Fórum » Genel Fikir ve Öneriler

last fm radyodan dinleyebileceğimiz bir radyo mu?

• disse...
    • Usuário
    • Fev 19 2009, 12h57

last fm radyodan dinleyebileceğimiz bir radyo mu?

ben last fm i her yerde dinlemek istiyorum eğer frekansı varsa her zaman dinlemek istiyorum

• V1kernes disse...
    • Usuário
    • Fev 21 2009, 21h21

The Horse Dick

Frekansları dolaşın mutlaka bulacaksınız. [ohmygood.gif]

• dortkere disse...
    • Usuário
    • Fev 21 2009, 21h23
    evet istanbul için 92.0 Last.FM'in frekansıdır. Yalnız bilmen gereken her türün değişik zamanları vardır. Sabah 9 ila gece 12 arası arabesk/fantezi müzik çalar sadece. 12'den sonra sabaha kadar death metal/pop müzik devam eder

• ozzkan disse...
    • Usuário
    • Fev 23 2009, 19h10
    iPhone ununuz varsa dinliyebiliyosunuz sanırsam

http://www.lastfm.com.tr/download#content_iphone

I know what you scrobbled last summer ..
    • azinh disse...
    • Assinante
    • Abr 3 2009, 12h51
    "Wi-Fi internet radio receiver" denen cihazlardan alırsanız internet üzerinden de dinleyebilirsiniz. Ama kendi arşivinizi, sevilen parçalarınızı ya da kendi müzik listelerinizi değil, genel Last.fm radyosunu dinleyebilirsiniz. Kendi listelerinize ulaşmanız için Sonos adlı markanın ürünlerine ihtiyacınız var (başka markada da bu fonksiyon olabilir, bilmiyorum). Ancak pahalı.

• azinh disse...
    • Assinante
    • Abr 6 2009, 8h57
    Sonos Türkiye Distribütörü'nün söylediğine göre Last.fm, Sonos veya başka bir cihaz ile kendi listelerinize ulaşabilme imkanını TR'de henüz sunamıyor. "Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz".

• stYAYLA disse...
    • Usuário
    • Set 5 2009, 22h52
    çok güncelmiş bu forumlar:)

st.yayla
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.