Fórum » Site Desteği

ÖNEMLİ: Last.fm’de olası site sorunu – bazı şeyler çalışmayabilir

• ÖNEMLİ: Last.fm’de olası site sorunu – bazı şeyler çalışmayabilir

Herkese merhaba! TÜM SORUNLARI ATLATTIK ARKADAŞLAR, SUNUCULARIMIZ PROBLEMSİZ ÇALIŞIYORLAR, HERKESE TEŞEKKÜRLER

Bu akşam datacenter’ımızda 16 saatlik bir elektrik kesintisi olacak, dolayısıyla yarı-önemli ve az önemli bazı sistemlerimizi kapatmak durumunda kalacağız. Bunun sebebi minimum server kullanımı ile sitemizi bu süre boyunca ayakta tutabilmek.

Lütfen haftasonu boyunca bu durumu mazur görün – bazı şeyler ilginç ve anlaşılmaz bir biçimde çalışmayabilir, hata verebilir, biz bütün bunlar olurken fazla güç yüklenmesinden alev alan ya da patlayan DC/AC çeviricilerin etrafa saçılan parçalarını toparlıyor olacağız :)

Bizden ayrılmayın, en kısa zamanda normal hizmetimizi vermeye devam edeceğiz. Bu arada, tabi ki önemli bir nokta daha, skroplamalarınız bu durumdan etkilenmeyecek... İngilizce bilen arkadaşlar, server ve sitenin durumu hakkında status.last.fm adresinden haftasonu boyunca son durumu öğrenebilir.

Güncelleme: 21 Nisan, saat:16:05 (Türkiye saati ile)

An itibariyle doğru çalışmadığını bildiğimiz şeyler aşağıda, bu sorunlar kayıtlı sorunlardır lütfen bu sorunlar için forum başlığı açmayalım:

• Bazı sayfalar zaman aşımına uğrayıp açılmayabilir.
    Çalma sayılarınız profil sayfalarınızda görünmeyebilir, ancak çalma sayınız kaybolmuş demek değildir bu, sadece an itibariyle görüntülenemiyor. (23:22 itibariyle çalma sayıları görüntüleniyor ancak bazen yanlış sayı gösterebilir ya da kaybolabilir kısa süreliğine.)Çarşamba öğlen 15:59 itibariyle çalma sayılarınız doğru görüntüleniyor.
    Yeni dinlenen parçalarınız hiç görünmeyebilir, ya da doğru görünmeyebilir.
    Dinleme geçmişi aktarma işlevi an itibariyle offline ve çalışmıyor, ancak yazılımda dinleme geçmişiniz arabelleğe kaydediliyor, endişelenmeyin.
    Ülke sayfaları an itibariyle mevcut değil ve çalışmıyor. (Saat 18 civarı ülke sayfaları normal ve 23:25 itibariyle ülke listeleri de normal çalışıyor.)
    Haftalık listeleriniz görünmeyebilir, fakat sorunlar çözüldüğünde görüntülenecekler, endişelenmeyin. (23:25 itibariyle listeler döndü ve problem yok)
    Grup sayfalarındaki grup listeleri de görüntülenmeyebilir. (23:25 itibariyle normal görüntüşeniyorlar)
    Kişisel radyo istasyonlarınız görünmeyebilir ya da çalmayabilir. (23:25 problem tamamen düzeldi)
    Zevkmetre’de müzikal uyumunuz “bilinmiyor” sonucu verebilir.
    Sanatçı resimlerinde oylama işlevi ve resim yükleme işlevi çalışmayabilir.(23:25 problem tamamen düzeldi)
    Haftalık komşularınız görüntülenmeyebilir.
    Ücretsiz şarkı indirme sayfası görüntülenmeyebilir ya da çalışmayabilir. Sadece haftalık ücretsiz parça indirme sayfasında problem yaşanabilir ama parça indirmede artık sorun yok.
    Skroplamalar profile işlemeyebilir. Endişelenmeyin,

Dinlediğiniz bütün parçalar arabelleğe alınıyor, dolayısıyla parçalar profilinize geç de olsa eklenecektir.

Etkinlik ekleme fonksiyonu çalışmayabilir (çünkü mekan bulamayabilir)
    • Kullanıcılar tarafından yüklenen resimlerin bazıları geçici olarak görüntülenmeyebilir.
    • Bazı listelerdeki veriler yanlış olabilir.

Sabrınız için hepinize teşekkürler.

Editado por NisaMishap em Abr 25 2008, 17h20
  • teşekkürler olabilcek sorunları öğrenmiş oldum sağolun

Editado por meandrock em Abr 18 2008, 13h25
  • Evet meandrock, sorunlar oluştukça yukarıdaki yazıyı güncelleyeceğim...

Sevgiler

• haftalık komşular da görünmüyor. dikkatinize.

• Teşekkür ederiz Evilfather

• :D

ben de bişiycikler görunmuyo ayol:D

wahaha
  • sende bişicik yokki zaten ahahhaa. (ayol mu) Lan sen adam olmayacan...

• reklamcı, lamer:D hıh daha sayim mi:D

wahaha
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz..Hem reklamcı diyon hem de grubuma giriyon bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..(Ayol)..

• bi 2 parça duşurrus diye girdik aman girmeseydim keşke hepsi benden kadın onların daş gimi irkek nerde:D

wahaha
  • Millet parkına git millet..:D

• Arkadaşlar konu başlığı önemli bir mesele, insanların kafasını karıştırmaması açısından atışmalarımızı uzun tutmayalım teşekkür ederiz:)

• disse...
    • Usuário
    • Abr 18 2008, 19h15

^^

Evet, belirttiğiniz gibi skroplanan son 2 bin küsür şarkı tekrar yok oldu. Bilgilendirmeniz sayesinde endişelenmiyoruz, yihuu!

Emekleriniz için teşekkürler.

• disse...
    • Usuário
    • Abr 19 2008, 18h25
    "Dinlenen parçalardan bazıları aşağıdaki sebepten dolayı profiline eklenemedi:
    Gönderdiğin parça yanlış etiketlenmiş - lütfen dosyanın etiketlerini kontrol et."

Bu süreç içinde bu mesajı almamız normal mi acaba? Çünkü bütün şarkılarım tam olarak taglanmış bulunmakta.

Ve dün gece itibarı ile tekrar 5500+ üzerine çıkan şarkı sayım bu sabah hatanın düzeltilmiş halinden öncesine, 3000'lere gerilemişti. Bu da bu sorundan kaynaklanıyor, değil mi?

• :(

aman o da bişimi benım gunluk şarkımda 0 yazıyo:D

wahaha
  • Grup resimleri değiştirilemiyor.

• Eklendi Utku tesekkur ederiz

• bende bunla uğraşıyordum yeni gördüm uff boş yere o kadar uğraşmısım

• Arkadaslar normal sartlarda karsilasmadiginiz butun problemler bu guc kesintisinden kaynaklaniyor, sabredin az kaldi, yarina hersey duzelecek diye umuyoruz

Sabriniza tesekkurler

• bıktık artık şu last fm den..
    hiç düzelmedi ki buranın sorunları..
    geçen yazdan beri aynı zırvalığı yaşıyorum manual olarak parola değiştire değiştire bu günlere geldik..
    sen bişee yapmasan skroplanıcaa yok şarkının.. şimdi de parola bölümünü bulamıyorum sayfamda.. bişey yüzünden değiştirmeye kalksam değiştiremicem..
    az kaldı komple silicem kendimi de senelerin alışkanlığı işte

• marilson disse...
    • Usuário
    • Abr 20 2008, 22h41
    valla çoğu sitede sorun çıktı mı adamlar yazmadan etmeden bişeyler yapmaya çalışıyolar ıvır zıvır falan filan, ama açık açık problemlerin ne olduğunu ve çözmek için bişeyler yaptığınızı görmek hoşuma gitti, ben şifre sorunu falan flan hiçbişey yaşamıyorum sadece kontrol panelinde ve kendi profilimde bazı gecikmeler oluyo o kadar...

teşekkürler derim.

• littlebobe şifre sekmesini bulamaman da aynı problemden kaynaklanıyor. Bekleyip beklememek sizin tercihiniz tabi, biz elimizden geldiğince herkese yardımcı oluyoruz, marilson'un da dediği gibi aslında duyurma mecburiyeti olmasa da kullanıcılarla paylaşıyoruz.

• marilson kim kıs hoş mu:D

wahaha
  • Lütfen sadece sorunlarla ilgili yazalım..

• Sorunlar tabiki can sıkıor ama en azından bilgilendirmeniz güzel bi olay.

Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.