Fórum » Site Desteği

Yeni Nesil Last.fm

• Yok senden değil insanlar benim profilime yazıyorlar ve soruyorlar ondan:) genel bilgilendirme açısından

• SickofMe disse...
    • Usuário
    • Ago 5 2008, 13h05
    Yetkililer de değişti derken, hakikaten yahu.. Görmezden gelmek, o mesajlar orada yokmuş gibi davranmak yerine bari bir cevap verseniz? Yahu tek istediğimiz bir buton. Eski görünüm kullanmak için bir buton. Ne olur yani? Kaldı ki dikkate almayacaksanız, üstüne alakasız şeyler yazacaksanız kapatın gitsin konuyu, insanalr da kaç dakikayı boşuna yazarak uğraşmasın.. İş mi yani..

• Bu konuda açıklamalar yapıldı kimseyi beklettiğimiz yok konu zaten belliydi, önceki sayfaları okursanız detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.

• siyah gibi gözüken temamsı bir şey var ortalıkta tema demeye dilim varmıyor zira kendine özgü bir olayı yok. ayrıca bir kullanıcının da belirttiği gibi her sayfa değiştiğinde yine o kırmızı renge bürünüyor site. bir çözüm getirilmeli şu sorunlara, sıkıldım artık.

• Siyahın siyah kalmasını istiyoruz. Kirlenmek güzeldir. lksfjlsdfjsdkjfsa

• zaten duğmeye bastıklarında hoş 1 sürprizle karşılaşacaklar mdfngmdnf :D

wahaha
  • ay dnlediklerim skroplanmıyor komşular yar bana bi çare loli :D

wahaha
  • Bekleyen Üyeler (15)
    Engellenmiş Üyeler (15)

Ben kimseyi engellemedim, ayrıca bekleyenleri nerde göruyoruz çok ilginç bişey ya çarşamba sabahından beri de skroplamıyor nedense

wahaha
  • Şifreni değiştirmeyi dene, yazılımda ön belleğe parçalar alınıyorsa, tanı başlığına tıklayarak kontrol edebilirsin, o zaman yazılım çalışıyor demektir. Site üzerinden dinlediklerin de skroplanmıyorsa şifreni değiştirdikten sonra yeniden dene haber bekliyoruz:)

• hmm dur deniyim

wahaha
  • tanı başlığı ne kıs sitedekiler zati skroplanmıyor ama kontrol panelinde diyo ki şunlar arşiwinize eklendi bu yeni dinlediklerim yani çarşambadan sonrakiler falan fakat sitede yok:D

wahaha
  • ay oldu walla kız saol bacısı:D bilsem önceden yapardım :b çok saol +rep :D

wahaha
    • sawkar disse...
    • Usuário
    • Ago 11 2008, 8h55
    sitede hiç bi gelişme yok.firefox la adam etmeye çalışıyoruz..kullanıcılara last fm tşörtü falan gönderin baride kendinizi affettirin :)

"Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
    • disse...
    • Usuário
    • Ago 11 2008, 20h52
    site adam olmadıktan sora neyleyim tşörtü ey dağlar.

• regist5 disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2008, 16h54
    burası baya dinginleşmiş
    ya millet yeni stile alıştı ya da baktılar yazsak da değişen bişey yok en sonunda bıktılar

neyseki firefox+stylish var

• Etmediğiniz laf kalmasın, benim şahsım dahil, ondan sonra tshirt isteyin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? :)

• sawkar disse...
    • Usuário
    • Ago 13 2008, 15h25
    nisa kimse senin şahsına birşey söylemiyor sadece sitenin bu halini beyenmiyoruz ve bunun için birşey yapılmıyor.siteyi eski haline getir seçeneği koymak bukadar zorsa tamam eyvallah.ama olmuyor millette bıktı artık yazmaktan...

"Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
    • feyyaz disse...
    • Usuário
    • Ago 16 2008, 23h34
    player altında evlenmek için bas var :D:D

bide muz yiyen kızı unutmamak lazım :D

muhafazakar oldum belki olamaz mı :D

• feyyaz reklamlar konusunda açıklama yapıldı, onlar google reklamı. önceki sayfalara bak istersen

• disse...
    • Usuário
    • Ago 19 2008, 15h50

Editado por NisaMishap em Ago 19 2008, 16h19
  • Malesef bu tür reklamlar forumlarda yasak. Yukarıdaki yazı silindi dolayısıyla, yolunuz açık olsun.

• ya komşularım nerede benim, bulamıyorum yoksa yoklarmı??? ya yazlığa gittiler yada temelli taşındılar herhalde? :D

• komşuların üstüne, Adana Şeker Pınarı'ndan gelen soğuk bi hayat suyu iç :D

wahaha
  • gerek yok :D buldum sol tarafta :D hea bişeyi daha bulamadım bu kesin yok herhalde arkadaş arama yapcam bi filtreyle ama yok nickini yada adını yazmam gerekiyo... bana uyan kişinin nickini bilsem zaten direk sayfasına gidip arkadaşlara ekle yaparım şimdi nası arkadaş bulucaz???

• mail yoluyla arama war :)(gmail,hotmail,aol[bu kesin yoktur mdnfgmndf]) ama sen sanırım şunu kastediyosun mesela ; öyle bi kriter olsun ki metallica sewenler ws.. bu yolla arayayım bu mu? :b

wahaha
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.