Fórum » Genel Fikir ve Öneriler

ARKADAŞ ARIYORUZ!

• disse...
    • Usuário
    • Jul 30 2008, 13h27

ARKADAŞ ARIYORUZ!

Biri beni çimdiklesin. Bu şeyi profil sayfamda görmeyi hakedecek ne yaptım sevgili last.fm?

Edit: Hobareyy daha iyisini buldum

• :D

güzelmiş :D:D üzülme yalnız değilsin :D bende şikayetçiyim aslında bu durumdan

• Sitede gördüğünüz reklamlar google'dan otomatik gelen rastlantısal reklamlardır, last.fm'in herhangi bir reklam anlaşması bağı olmadığı için herhangi bir firmayla, durum bu şekilde, şimdilik...

• madem durum bu böyle rasladığımız entersan reklamları burada yayınlayalım :D

• yok yapmayın :D

• disse...
    • Usuário
    • Ago 20 2008, 23h19

:D

Bas evlen nedir abi:D Elim kayacak tıklayacam diye ödüm kopuyor, gençliğimi kazaya kurban vermek istemiyorum:D

• aman dikkat:P

• ya belki zengin biridir tıkla bişey olmaz sanal alem sonuçta :D

• disse...
    • Usuário
    • Ago 26 2008, 7h30
    öyle deme ya büyük risk cidden :D anneme söyliyim o tıklasın bari helal süt emmiş biri çıkar :D

• benim de yaşım geldi tıklasam mı napsam

• :D:D

• evet ya çok berbat bişe kontor tuzagını buraya bile taşımışlar :S

Keyif Al..

• Algol9 disse...
    • Usuário
    • Jan 9 2009, 19h50
    Çözüm basit: Adblock. Yada abonelik... :D

• ben burada ne yapcagımı pek anlamadım sarkı dınlemek dısında ben yenıyıym ne yapabılırım

• Gonax disse...
    • Usuário
    • Fev 7 2009, 22h24
    hepte aynı reklamlar cıkıo hea arkadas bulma ve evlenme ehuheue :D:D

"İnsanın konuşacak kadar zekâya, ya da susacak kadar akla sahip olmaması büyük bir talihsizliktir"
    • cecile00 disse...
    • Usuário
    • Mar 13 2009, 12h55
    bende de aynı reklamlar var ne raslantıymış arkadaş yaa :D

~~ The night is cursed...Loud and bLurred ~~
    ~~ Still It rains..It rains like heLL... !!!! ~~
  • Firefox kullanıp bir de adblock eklentisini kurduğunuzda sorun kendiliğinden ortadan kalkar. Ben bu reklamların olduğunu bile bilmiyordum. Geçenlerde başka bilgisayardan Internet Explorer ile girdim ve o zaman sitede reklamlar olduğunu gördüm. Yoksa haberim bile yoktu.

• sawworm disse...
    • Usuário
    • Mar 18 2009, 10h56
    :D:D

• buskard disse...
    • Usuário
    • Mar 31 2009, 20h12
    bu kadr saçma reklamların war oluşu artık bişeye bağlayamıorum çünkü o kadr anlamsızlarki anlamlı bişeye bağlamak bi okadr çok güçç [bnde korkuorum elim kayıcak die aman dikkat =) ]

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.