Fórum » Last.fm Yazılım Desteği

Lastfm yazılımını kuramıyorum!

• CmlTRN disse...
    • Usuário
    • Fev 3 2008, 14h37

Lastfm yazılımını kuramıyorum!

Merhabalar,
    yakın zamana kadar sorunsuz kullandığım Lastfm yazılımının skroplama yapmadığını görünce kaldırıp yeniden kurmayı denedim ama kurarken aşağıdaki aşamaya gelip takılıyor ve kuramıyorum.Yardımcı olabilr misiniz?

Kullandığım işletim sistemi:XP Pro Sp2
    Kurmaya çalıştığım versiyon:Last.fm-1.4.2.59470

http://img443.imageshack.us/img443/8629/123dx2.jpg

• CmlTRN

Sanırım temiz bir silme yapman gerekiyor. Yani normal uninstall dışında 3üncü bir dışarıdan silme programı ile Last.fm'i bilgisayardan iyice temizle. Tekrar dene. Düzelmezse bize ulaş:)

Bol şanslar!

• CmlTRN disse...
    • Usuário
    • Fev 3 2008, 20h46
    Bir uninstaller program ile de kaldırdım fakat hala kuramıyorum.

• sp2

bi ihtimal sp2 ile gelen güvenlik duvarı engellemiş olabilir, Denetim Masası'ndan Güvenlik Duvarı'nın Özel Durumlar sekmesine bi gözat, bende görünmüyor ama olur olur :)

• yunuslacin doğru bir öneride bulundu. Bütün koruma/güvenlik programlarında Last.fm'in izinli olduğuna dikkat et.

• CmlTRN disse...
    • Usuário
    • Fev 4 2008, 16h10
    Sorunsuz kullanırken de aynı sistemdi problem çıkarmıyordu.Deneyelim yine de.

• Haber bekliyoruz CmITRN, düzelmezse inceleme yapacağız.

• CmlTRN disse...
    • Usuário
    • Fev 5 2008, 21h56
    Olmuyor maalesef.Bilgisayarımdaki bütün güvenlik programlarına tanıttım (ki tanıyorlardı zaten,kontrol ettim daha doğru olurdu)Last.fm'i.Israrla verdiğim fotodaki alanda takılıyor.Sistem tepsisindeki simgede CmlTRN sistemde diyor ama bir ilerleme yok.

• CmITRN:

http://cdn.last.fm/client/Win/Last.fm-1.3.2.13b.exe adresindeki eski sürümü kurmayı dene lütfen, oradan upgrade edebilirsin yazılımı böylece sorun kalmayacağını umuyoruz.

Haber verirsin bize:)

• CmlTRN disse...
    • Usuário
    • Fev 6 2008, 15h46
    Verdiğiniz linkteki sürümü kurarken takıldığım noktayı sorunsuz geçtim ve kurdum,sevinç naraları atmaya hazırlanıyordum ki alttaki bağlantıda göreceğiniz seri hataları vermeye başladı.Şöyle ki;

http://img260.imageshack.us/img260/7987/yeniresimxx9.png

sadece bu değil,yol aynı olacak şekilde

C:/Program Files/Last.fm/LastFmTools.dll
    ........................./breakpad.dll
    ........................./QtCore.dll
    ........................./QtGui.dll
    ........................./QtNetwork4.dll
    ........................./QtXml.dll
    ........................./QtSql.dll
    ........................./dbghelp.dll
    ........................./Shfolder.dll
    ........................./srv_itunesdevice.dll

bu hataların hepsine önerilmemesine rağmen yoksay diyerek geçmek zorunda kaldım ve en sonunda şu hatayı aldım:

http://img260.imageshack.us/img260/6658/yeniresim11te0.png

(uzun bi yazı oldu ilginize ve desteğinize teşekürler)

• CmlTRN

Evet iş gittikçe karıştı:) Haftaya sana kesin bir cevap verebilmeyi umuyorum. Firewall programında bir hata-bug olabilir mi acaba?

Sana ulaşacağız, sabrın için teşekkür ederiz.

• CmlTRN:

Sanırım çok nadir rastlanan bir yazılım çakışması yaşıyorsun bunun çözümü uzun süreceği için sana tavsiyem http://www.lastfm.com.tr/group/iSproggler adresinden Last.fm yazılımı yerine kardeş yazılımımız iSproggler'ı denemen. Fakat Last.fm'i silmen gerekir tamamen yoksa her dinlediğin 2 kez skroplanır. Bir dahaki yazılım güncellemesinde tekrar Last.fm kurmayı deneyebilirsin. Ancak şimdilik senin kullanman zor gibi görünüyor.

Yukarıda verdiğim adreste programla ilgili detay da bulabileceksin. Bir sorun yaşarsan bize http://www.lastfm.com.tr/help/support/ adresinden mail at lütfen.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Sevgiler

• CmlTRN disse...
    • Usuário
    • Fev 10 2008, 21h36
    NisaMishap,
    bu arkadaşın skroplama yapması için " i " li (ipod,itunes,iphone) ürünleri kullanmak gerekiyor galiba.

• iTunes'u player olarak kullanmayı düşünebilirsin, şimdilik senin ilk sorununa bir çözüm bulamadığımız için bunu önerme gereği duyduk:( Sabrın için teşekkür ederiz.

• bence player olarak itunes kullanmak iyi fikir. ben winamp ve windows media player kullandıktan sonra itunes'a geçince bi ferahladım. isproggler'la skroplama işlemini yapabilirsin.

sorununa çözüm olarak şöle bi şi olabilir:
    lastfmhelper.exe bi service olması lazım. yani last.fm açık değilken de arkada çalışan bi şey. belki uninstall ederken o arkada çalıştığı için silinememiştir. windows'u güvenli kipte açarsan bi çok servis açılmadan başlar windows. last.fm'i güvenli kipte uninstall etmeyi dene. (temiz bi uninstall için "your uninstaller" programını deneyebilirsin.) uninstall edilemiyosa o dosyaları tek tek silebilirsin güvenli kipte. "C:/Program Files/Last.fm/" klasörünü tamamen silmelisin. hata veren dosyalar içinde başka klasörlerde olanlar varsa (windows, system32 gibi klasörler), silmeden önce 2 kere düşün. (başka programların da kullandığı dosyalar olabilir). daha sonra last.fm'i tekrar install edince sorunun çözülür diye umuyorum. ama dediğim gibi itunes + isproggler ikilisi daha faydalı olabilir.

kolay gelsin.

• Bilgiler için teşekkür ederiz Seymen:)

• aynı sorun bende de var dediklerinizi yaptım ama maalesef :( yeni bi gelişme ya da başka bişey önerebilir misiniz?

çok teşekkürler

• pospolen disse...
    • Usuário
    • Mai 11 2009, 4h39
    bende de öyle bir sorun var. sanırım yazılım ile site arasında bir bağlantı kuralamıyor ve o yüzden o aşamada kalıyor. elektrikler gittikten sonra öyle oldu, bir dosya hasara uğradı ama hangisi kestiremiyorum işte.

Who killed bambi?
    • pospolen disse...
    • Usuário
    • Mai 11 2009, 13h00
    Sistemi 2 güne geri aldım, sorun halloldu.

Who killed bambi?
  • noldu bişi buldunuzmu

• pospolen disse...
    • Usuário
    • Mai 12 2009, 19h45
    Valla ben sorunun başladığı güne aldım sistemi, sonra kaldırıp tekrardan kurdum. Mis oldu.

Who killed bambi?
  • bende öle yaptım düzeldi.

• arkadaştaki aynı sorun bende de var. 1 haftadır sunucuyla bağlantı kuramadığından skropladığı şarkıları gönderemiyordu, o yüzden yazılımı silip (last.fmle ilgili olan herşeyi) bir daha yükledim, virüs programını değiştirdim hatta tamamen kapattım firewall ı fln, yine de bir faydası olmadı.

The OnlY thing to FEAR is Running out of BeeR
  • aynı sorunu bende yaşıyorum şuanda..skroplamıyor şarkıları. defalarca silip yükledim ama kurulum sırasında kullanıcı adı ve şifre girerken bağlantı hatası veriyor ve orada kalıyor. yardım edin.

Lamb of God !
  • sistem geri yükleme işe yarıyor arkadaşlar.

Lamb of God !
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.