Bazen teknik aksaklıklardan yarım kalan parçalar için birşey demiyorum. Malum Her bölgenin farklı band genişliği veya donanım/yazılım kullandığı biliniyor. Ancak "Teaser" formatı gibi görünen eksik parçaların ayıklanması gerekiyor. "Tüm albüm" satın alma isteği yaratılmak isteniyor ancak; daha da mide bulandıran basit bir ("merak uyandırma" - "doyum sağlayamama") sebep&sonuç ilişkili uygulama olduğundan albüm veya single satın alacak olanın da almakdan vazgeçmesine neden oluyor. Mide bulandırıcı deneme.
Lütfen azınlık olan eksik verili müzik parçalarına singlelara gözyummayalım; ben çok iş başladım bitirdim, eksik ayıklamakla çabalayamam. Biraz daha titizlik ve dikkat.
"Tahammül sınama" devri kapanalı çok oldu. Hadi anlamayan olur diye "Sabır sınama" devri veya süreci de biteli yahut kapanalı çok oldu. ( veya = yahut) eşanlamlıdır.
Unutmayalım "iki yarım bir tam etmez, ama iki tam çok tam eder." Sanat eserleri, yaratıcının veya yaratıcı ekibin ifadesidir, kendisi hakkında tüm fikir sahibi olunmaz. Yani eksik parçaları hiç almamayı tercih ederseniz daha adil tatmin sahibi olunur. Eksik veya yarım parçalardan, Belki de söz yazarı veya icra eden sanatçının haberi bile yoktur. Bu büyük haksızlık olur gerçekten.
Eksik, yarım single/parça.