Fórum » Site Desteği

Yeni Nesil Last.fm

• Eskiden siyah gene aynı formattaydı, header yani.

• mrfe disse...
    • Usuário
    • Jul 26 2008, 18h57
    ayrıca diğer linkteki style'ı haklı olarak kullanamayanlara:
    http://userstyles.org/styles/8671
    bunu normal bi firefox kullanıcısı olarak bi haftadır sorunsuz olarak kullanıyorum.ve gerçekten şu halinden çokça düzgün görünüo herşey.preview var zaten.stylishi ordaki butonlardan rahatça yükleyebiliosunuz.şahsen yaklaşık on saniyede ordaki görünüme kavuştum.

• mrfe disse...
    • Usuário
    • Jul 26 2008, 19h09
    koskoca post kaybolup küllerinden doğdu resmen gözlerimin önünde.neyse,biraz da olsa yardımcı olabilior isem ne mutlu.sonuçta last fm'e çok fena bağlandık,geri dönüşü yok.en kötü günümüz böyle olsun.peh.

• regist5 disse...
    • Usuário
    • Jul 26 2008, 19h50
    firefox un gözünü seveyim :D
    mrfe tavsiye için saol.
    firefox+Greasemonkey+Stylish 3lüsü işe yaradı :)

• sawkar disse...
    • Usuário
    • Jul 27 2008, 8h51
    şöyle bi hale büründürebildim...

"Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
  • ünlü şarkıcıların şarkıları indirilebilir olsun, Cher için klip yüklensin(real player'la çalim) şu fon gözümü kör etmekten wazgeçsin, eşcinsellere de ewlenme hakkı werilsin..yawuklumla kawuşamadık hala sdmklfngmfgn

wahaha
    • sawworm disse...
    • Usuário
    • Jul 27 2008, 9h36
    :D

• mrfe bacım sağol kız walla kapkara oldu sonunda şükür ayrıyetten loli smileyi benden sana gelsin bacım

wahaha
    • sawkar disse...
    • Usuário
    • Jul 27 2008, 11h26
    firefox olmasa halimiz dumandı hızır gibi yetişti tilki.

"Geriye dönüş yoktur. Çünkü zaman her şeyi mahveder. Bazı şeyler onarılamaz. İnsan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. Çoğu suç cezalandırılamaz. Sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi mahveder. Çünkü aşk, yaşamın pınarıdır"
  • yaw bu bozuldu html gibi görunuyor çok boktan kısacası:S yani siyah fonta bişey demiyorum acaba pc uzun süre açık kaldı diye mi:S opera için de stylish werin <3 :D

wahaha
    • sawkar disse...
    • Usuário
    • Jul 27 2008, 19h10
    pazar da bitti.

• beta ile bir hafta daha noktalandı esen kalın öşdmgçödf

wahaha
    • sawkar disse...
    • Usuário
    • Jul 28 2008, 20h55
    nasılız millet ?

• disse...
    • Usuário
    • Jul 28 2008, 20h56
    ah nerde last.fm başında geçirdiğim saatlerle ifade ettiğim zaman dilimlerim. şimdi giresim bile gelmiyo

• Lastfm'de dinlediklerimi blogumda da yayınlıyordum ki en sevdiğim uygulamalardan biriydi. Şimdi tuhaf bir şeyler oluyor. Dinlemediğim parçalar blogumda ve müzik arşivimde dinlenilmiş görünüyor. Bunun hikmeti ne?

bagisla
  • Etiketlediklerinde arşivine giriyor. Hatta buna gıcık oldum, tüm günü arşivimden İsmail yk, Ajdar, Fatih ürek, ankaralı turgut gibi isimleri temizleyerek harcadım.

• hahahahahaaha öçdfngömfgömf

wahaha
  • Eee işte küfürlü etiketleme yapanlara ya da ne bileyim sanatçıyı dalga geçmek için etiketleyenlere böyle bir zulüm :P Utkucuğum sana özel lafım yok tabi ki ama nasıl kötüye kullanıldığını hepiniz biliyorsunuz:)

Bu arada Türkiye'de ailemin yanındayım o yüzden izinli durumdayım yani eşittir sizi yanlız bırakmamaya gayret edeceğim ama gene de gecikmeler olursa da normaldir. İzin izindir en nihayetinde de ben sizi bırakamıyorum. Hadi görüşürüz.

• mrfe demiş ki:
    koskoca post kaybolup küllerinden doğdu resmen gözlerimin önünde.neyse,biraz da olsa yardımcı olabilior isem ne mutlu.sonuçta last fm'e çok fena bağlandık,geri dönüşü yok.en kötü günümüz böyle olsun.peh.

Çok teşekkür ederiz sadıklığına ve ilgine mrfe

• ben hiç öyle kaka etiketler yapmadım (a) :D

wahaha
  • Türkiye sayfası neden geri gelmiyor yaw:(

wahaha
  • ya ben etiketlemelerimde küfür falan kullanmadım hiç. joy division dinlemişim ama arşivde zeki erdem, kıvırcık ali yazıyor. ben dinledim de haberim mi yok diyorum. paranoyak ettin be lastfm.
    İyi tatiller Nisa hanım. ben siz dönene ve bu işi çözene dek bloguma iliştirdiğim lastfm şeysini kaldırayım. saçma sapan isimleri görmek hoş değil orda.

bagisla
    • wudoo disse...
    • Usuário
    • Jul 29 2008, 13h18
    NisaMishap said:
    Eee işte küfürlü etiketleme yapanlara ya da ne bileyim sanatçıyı dalga geçmek için etiketleyenlere böyle bir zulüm :P Utkucuğum sana özel lafım yok tabi ki ama nasıl kötüye kullanıldığını hepiniz biliyorsunuz:)

işte bu çok iyi düşünülmüş, vallahi helal olsun :) hep açıkları görecek değiliz ya. takdir ediyorum efenim, ahlaksızların önünü kesmişsiniz. ayrıca herkesi "emo" diye etiketleme çılgınlığı yaşayan kitleyi biraz yıpratmıştır bu uygulama :)

ek olarak library'nin şu özelliğini, ( http://www.last.fm/user/wudoo/library/music/Modest+Mouse ) yeni farkettim. gerçekten çok işime yaradı ama bir yanlışlık var burada, albümün ismine tıkladığımda library anasayfasına dönüyor. düzelecek mi acaba?

• wudoo said:
    NisaMishap said:
    Eee işte küfürlü etiketleme yapanlara ya da ne bileyim sanatçıyı dalga geçmek için etiketleyenlere böyle bir zulüm :P Utkucuğum sana özel lafım yok tabi ki ama nasıl kötüye kullanıldığını hepiniz biliyorsunuz:)

işte bu çok iyi düşünülmüş, vallahi helal olsun :) hep açıkları görecek değiliz ya. takdir ediyorum efenim, ahlaksızların önünü kesmişsiniz. ayrıca herkesi "emo" diye etiketleme çılgınlığı yaşayan kitleyi biraz yıpratmıştır bu uygulama :)

ek olarak library'nin şu özelliğini, ( http://www.last.fm/user/wudoo/library/music/Modest+Mouse ) yeni farkettim. gerçekten çok işime yaradı ama bir yanlışlık var burada, albümün ismine tıkladığımda library anasayfasına dönüyor. düzelecek mi acaba?

Yukarıdaki albüm resimlerine tıkladığında başa dönüyor ama aşağıdaki listeden her hangi bir albümü seçince açılıyor.

Örneğin;

http://www.last.fm/user/serkansim/library/music/Lifehouse/No+Name+Face

• artık last fm'in geri gelmeyeceği belli.. bari şu rezalet çevirileri düzeltin. dün akşam önce görüldü ne demektir ya? bir de "her şey" birleşik yazılmaz.şu an gözüme çarpan bunlar. gördükçe söylerim.

hem rezalet çevirileri görmemek hem de siyah tema adına ingilizce last fm'i kullanıyorum. bir an önce düzelsin,kaliteleşsin eskiden olduğu gibi..

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.