Fórum » Site Desteği

Yeni Nesil Last.fm

• şu dinlenen parçaların bulunduğu albüm kapakları BİRAZ DAHA BÜYÜK OLAMAZ MI.
    ayrıca SANATÇI RESİMLERİ biddanacık.

• ohh be şükür siyah olmuş :)karardık ne güzel.. bi de türkiye sayfası olsa ne güzel olcak....

• widgetlar nereye kayboldu?

• podcastler yenilikler arasında sayılıyor ama benim hatırladığım kadarıyla eskiden dashboard sayfasında indirilebilir mp3'ler arasında gösteriliyordu. isim değişikliğinden başka yenilik olarak şimdilik bişey yok mu? peki uzun vadede bişey olacak mı? mesela benim podcastten esas anladığım (genel tanımı bu değil tabi, tanımının bir parçası) indirilebilir mp4 uzantılı videolardır. klipleri mp4 formatında indirebilecek miyiz ipod ya da psp gibi aletlerimize atabilmek için? copyright amca izin vermez mi peki? :)

• disse...
    • Usuário
    • Jul 29 2008, 18h10
    :) Biraz karmaşık ama alışılagelebilir bişey.

• wic666 disse...
    • Usuário
    • Jul 29 2008, 18h16
    Panoya yazılanları okumak için mouse'un topunu 500 tur döndürmemiz gerekiyor bozulursa lastfme aldırcam yenisini.

Sitenin header'ı ot gibi olmuş.

Sitenin sol tarafı bomboş kalmış o soldaki butonlar üst kısma yayılıp pano daha üstlere alınabilir.

Yandaki müzik çalmaya yarayan kutuda bir işe yaramıyor bir şarkı 30sn dinleyerek anlaşılmaz hatta bazen 1,2 kere dinleyerek bile anlaşılmaz.Sadece yer kaplıyor ve bandwithe mal oluyor.

• sawkar disse...
    • Usuário
    • Jul 29 2008, 19h26
    wic666 demiş ki:
    Panoya yazılanları okumak için mouse'un topunu 500 tur döndürmemiz gerekiyor bozulursa lastfme aldırcam yenisini.

Sitenin sol tarafı bomboş kalmış o soldaki butonlar üst kısma yayılıp pano daha üstlere alınabilir.

Yandaki müzik çalmaya yarayan kutuda bir işe yaramıyor bir şarkı 30sn dinleyerek anlaşılmaz hatta bazen 1,2 kere dinleyerek bile anlaşılmaz.Sadece yer kaplıyor ve bandwithe mal oluyor.

katılıyoruz.

"Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
  • her sayfaya girdiğimde tekrar siyah yapmam mı gerekiyor. siyah yapıyorum, başka sayfaya gidiyorum yine kırmızı olmuş :D

• ayrıca, ajdarı indie diye etiketlemiştim, dalga geçmek gibi bir kastım yoktu :P

• elifsule disse...
    • Usuário
    • Jul 29 2008, 23h00
    sawkar demiş ki:
    wic666 demiş ki:

katılıyoruz.

ben de buna katılıyorum ama bir çok sorunun düzeltildiğini gördüm bunlar da düzeltilir heralde. benim hoşuma gitmeye başladı yeni hali, alışmaya başladım.

• her şeye alıştık iyi - kötü de, bir de şu shoutbox altta olmasa gerçekten mutlu olucam. sağda olsa, playlist'in altında falan, mümkün mü?

• edoslast disse...
    • Usuário
    • Jul 30 2008, 12h58
    wudoo şöyle demiş...
    ..
    ek olarak library'nin şu özelliğini, ( http://www.last.fm/user/wudoo/library/music/Modest+Mouse ) yeni farkettim. gerçekten çok işime yaradı ama bir yanlışlık var burada, albümün ismine tıkladığımda library anasayfasına dönüyor. düzelecek mi acaba?
    ..
    Modest+Mouse 'a nasıl geliniyor? tıklayınca grubun tanıtım sayfasına gidiyor bende

• arşivi aç.sanatçı adının yanında kaç kere çalındığı var.o rakama tıklayarak geliyorsun.

• edoslast disse...
    • Usuário
    • Jul 30 2008, 14h42
    :) teşekkürler.

• wudoo disse...
    • Usuário
    • Jul 30 2008, 18h06
    ayrıca sanatçı sayfalarında - in my library (332 plays) - yazan yere tıklayınca da gidiyor.

• sunsheyn1113 sunsheyn1113 parçasını Cher müzik listesine ekledi. 2 saat önce

bu ne demek ya ?

wahaha

• pan galactic gargle blaster
  • İlk günden beri bazen merakla bazen de hayretle takip ettiğim şu bikaç sayfa yazıdan anladığım evet, burası bizim dertlerimizi dinleyip deva olmak için açlımış bi forumdan ziyade yeni sistemin aslında ne kadar da faideli olduğunu anlatmak için ve de yeni sistemi beğenmeyen senin benim gibi kullanıcıları pışpışlamak suretiyle sakinleştirmek için kurulmuş bir forumdur.. Bunu anlayabilirim kesinlikle , şahısların iyi niyetinden de şüphem yok.. Ancak bence burada aslolan ve de devrim(?) olarak nitelenebilecek mevzu last. fm in vizyonun değişmekte olması.. Daha az müzik daha çok iletişim gibi bir tavır var sanki ne biliim.. Bence böyle ucuz kaygılardansa sosyal platform haline getirmek adına çok daha kaliteli işler yapılabilir.. Etkinlik alanlarında last. fmi daha çok görsek fena mı olur mesela last.fm compilationları dağıtsalar böyle sağlam etkinliklerde yer alsalar -ki yurtdışında bunun örnekleri mevcut- olur mu ki böle bişi?

pan galactic gargle blaster
  • Olacak tabi arkadaşlar birçok proje var ancak resmi açıklamalar olduğunda size duyurulabileceğini unutmayın. Bir de belirtmek isterim ben burada önceki sayfalarda da görebilirsiniz, ne kadar açıklama yapsam ya da sizi dinlesem de bana karşı tavır ve genel vaziyet değişmiyor ben de sizi okuma/izleme kararı aldım, zaten şu an tatildeyim :) Yani her birşey yazana ben cevap yazdığımda bana saldırı başlıyor, pışpışlama demeyelim çünkü burada belirtilen şikayetlerden bazıları zaten dikkate alındı renk gibi mesela en basiti, değişiklikler yapılıyor yapılacak da. Her zaman söylüyorum benim elimde tüm siteye müdahele edecek yetki olamaz mantık dışı birşey, anlayışlı olmaya gayret edelim. Teşekkür ederiz. Sizleri seviyoruz:)

• aslına bakarsanız, yeni arayüzün pek işlevsel olduğunu düşünmüyorum.

işlevselsizliğin yanı sıra, bir çok sitenin kullandığı bir arayüze ve kullanıma sahip olması da bir eksi. last.fmin bir önceki teması, oldukça özgün ve herhangi bir yerde kullanılmayan bir temaydı. fakat şuanda sahip olduğumuz oldukça işlevsiz ve diğer sitelerden ayırt etmekte güçlük çektiğim bir arayüz.

sonuç olarak planlananların arsınak ullancıların menüzleri istedikleri bir dizayn etmesi ve arkaplanı motifikasyon etmesi seçenecekleri olacaksa bile, bu gene de bir çok site tarafından kullanıldı ve kullanılıyor.

ayrıca şu siyah olma özelliğinin ise hiç bir mantığı kalmamış olması canımı sıkan bir diğer durum. birinci olarak siyah olan sadece yukarıdaki tollbar ki o bile sadece bir tek sayfalığına değişiyor.

bu hata ya firefox için ya da türkçe yama için geçerli olabilir. araştırılıp, hiç olmazsa bunun düzeltilmesi yerinde olur.

öte yandan bir diğer başlıktaki duruma katılıyorum. mümkün olacaksa, eski arayüz kullanıma açılsın. böylelikle bunu beğenmeyen kullanıcılara, yeni bir şans verebilirsiniz.

herhangi bir cevabıda bana pm ile bildirirseniz, yanıt alabilirsiniz. bu forumu takp edebileceğimi sanmıyorum.

iyi çalışmalar.

• sawkar disse...
    • Usuário
    • Ago 4 2008, 8h08
    firefox taki eklentiler olmasa hiç bi özelliği kalmıcak sitenin.firefox a dua etsinler last fm ofisi.

"Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
  • :D:D hahaha çok sesli güldüm :D

wahaha
    • SickofMe disse...
    • Usuário
    • Ago 4 2008, 17h31
    Tatilde zar zor kaç km. yol gidip garip bir internet kafeden gördüm ve daha orada nefret ettim yeni versiyondan. Geleli iki hafta oluyor tatilden, ben hala kullanıyorum last fm'i, ama alışmayı bırakın, daha da kötü oldu. Bir kere çok kullanışsız, sonra, dediğim gibi alışması çok zor(benim durumumda imkansız oldu), ayrıca çok teknolojikmiş gibi yapmaya çalışılmış sanırsam ama amaca ulaşmayı bırakın yeni kurulmuş, üstünde hiç çalışılmamış gibi duruyor. Eski hali çok daha oturaklıydı, çok daha hızlıydı. Gerçekten çok yavaş bu yahu. Aramalar bile kafamı karıştırıyor artık. Hiçbir istediğim alışık olduğum yerde değil ve hiçbir şeyi bulamıyorum resmen. Bari bir buton yapın da isteyen eski halini kullansın yahu bu kadar uğraştınız bunu yaptınız da bir buton o kadar mı zor? Uğraşmışsınız tamam da hakikaten hiç güzel değil yahu. Yani ne olur bir buton koysanız da eski haline baksak şu sitenin? 1 yılı aşkın süredir gayet de severek kullanıyorDum las tfm'i. Hala kullanıyorum, kullanmaya da devam edeceğim, ama bu sefer eskisi kadar sevmiyorum. Yetkililer de değişti sanki yeni görünümle birlikte. Şu gruba azıcık kulak verseniz, belki...
    http://www.last.fm/group/Bring+back+the+old+Last.fm

• Sitede gördüğünüz reklamlar google'dan otomatik gelen rastlantısal reklamlardır, last.fm'in herhangi bir reklam anlaşması bağı olmadığı için herhangi bir firmayla, durum bu şekilde, şimdilik, merak eden kullanıcılarımızı bilgilendirmiş olalım.

• ya ben piçliğine koydum reklamı canım ondan deildi walla :D

wahaha
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.