Fórum » Site Desteği

Yeni Nesil Last.fm

• bi kaç gün sonra last.fm sucks gibi öwgü cümleleri okuyacağımızdan eminim. ne yazık ki gerçek de bu. harbiden çok berbat...bi admine sen adminsen ben de user'm yazmıştım bişe demedi beyefendi ben olmasam onun warlığı neye yaricak sanki peh

wahaha
    • shateiel disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h46
    lastfm yetkilileri üyelerinize kulak verin öptüm :D

• burrhole disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h50
    bokumsu:P beyaz olanından :D

TRUE! --nervous --very, very dreadfully nervous I had been and am; but why will you say that I am mad? The disease had sharpened my senses --not destroyed --not dulled them.
    • shateiel disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h54
    ahahaha aynen öyle birde global şekilde yazayım oh shit men :P lastfm beta sucks :P:P atıcaklar şimdi beni :) atmayın şekerler:) ama eski lastfm konusunda ısrarlıyım

• feyyaz disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h55
    beyaz bok :D

• yasemon disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h56
    eski hali kalsaydı iyi hoş özellikler ama bu ani şekil değişmesi takip sitesi halini alması hiç hiç hoş değil.
    eski ruhu geri verin

• shateiel disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h59
    evet konuşun dostlar :D

• berbatsın beta geber öl yok ol defol :D

wahaha
    • shateiel disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 23h15
    en iyisi ne biliyo musunuz hadi toparlanın eskiye dönelim :P ne dersin nisa ^^

• herkesin dediğinden farklı bir şey söylemeyeceğim sitenin yeni halini hiç beğenmedim kaba olmayayım diyorum ama kussam sayfanın üzerine duygularımı ancak anlayabilirsiniz. sıradan çok sıradan.. eğer işin sonunda sitenin eskisi gibi olma ihtimali yoksa en azından bi buton olsun alışkanlıkları bırakamayan last fmciler için dönsünler onlar eskiye.

• burrhole disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 23h28
    en nazik halim:P şu dünyada bana da bembeyaz bir bok görmeyi nasip ettiler ya,saygılarımı sunarım efenim...öhhhmmm:P

TRUE! --nervous --very, very dreadfully nervous I had been and am; but why will you say that I am mad? The disease had sharpened my senses --not destroyed --not dulled them.
    • ebru79 disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 23h57
    tekrar ben geldim, bu yeni last fm'i yine sevmedim, yine sevmedim..iğrenç!!!!
    yorumları okuyan lastfm yöneticisi birilerinin olduğunu sanmıyorum bu arada, olsaydı en azından eski arayüze dönebilmek için bi seçenek isteyenlere böyle bi fırsatı tanırlardı.
    yönetim kadrosu; tasarımı yapanı da kovsanız iyi olur. çok garip bi beğenisi olduğu için. hatta siz kendinizde bi istifa edin bence böylesi bişeyi beğendiğiniz için.
    tekrar gelip bi ara sinirlerimi bildiririm. dinleyende yok ki eleştirileri...
    hatta -- sxrdtcfyvguhyıjşlkj!!!!-- (bu bi dilde bayağı argo bi anlama geliyo ona göre) :P

the day reminds me of you
    the night hides your truth
    the earth is a voice
    speaking to you
    take all this pride
    and leave it behind
    because one day it ends
    one day we die
    believe what you will
    that is your right
    but I choose to win
    so I choose to fight
    to fight
  • beğenmedim, beğenmedik!

pazartesi günleri lastfm e heyecanla bakmanın tarihe karışmasını istemiyorum,sürekli güncellenmesi artı bişey olarak gösterilmiş ama değil!

geçmişte scrobble olan şarkıların silinmesi de lastfm in mantığına ters değil mi zaten? false listenerlığa karşı değil miydik? farkı yok!

önceden merak ettiğin bi profile bakınca az çok fikir sahibi oluyodun müzik zevki hakkında şimdiyse sadece 15 popüler sanatçı ve bir sürü gereksiz yok shoutboxtı yok üyesi olduğu gruplar yok koca koca resimler,resmen amaçtan sapılmış görüntü kirliliği. amacı müzik olan bir site için ilk bakışta 50 popüler sanatçı gayet anlaşılır,makuldü. neden sayfanın yarısı neredeyse shoutbox?

komşularım neden profil sayfamda değil?

eski görüntüyü kullanma opsiyonu KESİNLİKLE olmalı!

ayrıca bu konu için de bir kamu oyu yoklaması anketimsi bişeyler yapmak şart!

• False listener zaten geçmişte de dinlerken aşağıdan last efem'i kapıyordu o yüzden bunda bir problem göremiyorum zira şu anda listemizdeki birçok sanatçı Türkçe karakter kullanılmadan etiketlendi kendi pc programlarımız yüzünden. Ve yeni dönemde koskocaman fix your tags şeklinde iğrenç bi sanatçı resmi çıkıyor. Bu yüzden silmek isteyenler için güzel bi şey.
    Benim anlamadığım bir yer daha var bizlerin fikirleri alınmış ama niye ne benim ne de hiçbir arkadaşımın fikri alınmamış şaşırdım doğrusu. Kimle tartışılmış, hiç foruma çağrı falan hatırlayamadım ben?

''Disintegration is the best album ever!''
    whenever i listen to it, it makes me feel like i am drowned by the Untitled Plainsongs and Lovesongs in the Same Deep Water As You drown, and you will feel like you are an Homesick which prays with the Prayers of the Rain on Fascination Street.. it will make you feel like it's your Last Dance with your mum while she's singing her last Lullaby for you.. and i am still looking at the Pictures Of You..
    yes! ''Disintegration is the best album ever!'' ...
  • he bir de gece gündüz müzik dinleyenler de tam komedi bununla nasıl başa çıkılır anlamıyorum yahu bir bakıyorum herifin profiline 2354 kez Muse, 4920 kez Radiohead daha da bi sürü sanatçı ulan 7/ 24 yatmıyor musun ki şerefsiz? Beta'dan buna bi çare isterim ben daha çok =/ u may say i am a dreamer but i am not the only one =/ =)

''Disintegration is the best album ever!''
    whenever i listen to it, it makes me feel like i am drowned by the Untitled Plainsongs and Lovesongs in the Same Deep Water As You drown, and you will feel like you are an Homesick which prays with the Prayers of the Rain on Fascination Street.. it will make you feel like it's your Last Dance with your mum while she's singing her last Lullaby for you.. and i am still looking at the Pictures Of You..
    yes! ''Disintegration is the best album ever!'' ...
  • o dediğinize çare yok maalesef, başında durup dinleyip dinlemediğini kontrol edemezsin..

evet false listener türlü numaralarla aşağıdan lastfm i kapıyabilir ama bu silme olayı direk geçmişte dinlediklerine çekidüzen verme.. bu da false bi geçmiş biçimlendirmesi. lastfm in mantığına taban tabana zıt..

• last fmin amacı müzik zevkinizin geçmişinin bir kütüğünü tutmak diye biliyordum ama ortamcı yaklaşımlar almış yürümüş.

merwe_ryan demiş ki:
    ...zira şu anda listemizdeki birçok sanatçı Türkçe karakter kullanılmadan etiketlendi kendi pc programlarımız yüzünden.

neredeyse tüm müzik çalma programlarında ID3 tag denilen şeyi düzeltme ayarı var (misal senin Sebnem ferah gayet Şebnem oluyordu ezelden beri), yanlış scrobble ettiysen senin hatan, hiç ağlama.

• shateiel disse...
    • Usuário
    • Jul 18 2008, 0h58
    kesh_simit demiş ki:
    beğenmedim, beğenmedik!

pazartesi günleri lastfm e heyecanla bakmanın tarihe karışmasını istemiyorum,sürekli güncellenmesi artı bişey olarak gösterilmiş ama değil!

geçmişte scrobble olan şarkıların silinmesi de lastfm in mantığına ters değil mi zaten? false listenerlığa karşı değil miydik? farkı yok!

önceden merak ettiğin bi profile bakınca az çok fikir sahibi oluyodun müzik zevki hakkında şimdiyse sadece 15 popüler sanatçı ve bir sürü gereksiz yok shoutboxtı yok üyesi olduğu gruplar yok koca koca resimler,resmen amaçtan sapılmış görüntü kirliliği. amacı müzik olan bir site için ilk bakışta 50 popüler sanatçı gayet anlaşılır,makuldü. neden sayfanın yarısı neredeyse shoutbox?

komşularım neden profil sayfamda değil?

eski görüntüyü kullanma opsiyonu KESİNLİKLE olmalı!

ayrıca bu konu için de bir kamu oyu yoklaması anketimsi bişeyler yapmak şart!

kelimesi kelimesine katılıyorum özellikle pazartesileri heyecanla lastfm e bakma kısmına :)

• sawworm disse...
    • Usuário
    • Jul 18 2008, 7h12
    Alışmaya başladım yau,ne kadar sucks mucks gibi övgü dolu cümleler kullansamda başta,daha iyi olmuş :D herşey daha kısa yoldan elinize geçiyor,datebase lerde hızlanmış harikulade hızda şimdi,ne diyim daha sevdim yeni last fm'i :D

• burrhole disse...
    • Usuário
    • Jul 18 2008, 7h28
    pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:D uyanmamla buraya bakmam bir oldu,yine aynı bok:P

• lan melis onu ben de söledim bana niye katılmadın:D...Allah'ım ne yazacağımı unuttum:D

wahaha
  • bak girilmeyecekti bugün last.fm'e...protesto vardı. yapamadım. bağımlı olmuşum. last.fm yönetimi, duy sesimizi! insanlar bir sayfadan diğer sayfaya giderken acı çekiyor!

• wudoo disse...
    • Usuário
    • Jul 18 2008, 7h59
    kesh_simit said:
    sadece 15 popüler sanatçı ve bir sürü gereksiz yok shoutboxtı yok üyesi olduğu gruplar yok koca koca resimler,resmen amaçtan sapılmış görüntü kirliliği. amacı müzik olan bir site için ilk bakışta 50 popüler sanatçı gayet anlaşılır,makuldü. neden sayfanın yarısı neredeyse shoutbox?

15 popüler sanatçı olayını ayarlarından değiştirebiliyorsun. bu yeni özellik çok iyi. ana sayfada kaç "popüler sanatçı" gösterilmesini istiyorsan o başlığın sağındaki ayarlar düğmesini kullanarak değiştirebilirsin. 5-10-15-20-30-50 gibi seçenekler var. aynı şey "popüler parçalar" için de geçerli. mesela ben popüler sanatçı kısmını 30 yapıp toplam'da bıraktım. bugüne kadar gereksiz gördüğüm popüler parçalar kısmını ise 15 yapıp son 7 gün'de bıraktım, işe yarar hale geldi. haftalık listenin yerine gelen arşiv kısmını yani o 8 sanatçı fotoğrafının ayarlarını da değiştirebiliyorsun. onu da son 7 gün yaptım ve boşa yer kaplamıyor, işlevselliğini koruyor.

• wudoo disse...
    • Usuário
    • Jul 18 2008, 8h05
    ayıca üst menüde değişik bir tasarım yapılmak istenmiş tebeşir efekti falan ama ne yazık ki simetriyle takıntısı olan insanlar hiç düşünülmemiş. aynı şey başlıklardaki tebeşir efektleri için de geçerli. bundan bir önceki yeminlen daha iyiydi. birçok insan bu simetri bozukluğu yüzünden de sinirleniyor olabilir, beni geriyor valla :)

üst menü buradaki gibi minimal ve simetrik olsaymış çok daha iyi olurmuş.

• demin sayfanın altında ‘I'm Only Here For The Last.fm.’ dedi. ne garip iş diye düşündüm bir an sayfaya tekrar bakıp.

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.