Fórum » Last.fm Yazılım Desteği

Yönetici şifresi sorunu veya portable scrobbler

• Yönetici şifresi sorunu veya portable scrobbler

Merhaba, çalıştığım kurumdaki bilgisayarımın yönetici şifresine sahip olmadığım için lastfm scrobbler'ı kuramıyorum bilgisayarıma, acaba portable scrobbler gibi birşeyler bulma imkanım var mı? mesela flashdisk'e kurayım, sonra oradan çalıştırayım, gerçi şu an yazarken çok saçma geldi ama yo, neden saçma olsun ki? gerçi bazı programları benim yazma iznim olan belgelerim gibi yerlere kurabiliyorum ama lastfm scrobbler izin vermiyor buna, en başta "yönetici olmanız lazım" diyor.
    Neyse, böyle bir uygulama var da ben mi göremedim ki?

• aynen

Evet benim de böyle bir problemim var bunu halledene +rep :)
    Ben rica ettim kurdular fakat şifremi ve kullanıcı adımı girdikten sonra gene küçük bir şey yüklenmeye çalıştı yönetici hesabı olmadığı için hata verdi. Şimdi skroplama yapamıyorum. Evdeki bilgisayarda C klasörünü kopyaladım buraya falan fayda etmedi. Biri yardım etsin ya da imkansız desin olmuyorsa?!

• çok mu zor acaba?
    yani bilsem ben yapacağım...

• selam

neyse sorunu şöyle çözdüm. Sondbird portable kullanarak. :) Last Fm eklentisini de yükledin mi tamam. :-) Ayrıca diğer portable programlarla istediğinizi yükleyin. daha da fazlası http://www.cameyo.com/ diyorum. kendi sorunumu kendim çözdüm. forumda iş yok gerçekten.

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.