Fórum » Last.fm Yazılım Desteği

Skroplama da sorun mu yaşıyorsunuz? Öyleyse..

• ghgrgn disse...
    • Usuário
    • Dez 2 2008, 18h06
    merhaba arkadaşlar,
    benim sorunum büyük, merak ediyorum başka arkadaş da var mı aynı problemi olan. 2 şarkı arasında en az 2 dakika beklemeye başladı. bir kaç gün öncesine kadar canavar gibiydi, ne oldu anlamadım. silip tekrar kurdum hala aynı. acaba sorun bende mi yoksa genelde böyle mi şu sıralar.
    sağolun

• Bağlantınızla ilgili bir sorun olmalı, saptanan benzer bir sorun yok, kullanıcılardan da bu tip bir şikayet henüz gelmedi.

Radyo dinlerken bağlantı hızınızın herhangi bir download ya da başka benzer bir kaynak tarafından paylaşılmadığından emin olun.

Teşekkür ederiz.

• Powerhan disse...
    • Usuário
    • Dez 3 2008, 15h47

saat ayarları felan

program winampla birlikte başlıyor sorunsuz ama bilgisayarın saati bizim ile aynı fikirde değil saatin doğru olduğuna emin ol felan diyor scroplamıyor yokmu derdime derman

• Last.fm ayarlarında yani site üzerindeki ayarlarında http://www.lastfm.com.tr/settings saat diliminin Türkiye olarak seçili olması gerekiyor, bunun dışında bilgisayarının saat dilimini de kontrol et, tarih, yıl da önemli gözünden kaçmış olabilir. Bunların hepsi birbiriyle aynı olmalı.

Teşekkür ederiz.

• ucntkm disse...
    • Usuário
    • Dez 6 2008, 19h30
    merhaba
    önceden sorunsuz şekilde kullandığım lastfm yazılımında şifremi değiştirdiğimden beri bir sorun var. şarkılar programda skroplandı görünüyor ama profilime işlenmiyor.. kullanıcı adını şifreyi vs.vs.vs. herşeyi kontrol ettim.. yardımcı olurmusunuz

• NisaMishap demiş ki:
    Hmm, eski şifrene geri dönmeyi dene, işe yaramazsa yeniden şifreni değiştir. Bunlar işe yaramazsa, kesinlikle yazılımın internete bağlantısı bir program tarafından engelleniyor demektir, kaynağını ısrarla araştır, bulamazsan yazılımı silip yeniden yüklemekten başka çare kalmıyor, tabi bu önbelleğe alınmış olan parçalardan feragat etmen gerekecek :(

Bol şanslar

Bu denenebilecek çözümlerden, eğer kullanıcı adı teyit etmeyi denediyseniz ve sonuç alamadıysanız tabi ki. Eğer bunu denemediyseniz farklı çözümleri önceki sayfalardan takip edebilirsiniz. (mesela 9/10/11)

• ucntkm disse...
    • Usuário
    • Dez 9 2008, 16h30
    humm çok ilginç gerçekten, eski şifreme dönünce sorun bitti takır takır skropluyor şimdi :) teşekkürler

• Play sayisi azalmasi

Merhaba daha once bu konuda sorun yasayan olmus bende de simdi oyle birsey oldugunu farkettim. Play sayim 15000 civari iken suan sadece bugun dinlediklerim gorunuyor 24 suan mesela.
    Yardimci olursaniz sevinirim.

• DreamTrap http://www.lastfm.com.tr/forum/85201/_/465924/1#f7873857 adresinde konunun açıklaması mevcut.

Teşekkürler

• nduffs disse...
    • Usuário
    • Dez 18 2008, 11h19
    merhaba;

ileti sunucusunda sorun yaşıorum günlerdir ne yaptıysam olmadı en sonunda yeni bi adres aldım şimdilik düzgün çalışıyor. çalışmayan için ne yapabilirim yoksa hayatıma temiz bir sayfa açıcam :) cwplarsanız sevinirim :)

• Eğer doğru anladıysak, nduffs, yeni bir kullanıcı adı aldın ve bunu last.fm scrobbler'a ekledin, bu hesaptan skroplama yapıyor ama eskisiyle yapmıyor mu? Bu demek oluyor ki yazılım penceresinin üst kısmındaki Hesaplar başlığına tıkladığında açılan menüde iki tane kullanıcı adı görüyorsun, aktif olanın yanında bir çentik göreceksin.

Eğer scrobbler'da yeni hesabın sorunsuz çalışıyorsa, yazılımın internete/sunucularımıza bağlantısı herhangi bir güvenlik programı ya da firewall tarafından engelleniyor olamaz. İki kullanıcı adın arasında geçiş yaptığın zaman mutlaka yazılımı yeniden başlat. Dolayısıyla, önce eski kullanıcı adına geç (hesaplar yazısına tıklayıp) daha sonra yazılımı kapatıp aç, Eski hesabının şifresini değiştir, hem site hem de yazılım üzerinden, bunu yaptıktan sonra tekrar hesaplar başlığı altından eski kullanıcı adına tıkla ve kullanıcı bilgilerini serverlarımızda teyid et. Bu sorunu çözecektir, umarız, çözmezse o zaman istenmeyen kullanıcı adını yazılımdan kaldır (gene hesaplar başlığı altından) ve yeni hesabında 200 skroba ulaşmadan, hem site hem de yazılım üzerinden sana sunulan "dinleme geçmişi aktarma" seçeneğini kabul et, bu bilgisayarındaki müzik çalarda bugüne kadar dinlenmiş mğzikleri profiline aktarır ve profilini çabucak doldurur. Böylece geri kalmazsın. Konuyla ilgili bir başka konu: http://www.lastfm.com.tr/forum/85202/_/472983/1#f8046775

Teşekkür ederiz.

• puuf

skroplamio bu yaa cok sinir bi durum

• nduffs disse...
    • Usuário
    • Dez 20 2008, 10h14
    şifremi değiştirdikten sonra hafızaya aldığı şarkıları skroplamış :D teşekkür ederim biriktirip biriktirip kopyalıcak galiba:p ilginiz için tşk ederim :)

• Vidar_ disse...
    • Usuário
    • Dez 21 2008, 19h10
    Ipod'dan dinlediğim şarkıları last.fm bir türlü kabul etmiyor. Nedenini öğrenebilir miyim ? Hata olarak couldn't get file path diyor ama itunes'dan şarkıları dinleyebiliyorum yani dosya yolu doğru bir biçimde kayıt edilmiş durumda fakat ipod'dan dinlediğim şarkıları bir türlü yollamıyor. İtunes'un parçaların en son ne zaman dinlenildiğini falan gösterdiği halde... Ipod'un saati doğru, dosya yolları doğru. Sorun nedir acaba ?

Progressive Rock Toplumu
    www.progturk.com
  • merhaba

ben arşivime eklediğim sanatçıların parçalarını yükleyemiyorum nasıl yapıcam bi tanesinde yaptım ama acemiliğime denk geldi yardım cı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

emre tekin
  • itunes ve windows media playerdan skrop yapabiliyorum. last fm i sorunsuz kullanıyorum fakat demin ipodumu skroplamaya çalıştım fakat başaramadım. denilenleri yaptım ilk önce taktım last fm ipodu tanıdı. araçlar/seçenekler den bakıyorum ipod kayıtlı durumda. sonra çıkardım 2 şarkı dinledim tekrar taktım fakat görev çubuğunda last fm skroplayacak şarkı bulamadı gibi bir ifade çıkıyor ve ben ipodda dinlemiş olduğum şarkıları skroplayamıyorum.

• wolkanca disse...
    • Usuário
    • Jan 8 2009, 11h04
    @sh3rryb3rry
    son bölümde;
    Yazılımı, bilgisayarınızın sağ alt köşesinde saatin yanında bulunan ikonuna sağ tıklayıp “çıkış” komutunu seçerek sonlandırın. Ve birkez daha yeniden açmayı deneyin.
    Bilgisayarınızı kapatıp yeniden açmayı ve ardından skroplamayı deneyin.
    Yazılımı sisteminizden tamamen silip tekrar yükleyin.

"bilgisayarınızı pencereden aşağı atın yenisini alın" diye yazmalı diye düşündüm bir an :D kasmayın arkadaşlar skroplamıyorsa da hayat devam ediyor :)

• Siteden dinlerken scroplamıyor..

Ses kartımın uyuzluğundan dolayı sayfadan dinlemek zorundayım ama ne scropluyor ne de engelliyor şarkıları..Bir ara biraz çalıştı daha sonra yine eski duruma döndü..

easy come easy go..
  • İPod sorunu!

LastFM programı iPodumu görmüyor!
    bu sprunu çok uzun süredir yaşıyorum iPodumda dinlediğim hiçbi şarkı scroplanmıyor!
    önceki sayfalardaki yazıları okudum ama bi çözüm bulamaıdm lütfen yardım edin çok sinir bozucu bi durum bu !

Britney > You.
  • biri cevap verene kadar ingilizce forumdan hallettim...

Britney > You.
    • disse...
    • Usuário
    • Abr 6 2009, 11h50

...

saat,gün,ay,yıl doğru ve lastfm le uyumlu. parola filan değiştirdim. hala daha marsta olmadığından emin ol diyor. lütfen biri napabileceğimi söyler mi? teşekkürler şimdiden...

• Mp3ManiA disse...
    • Usuário
    • Abr 6 2009, 13h59

Re: ...

opium21 şöyle demiş:
    saat,gün,ay,yıl doğru ve lastfm le uyumlu. parola filan değiştirdim. hala daha marsta olmadığından emin ol diyor. lütfen biri napabileceğimi söyler mi? teşekkürler şimdiden...

Aynı sorunu bende yaşıyorum

• sunucu bağlantı hatası

Merhaba, ben 3 gündür skroplama konusunda problem yaşıyorum. Last fm yazılımı sunucu bağlantısını sağlayamıyor ve ne yaptıysam bu durumu halledemedim. Hatta o kadar ki, yazılımı açınca solda çıkan son dinlediklerim, etiketlerim vs. kısmı bile arşivimi göstermiyor (yanlarındaki + tuşları çıkmıyor). Yazılımı tekrar tekrar yükledim, saat ayarlarımı kontrol ettim, hatta başka insanlar da belki bu sıralarda aynı sorunu yaşıyordur da buraya yazar diye de 3 gün bekledim, ama ses seda çıkmayınca ben yazmak zorunda kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar

• Lastmr disse...
    • Usuário
    • Abr 28 2009, 19h36

Winamp ile radyo dinlemek

Merhaba, winamp üzerinden radyo dinliyorum. Fakat skroplama bu durumda gerçekleşmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

• mnrtm disse...
    • Usuário
    • Abr 29 2009, 7h20

Sorun.

Ben de iTunes'den dinlersem skropluyor ama iPod'tan daha önce dinlediklerimi skroplamıyor. Böyle bi özellik var değil mi? Önce ondan emin olayım. :)
    Skroplamasamda hayat devam ediyor falan; tamam ama insan hırs yapıyor. Yani aslında sorunum skroplayamama değil, skroplamayı becerememe. Biri acımı dindirsin. :)
    Yukarıdakiler dahil hemen her şeyi denedim.

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.