Fórum » Last.fm Yazılım Desteği

yazılımdan siteye giriş yapamıyorum!!!

• yolcuys disse...
    • Usuário
    • Fev 8 2008, 12h04

yazılımdan siteye giriş yapamıyorum!!!

merhabalar;
    explorer kullanırken last fm yazılımım gayet düzgün çalışıyordu. mozilla fire fox yüklendikten sonra sorun yaşamaya başladım. yani yazılımdan siteye giriş yapamıyorum. mozillayı kaldırdım fakat sorun çözülmedi. bu can sıkıcı durumdan biran önce kurtulmak istiyorum. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. teşekkürler...

jasmine
  • yolcuys

Size ulaştık destek departmanımızdan, oradan gerekli bilgilerle sizden cevap bekleyeceğiz. Şu an yukarıda yazdığınız sorunu açıklamıyor tam olarak.

Teşekkür ederiz.

• yolcuys disse...
    • Usuário
    • Fev 8 2008, 13h30
    Peki şöyle söyleyeyim; müzik dinlerken yazılım sayfasında sanatçı ismi üzerine tıkladığımda siteye girmiş oluyordum. Yazının devamını okuyabiliyordum,hesabımı görebiliyordum vs. Şu anda giremiyorum. Ayrıca net den giriş yapmam gerekiyor.

jasmine
  • yolcuys

Yazılımı silip yeniden yükle ama tam olarak temizlenmiş olsun Last.fm, yani eski seçimlerin saklanmış olmasın gerekirse dışarıdan bir uninstall programı ile tamamen sil yazılımı ve yeniden kur. Böylece sorunun ortadan kalkacağını umuyoruz, düzelmezse bize ulaş.

Bol şanslar

• yolcuys disse...
    • Usuário
    • Fev 8 2008, 16h46
    :( Yazılımı silip yeniden yükledim. Hatta silerken cleaner programını da kullandım. Değişen bişi olmadı maalesef.

jasmine
    • yolcuys disse...
    • Usuário
    • Fev 8 2008, 21h11
    Yaşasın başardım!
    Çok basit bir sorunmuş. İnternet explorer varsayılan tarayıcı değilmiş. Yeniden seçince sorun çözüldü. Yardımlarınız için teşekkürler.

jasmine
  • Geçmiş olsun:)

• slm

radyomu netlog sayfama kuramıyorum napmalıyım ?

gizleyin yeter
  • Lütfen ilgili forum başlıkları altında soruları sormaya gayret edelim. Bu başlık siteye giriş yapamayan kullanıcılar için açılmıştı, ben gene de cevaplayayım, widget'ı netloga ekleyeceğiniz zaman ayrı bir sekmede netlog'un açık olması ve siteye giriş yapmış olmanız gerekiyor. Bazen bu yüzden sorun yaşayabiliniyor. Düzelmezse destek ekibine mail atın lütfen.

• mutlum disse...
    • Usuário
    • Ago 13 2008, 14h09

slm

internet explorer kullanıyorum ben de aynı sorunu yaşıyorum yazılımda şifreyi giriyorum ama siteye giriş yapmıyo.

• netlog

netlog a giriş yapamıyorum üye ol diyor msn adresimi yazıyom şifre giriyom siz şu değilmisiniz uyarı işareti ile birlikte üye ol diyor

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.