Fórum » Site Desteği

Yeni Nesil Last.fm

• shateiel disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 20h05
    bi saatte açılmıyo la bu :D eski kafalı biriyim eskiye dönelim diyorum ne dersiniz sayın last efem yetkilileri :D gerçekten ama ya eskisini isteriz :/

• inanılmaz yavaşladı site ve görünüm olarak gözü çok yoruyor.
    ne kadar güzel, göze hoş gelen ve orjinal bir görünüşü vardı bütün sitenin, şimdi çoğu siteden bir farkı yok.

niye bütün siteleri inanılmaz bir facebook özentiliği ve "aman hadi bütün dünya arkadaş olsun, birleşsin, herkes herkesi arkadaş listesine eklesin, yihu" düşüncesi sardı anlayamıyorum.

umarım yakın zamanda en azından eski/yeni versiyon diye ayrılır da isteyen istediğini kullanır. yahoo mail'de olduğu gibi.

oh beybim donç yu nov ay saffır?
  • bu değişiklik açıkçası anlamsız olmuş. senelerdir kullanılan genelde herkesin memnun olduğu arayüz neden değiştirilir anlamadım. aslında içerik olarak değişen bir şey de yok nerdeyse, olan ufak değişiklikler de pek bir işe yarayacak türden değil. sadece sanatçıların isimlerinin yanına gelen resimlerin büyümesi var ana sayfada, sitenin önerileri filan da resimlerle yan yana verilmiş, bi de bi tane player var o da çalışmıyor şimdilik, ileride çalışsa bile sayfanın her yeniden açılmasında bunun yüklenmesi, bi sayfada 30-40 tane resim olması filan bunlar da gayet yavaşlatmış siteyi ki belki de en sinir bozucusu bu yavaşlama. yani az buz da değil bu yavaşlama. bir ana önce geri dönülmeli bence. gerçi o kadar da uğraşmışlar yapmışlar ama kullanışlı olmamış işte.

• eski görünümden nasıl bir rahatsızlık vardı ki, bu kadar berbat bir değişikliğe gidildi? gereksiz birçok şey insanın gözüne sokulmakta, activity feed kısmı ise berbat bir ayrıntı. isteyen kaldırsın deniliyor, hangi kısmı doğru çalışmakta ki, değişiklik yapılsın. ayrıca abonelere sunulan hiçbir extra özelliğime de erişemiyorum. ziyaretçilerin gösterilmesi gerekirken, ortada onlardan eser yok,ama dinlediğim gruplar kocaman resimleri ile sayfanın ortasında duruyor. bu itici tasarım için bukadar uğraşan insanlar kırmızı rengi kullanmaya mecbur da bırakmışlar ya bizi, ne söyliyeceğimi bilemiyorum daha fazla. sayfalar sürekli hata verdiği için kimseye de düzgün bir şekilde şikayetr gönderilemiyor. bu kadar insanın memnuniyetsizliğini nasıl düzelticekler bunu da düşünüyorlar mı acaba?

• sawkar disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 20h59
    eskisi daha teknik ve güzeldi kanımca.yeni nesil last fm sayfasında oldukça boşluklar var ve listeler çok aşağıda...o sıkışık tok duruşu seviyordum.ufak ufak albüm kapaklarının bi kompozisyon oluşturması hoşuma gidiyordu.dediğim gibi bi artısını göremedim sadece çok fazla alan kaplıyor ve boşluklar göze batıyor ! eski halini kullanma seçeneği olmalı en azından !

"Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
    Editado por sawkar em Jul 17 2008, 21h01
    • wudoo disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 20h59
    güzelim last.fm durup dururken kendini ne hale getirdi. keşke orjinal olmayı sürdürseydiniz. o kadar kişiyle konuştum 1 tane olumlu yorum alamadım henüz. hepsi nefret ediyor sitenin bu halinden açıkçası ben önceden sanatçı keşiflerimi myspace üzerinden yapıyordum. myspace iyice yavaşlayınca, last.fm'e geçmiştim. eğer last.fm böyle yavaş devam ederse başka site bulmak gerekecek.

• he bu arada iyi yanı eskiden çok sevdiğim ama şimdi nefret ettiğim sanatçıları silebilmem oldu tabi. library'den kaldırınca listeden de kalkıyo. o güzel.

''Disintegration is the best album ever!''
    whenever i listen to it, it makes me feel like i am drowned by the Untitled Plainsongs and Lovesongs in the Same Deep Water As You drown, and you will feel like you are an Homesick which prays with the Prayers of the Rain on Fascination Street.. it will make you feel like it's your Last Dance with your mum while she's singing her last Lullaby for you.. and i am still looking at the Pictures Of You..
    yes! ''Disintegration is the best album ever!'' ...
  • güzel olmuş.çok beğendim

• fiascooo disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 21h25

tipi kaymıs last fm :D

alısmaya calısmak die bi sey yok alısamam alısmak zorunda bırakılamam ....:/cok magdurum sayın yetkili adeta kayboldum suan last fmde bu sayfayı bulana kadar canım cıktı ...degisik bisey die sevinirken diger bütün siteleree benzemis iste nolmuss aay lanetler kusuyorum :( beta meta dinlemem hani nerde last fm :D baska bise olmus bu yaa...ööggkk öggkk yakında ilkokuldan esintilerde gelirse hiç sasırmam:/

dilegini tutmus sayar sonsuzdan geri..
    • fiascooo disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 21h27
    yorumlar bile kırk saatte gidio gelin vazgecin bu sevdadan dönelim eski ama biricik last fm profillerimize :D

dilegini tutmus sayar sonsuzdan geri..
    • sawkar disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 21h28
    eski görünüme dönüş seçeneği olmalı !

"Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
  • ...

gerçekten çok kötü olmuş biricik bebişim we eğlencem olan harika site...siteyi siyah rengiyle kullanmak bi yerde, herşeyin yeri çok değişmiş.neden mesajlar göz önünde değil eğer sağ tıklayıp aşağı indirmezsek mesajları/sayısını göremiyoruz.dinlediğim sanatçı hemen artıyomuş.aman ne önemli.ya ben 1 hafta sonra ''aha artacak lan hani t.s.i 14.00'da yenliecenecekti.'' demek hatta gerekirse içimden şakayla karışık söwmek istiyorum ama ben bunu istiyorum.onlar kendilerini yormuş olabilirler içlerinde çok zeki tasarımcı,webmaster olabilirler saygı duyarım ama gerçekten çok yapmacık we arkadaşlık sitesi gibi bi hal almış güzelim lastefem.2 gün önce bi arkadaş da üye oldu bizim mahalleden o da hiç sewmemiş bu akşam konuştuk samimiyetimle söylüyorum bunları.iyi olan bi şey warsa sanatçı resimleri(arşiwimizdeki) kocaman mm bi de resimler(hakkımızdaki bilgiler kısmına eklediğimiz) tam boyutta. başka ne war? başka hiç iyi bişey yok ne göruntude ne listelerde ya off lütfen değiştirin.madem burası sosyal we madem dewrim olacak bu dewrimi başka bahar'da we başka alanda yapalım.anket yapalım Türkiye'den kaç kişi memnun beta'dan başlıklı...ya da tüm lastefem genelinde.bakalım kaçımız betayı istiyor kaçımız istemiyor.bana oldukça gereksiz we boş geldi bu beta olayı we gerçekten de çok orjinal , mükemmeldi eskiden...

old last.fm is better than last.fm beta diye reklam da yaptırdınız bana :b

wahaha
  • ...

gerçekten çok kötü olmuş biricik bebişim we eğlencem olan harika site...siteyi siyah rengiyle kullanmak bi yerde, herşeyin yeri çok değişmiş.neden mesajlar göz önünde değil eğer sağ tıklayıp aşağı indirmezsek mesajları/sayısını göremiyoruz.dinlediğim sanatçı hemen artıyomuş.aman ne önemli.ya ben 1 hafta sonra ''aha artacak lan hani t.s.i 14.00'da yenliecenecekti.'' demek hatta gerekirse içimden şakayla karışık söwmek istiyorum ama ben bunu istiyorum.onlar kendilerini yormuş olabilirler içlerinde çok zeki tasarımcı,webmaster olabilirler saygı duyarım ama gerçekten çok yapmacık we arkadaşlık sitesi gibi bi hal almış güzelim lastefem.2 gün önce bi arkadaş da üye oldu bizim mahalleden o da hiç sewmemiş bu akşam konuştuk samimiyetimle söylüyorum bunları.iyi olan bi şey warsa sanatçı resimleri(arşiwimizdeki) kocaman mm bi de resimler(hakkımızdaki bilgiler kısmına eklediğimiz) tam boyutta. başka ne war? başka hiç iyi bişey yok ne göruntude ne listelerde ya off lütfen değiştirin.madem burası sosyal we madem dewrim olacak bu dewrimi başka bahar'da we başka alanda yapalım.anket yapalım Türkiye'den kaç kişi memnun beta'dan başlıklı...ya da tüm lastefem genelinde.bakalım kaçımız betayı istiyor kaçımız istemiyor.bana oldukça gereksiz we boş geldi bu beta olayı we gerçekten de çok orjinal , mükemmeldi eskiden...

old last.fm is better than last.fm beta diye reklam da yaptırdınız bana :b

wahaha
  • :Q

al işte 2 kez gitti

wahaha
    • feyyaz disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 21h40
    merwe_ryan demiş ki:
    he bu arada iyi yanı eskiden çok sevdiğim ama şimdi nefret ettiğim sanatçıları silebilmem oldu tabi. library'den kaldırınca listeden de kalkıyo. o güzel.

bu tabi eski last fm'e de eklenebilirdi

• ebru79 disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 21h48
    gerçekten malesef bende genel kanıyı destekliyorum. yeni versiyon beta da olsa pek bişeye benzememiş, çok yavaş kullanışsız hemen ulaşmamız gereken araçların yeri değişmiş ve kullanım kolaylığı yok. ayrıca siyah renkli skin istiyorum.yazdığımız günlüklerin radyoların yeri de alakasız ayrıca pano yazılarının ortalık yerde durması da saçma bence. eski versiyondaki gibi araç çubuklarını tekrar işlevsel hale getirirseniz iyi olur bence.
    devrim ki tam devrim. alışamıyacam galiba :((
    inşallah asıl versiyona geçişte bu eleştirilerimiz de dikkate alınır.
    yani hem kime danıştınız ki böyle bi versiyona geçerken bizim niye görüşümüz alınmadı,görüş aldıklarınızı neye göre seçiyosunuz bi de o var tabi.
    neyse son halini almasını bekliyorum. en azından yavaşlığa bi çare bulursanız çok sevinicez.
    iyi çalışmalar.

I feel angry I feel helpless,
    want to change the world, yeah!
    I feel violent I feel alone,
    don't try and change my mind, no!
  • şu lanet tasarımın son hali gelene kadar bari eskisini kullanalım. resmen siteyi açınca sinirim bozuluyo lan. bikaç güncük daha keyfini çıkarmak istiyorum last efem olayının, sonra silerim hesabımı heralde ne bileyim.

Eşşo Leşşek
  • hayır site şu haliyle ışık hızına ulaşsa da yine işe yaramaz, yine işe yaramaz. 2000'den sonra dimdik inişe geçen fifa serisini hatırladım nedense. yahu neden, şu değişimin bi mantıklı açıklaması yok mu? varsa duyalım. neden bu kadar berbat bi tasarımla çıkıldı karşımıza? tasarım olaylarınızı kim hallediyorsa hemen kovmalı, sudan'a sürgüne yollamalısınız

Eşşo Leşşek
    • nil_t disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h05
    Eski hali çok daha güzeldi sitenin. Emek veren herkese saygı sonsuz amma velakin hiiiiç kullanışlı olmamış. Bence resimler fazla yer kaplıyor, her yerde bir sürü gereksiz ayrıntı var ve bunların hepsi aşırı derecede göz yoruyor (sitedeki beyaz renk yoğunluğu da beynimi kemirmekte)

Aynı zamanda eskiden "kontrol paneli" diye adlandırdığımız yerde yolladığım ve aldığım arkadaş istekleri ile ilgili sayfaya ulaşmamı sağlayacak linki nerede bulabileceğimi de hala çözebilmiş değilim, eğer o link bir yerde varsa da kabul ediyorum, çok iyi kamufle edilmiş. Sitenin henüz çok yeni ve tamamen geliştirilmemiş olmasına bağlıyorum bu durumu. Gelen kutusunda gözüküyor gelen arkadaş istekleri, fakat benim yolladıklarım nerede onu halen bulamadım.

Ve yavaşlama da cabası. Eskiden can sıkıntısından sürekli F5'lenesi, arkadaşlara laf atılası, komşulara göz gezdirilesi, albümlerin sayfalarına bakılası, yorum yapılası güzelim sitenin yerinde yeller esiyor. Siteyi eski haliyle kullanmak istiyorum. Eskisi iyiydi ya, baya iyiydi. Pek çok siteden daha farklı, daha kaliteli bir havası vardı. Şimdi o havanın yerinde yeller esiyor.

Yetkililer sesimizi duyun! şkdhgşlkdfsa

spotlessMind.

There is an art, or rather a knack for flying. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss. *the Hitchhiker's Guide to the Galaxy
  • burdan ulaşıyorsun nil_t :D

wahaha
    • shateiel disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h12
    ayaklanma çıkar diyim :D eskisini isteriz diye :D halk isyanda şiimdi söz yetkililerde :P

• nil_t disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h12
    Ahaha ben hala göremiyorum. :) Dedim ya baya iyi kamufle edilmiş.

spotlessMind.

There is an art, or rather a knack for flying. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss. *the Hitchhiker's Guide to the Galaxy
    • wudoo disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h17
    şimdi diğer forumlara da bakınca yöneticilerden ses çıkmadığını gördüm. bir anda beta'yı yayına sokmalarının sebebi galiba feedback*lerin şiddetini arttırmak. eğer böyle değilse henüz bitmemiş bir tasarımı, yarım yamalak altyapıyla kullanıma sunmak hayatımda gördüğüm en amatörce hareket olacak. bu arada renklerdeki beyaz yoğunluğu yüzünden kör olacağım yakında. bunlar siteyi adam edene kadar last.fm'den uzak dursam iyi olacak.

• feyyaz disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h28
    böyle bi siteye abone olmak nasıl bi duygu :D

• wudoo disse...
    • Usuário
    • Jul 17 2008, 22h39
    çok kötü bir duygu tabi ki. eğer bu tasarımla devam ederlerse bir daha asla abone olmayacağımı rahatlıkla söyleyebilirim -ki bunu düşünen bir tek ben değilim. yabancı forumlara baktım, benim gibi düşünen baya insan var. üzücü olan yanı last.fm benim girdiğim tek siteydi. başka hiçbir social network 'de üyeliğim yok. özellikle diğerlerinden çok farklı ve orjinal olduğu için seviyordum bu siteyi. şimdi bu diğerlerine benzeme çabası neden çözebilmiş değilim. tamamen amatörlüğe ve bütün interneti esir almış olan şu web 2.0 saplantısına bağlıyorum bunu.

devrim devrim dediler, devrim görmemişler. bi deviantart.com'a girip şu anki haline baksalar iyi olacak. adamlar nereden nereye geldiler. işlevsellik konusunda artık kendilerini aştılar. last.fm ise ileri gideceğine geri gidiyor. bi arşiv yapmışlar onunla oyalanmamızı bekliyorlar. ne diyeyim umarım bir hata yapıp böyle devam etmeyi sürdürmezler ve üyelerine kulak verirler.

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.