget'lar kısmında belki daha önceden farketmiş olduğunuz ama benim gene de genel duyuru yapma ihtiyacı duyduğum yeni bir widget'ımız var. "Zevkmetre" widget'ını iliştirdiğiniz sayfalarda otomatikman ziyaretçilerinizle müzik zevkiniz karşılaştırılacak! Denemek isterseniz widget sayfamızda Zevkmetre'ye sadece kullanıcı ismini girerek de deneyebilirsiniz.

Yeni widget'ımızla sosyal müzik devriminizin daha çok insana ulaşması dileğiyle!!

Sevgiler,

Nisa

• tşk

Ayrıntılı bilğileriniz için teşekkürler..

• zerya49 disse...
    • Usuário
    • Ago 2 2008, 15h51
    zamaningo hahahahahahahahah

• zımbırtı felan demedik iyiki çevirirken..

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.