Fórum » Web Site Support

Having Problems with Winamp or Windows Media Player plugins? READ THIS FIRST!

 
    • ormen disse...
    • Usuário
    • Ago 11 2005, 20h03

    Re:

    Quoth ThoughtXRiot:
    I did that general thing, but the same thing is happening to me. This:

    I open Winamp, listen to a song, it submits. The next song it goes to submit caches and gives me last response unreadable. THen it has the handshaking in approx X sec. If I close Winamp and open it again, it submits the cache, and then repeats the process. How can I fix this so it just...stays connected and keeps submitting songs?





    This is the same thing that happends to me to. Fucked up! "Just for the Taste of Audioscrobbler" my ass.

    The rabbit has pulled me into his hat.
  • Gah, it just went great, submitting 4 songs before crashing down. =\

  • What about iTunes? Nothing is submitting.

  • I hate to be a pest, but Feanor did you ever look at the logfile I submitted? I'd really like to get the plugin to submit ASAP since it's not caching anymore.

  • Can anybody help? Thsi is really annoying me.

    • Feanor disse...
    • Usuário
    • Ago 11 2005, 21h32

    Re:

    Quoth Eileithyia:
    I hate to be a pest, but Feanor did you ever look at the logfile I submitted? I'd really like to get the plugin to submit ASAP since it's not caching anymore.

    I thought you were gonna do the reinstalling thing, thats all I can think of

    If you're a Kiwi, please join the Hurrah for Kiwialism group | Groups for cool people:this this this this
  • No updated at all

    None of my charts have been updated since the weekend. More worringly, none of the tracks I've listened to have appeared in my recent tracks list (nothing for the last 4 days).

    I've looked at the properties and the plug-in is active and it's caching files. The Scrobbler Authentication is blank. Use proxy server is not ticket. Use proxy authentication isn't ticked either.

    The submission stats now say:
    Cached files: 97 (76KB)
    Playback state: Playing (submitting in X seconds)
    Submit interval: 0
    Conn. status: Handshaking in approx 0s

    Below that is the track info.

    This is an extract from my log file. I''m not sure why there is a line that says "Please fill out your details in the config dialog". I never used to do this and though the the info was stored automatically.

    ElapsedDate/TimeModuleDebug
    =====================================================================================================
    0.00008/11/2005 20:46:13Application InformationAudioScrobbler for WMP v1.1.8 (Build 613)
    0.18008/11/2005 20:46:13Application InformationWindows Media Player 10.0.0.3646
    0.28008/11/2005 20:46:13Application InformationWindows XP (Personal), (Uniprocessor Free) v5.1 Build:2600 Service Pack:2
    0.62008/11/2005 20:46:14CCacheManager::LoadLoaded 71 entries
    0.66008/11/2005 20:46:14CScrobbler::StartScrobblingERROR - No Username/password provided. Please fill out your details in the config dialog.
    0.71108/11/2005 20:46:14CScrobbler::StartScrobblingStartup Complete.


    Any help will be most welcome.

    the end is important in all things
  • Re: undefined

    Quoth Feanor:
    Quoth Eileithyia:
    I hate to be a pest, but Feanor did you ever look at the logfile I submitted? I'd really like to get the plugin to submit ASAP since it's not caching anymore.

    I thought you were gonna do the reinstalling thing, thats all I can think of


    Ugh, I did but it's still doing the same thing. UNREADABLE and now not even cacheing since it's hit 1000. My username/password are correct. What's really annoying is that winamp won't work either for me.

    • Feanor disse...
    • Usuário
    • Ago 11 2005, 21h46

    Re: undefined

    Quoth Obscurist:
    This is an extract from my log file. I''m not sure why there is a line that says "Please fill out your details in the config dialog". I never used to do this and though the the info was stored automatically.

    Well put it in again then

    Quoth Eileithyia:
    Ugh, I did but it's still doing the same thing. UNREADABLE and now not even cacheing since it's hit 1000. My username/password are correct. What's really annoying is that winamp won't work either for me.

    I have no idea what the problem is, I don't make the plugins, all I can suggest is to use a different media player

    If you're a Kiwi, please join the Hurrah for Kiwialism group | Groups for cool people:this this this this
  • Re: undefined

    Quoth Feanor:
    Well put it in again then


    But does this mean I have to enter my details everytime I open the player or will it store it? I'm not sure how it lost the details to beging with, but it would explain why nothing has been happening. I've probably lost everything I've listened to this week.

    the end is important in all things
    Editado por Obscurist em Ago 11 2005, 21h59
  • I tried iTunes and it still won't submit! >_< Damnit, is there a chance the server I am on is the problem? Because it seems some are in the same boat as me, whereas others have had theirs submitting the whole time.

  • Is ther ANYTING anyone can do to fix this problem of only submitting songs when youopen up Winamp? I open, it plays and submits one song, caches the rest, submits those upon closing and opening, submtis maybe one or two songs, caches rest, etc etc

    edit: it just played and submitted 3 songs after reopening, then gave a "BAD AUTH" and now is "UNREADABLE"

    Editado por ThoughtXRiot em Ago 12 2005, 0h12
    • Bataeu disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2005, 0h41

    Bonus.

    I got the plugin working... :D

    • N-Tech disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2005, 2h34
    your connection status is okay..
    what file are you trying to play?
    file name and extension
    also right click on the file you playing and go to
    view file info if there isnt any id3 tagging
    thats the reason.




    i don't see any problem there.

    Do you trust what I trust?
    Me, myself, and I
    • [Usuário excluído] disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2005, 7h32
    My problem: winamp normally sends the data; if to use foobar2000 that statistics it is not updated. Login/password are entered correctly. In what a problem?

    • lizzyzig disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2005, 8h01
    I seem to be having a problem with WMP as well. While it caches the files. I keep getting the message in my log file Not in a position to send data. Also under submission stats nothing is appearing in the Last Response/Last Message area... Usually it says something like caching file for later or something like that.. it's kinda curious that nothing is appearing here..

    I've tried restarting, I changed my password, and I renamed my log. everything short of removing the plugin and reinstalling it.. I'm wondering if I should just wait, to see it it's a server thingy or if I should try reinstalling it. I'd rather not because I've got songs cached but if I have to no big deal.

  • Maybe you are behind a proxy.

    To check this, open Internet Explorer, go in

    Tools > Internet Options

    then Connection > LAN Settings

    Copy the fields "address" and "port" to audioscrobbler config if needed.

    • jonas_ disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2005, 11h38
    I'm using winamp and haven't been able to submit since 8/8. The plugin responds with a FAILED, with the response "Plugin bug: Not all requst variables are set". After a number of failed submissions the response becomes UNREADABLE, and from looking at the .log the response is some lines of HTML code (the first lines of a directory listing).

    I am not using a proxy, have tried booth plugin 1.1.8 and 1.1.9 with the same results. Username/password are filled in correctly. I have also tried deleting .log, .cache and every file remotely associated with audioscrobbler and reinstalling it, but still with the same results.

    It's kind of bugging me at this point and it would be great if anyone had any idea what to do. Here is some of the logfile:

    ..

    12.32908/12/2005 13:16:13CScrobbler::ClearCacheSending Cache entry 'Fibla - Krud (Lent (Sp7cd) CD)' @ 2005-08-09 13:30:52
    13.50008/12/2005 13:16:14CScrobbler::ThreadCallbackReqID 1, Submission is '', Response is FAILED Plugin bug: Not all request variables are set
    INTERVAL 1
    , Status Code 200
    13.53208/12/2005 13:16:14CScrobbler::ThreadCallbackERROR - ReqID 1, Plugin bug: Not all request variables are set
    13.56308/12/2005 13:16:14CScrobbler::ThreadCallbackReqID 1, New Interval is 1

    ..

    316.86008/12/2005 13:21:17CScrobbler::ClearCacheSending Cache entry 'Fibla - Krud (Lent (Sp7cd) CD)' @ 2005-08-09 13:30:52
    338.00008/12/2005 13:21:38CScrobbler::PostURLERROR - ReqID 15, HttpSendRequest - (12002) -
    338.03208/12/2005 13:21:38CScrobbler::ThreadCallbackReqID 15, Submission is '', Response is , Status Code 0
    338.07908/12/2005 13:21:38CScrobbler::ThreadCallbackERROR - Req Id 15, Dodgy Reponse (0) received from Server. Handshaking again...()
    347.00008/12/2005 13:21:47CScrobbler::ThreadCallbackReqID 16, Submission is '', Response is <html>
    <head>
    <title>Directory Listing For /</title>
    <STYLE><!--H1 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:22px;} H2 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:16px;} H3 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:14px;} BODY {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:black;background-color:white;} B {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;} P {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;background:white;color:black;font-size:12px;}A {color : black;}A.name {color : black;}HR {color : #525D76;}--></STYLE> </head>
    <body><h1>Directory Listing For /</h1><HR size="1" noshade="noshade"><table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="5" align="center">
    <tr>
    <td align="left"><font size="+1"><strong>Filename</strong></font></td>
    <td align="center"><font size="+1"><strong>Size</strong></font></td>
    <td align="right"><font s
    347.03208/12/2005 13:21:47CScrobbler::ParseReponseERROR - Response was invalid

  • Using WMP here; I thought I'd resolved the problem when I remember I hadn't updated my password in the plug-in, but sadly this didn't work out either. It hasn't updated since after the move to the new site.

    Some of my log file:

    224699.51608/12/2005 13:52:20CScrobbler::SubmitSongSubmitting 'Dinosaur Jr. - Drawerings (Where You Been)'
    224699.54708/12/2005 13:52:20CScrobbler::SubmitSongNot in a position to send data. Caching for later.
    224813.15708/12/2005 13:54:14CScrobbler::ThreadCallbackReqID 1738, Submission is '', Response is <html>

    ...


    224943.28208/12/2005 13:56:24CScrobbler::ParseReponseERROR - Response was invalid
    224943.32908/12/2005 13:56:24CScrobbler::ThreadCallbackERROR - ReqID 1739, Last response from the server was unreadable (<html>

    I also have the Last Response: UNREADABLE message

    • mtrolley disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2005, 13h49

    Re:

    Quoth jonas_:
    I'm using winamp and haven't been able to submit since 8/8. The plugin responds with a FAILED, with the response "Plugin bug: Not all requst variables are set". After a number of failed submissions the response becomes UNREADABLE, and from looking at the .log the response is some lines of HTML code (the first lines of a directory listing).

    I am not using a proxy, have tried booth plugin 1.1.8 and 1.1.9 with the same results. Username/password are filled in correctly. I have also tried deleting .log, .cache and every file remotely associated with audioscrobbler and reinstalling it, but still with the same results.

    It's kind of bugging me at this point and it would be great if anyone had any idea what to do. Here is some of the logfile:

    ..

    12.32908/12/2005 13:16:13CScrobbler::ClearCacheSending Cache entry 'Fibla - Krud (Lent (Sp7cd) CD)' @ 2005-08-09 13:30:52
    13.50008/12/2005 13:16:14CScrobbler::ThreadCallbackReqID 1, Submission is '', Response is FAILED Plugin bug: Not all request variables are set
    INTERVAL 1
    , Status Code 200
    13.53208/12/2005 13:16:14CScrobbler::ThreadCallbackERROR - ReqID 1, Plugin bug: Not all request variables are set
    13.56308/12/2005 13:16:14CScrobbler::ThreadCallbackReqID 1, New Interval is 1

    ..

    316.86008/12/2005 13:21:17CScrobbler::ClearCacheSending Cache entry 'Fibla - Krud (Lent (Sp7cd) CD)' @ 2005-08-09 13:30:52
    338.00008/12/2005 13:21:38CScrobbler::PostURLERROR - ReqID 15, HttpSendRequest - (12002) -
    338.03208/12/2005 13:21:38CScrobbler::ThreadCallbackReqID 15, Submission is '', Response is , Status Code 0
    338.07908/12/2005 13:21:38CScrobbler::ThreadCallbackERROR - Req Id 15, Dodgy Reponse (0) received from Server. Handshaking again...()
    347.00008/12/2005 13:21:47CScrobbler::ThreadCallbackReqID 16, Submission is '', Response is <html>
    <head>
    <title>Directory Listing For /</title>
    <STYLE><!--H1 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:22px;} H2 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:16px;} H3 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:14px;} BODY {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:black;background-color:white;} B {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;} P {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;background:white;color:black;font-size:12px;}A {color : black;}A.name {color : black;}HR {color : #525D76;}--></STYLE> </head>
    <body><h1>Directory Listing For /</h1><HR size="1" noshade="noshade"><table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="5" align="center">
    <tr>
    <td align="left"><font size="+1"><strong>Filename</strong></font></td>
    <td align="center"><font size="+1"><strong>Size</strong></font></td>
    <td align="right"><font s
    347.03208/12/2005 13:21:47CScrobbler::ParseReponseERROR - Response was invalid


    I get this too, even with the beta plugin in Winamp. iTunes at home works fine.

  • Being Blocked :(

    My proxy is now blocking my submissions :(
    Seems like this just started after the merge. Did you change the address of the submission server?

    Log:
    10.76608/12/2005 11:33:04CScrobbler::ThreadCallbackReqID 1, Submission is '', Response is <html><h1><BODY bgColor=#bebebe> <H2>Blocked:</H2> <font size=3>http://locator.metadata.windowsmedia.com/serviceswitching/allservices.aspx?LinkId=32129&locale=409&geoid=f4&version=10.0.0.3802&userlocale=409 has been categorized as Media Streaming and may not be viewed according to <a href=http://inside.us.dell.com/it/security/DOCUMENTS/policies/Use_of_Comp_Res_Policy.pdf>Dell's Acceptable Use Policy. </a></font></p><IFRAME src=http://security.euro.dell.com/blocked.htm width=950 height=550 scrolling=auto frameborder=1> Your user agent does not support inline frames. You can visit <A HREF=data.htm>the related document</A></IFRAME></h1></html>, Status Code 200
    10.81308/12/2005 11:33:04CScrobbler::ParseReponseERROR - Response was invalid
    10.84408/12/2005 11:33:04CScrobbler::ThreadCallbackERROR - ReqID 1, Last response from the server was unreadable (<html><h1><BODY bgColor=#bebebe> <H2>Blocked:</H2> <font size=3>http://locator.metadata.windowsmedia)
    25.54708/12/2005 11:33:19CScrobbler::ThreadCallbackReqID 2, Submission is '', Response is , Status Code 403
    25.61008/12/2005 11:33:19CScrobbler::ParseReponseERROR - Response was invalid
    25.64108/12/2005 11:33:19CScrobbler::ThreadCallbackERROR - ReqID 2, Last response from the server was unreadable ()
    41.20408/12/2005 11:33:34CScrobbler::SaveSettingsSaving settings...
    155.56308/12/2005 11:35:29CScrobbler::ThreadCallbackReqID 3, Submission is '', Response is , Status Code 403
    155.59408/12/2005 11:35:29CScrobbler::ParseReponseERROR - Response was invalid
    155.62508/12/2005 11:35:29CScrobbler::ThreadCallbackERROR - ReqID 3, Last response from the server was unreadable ()

    • Siili101 disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2005, 17h10
    Damn I had some moments of happyness earlier, as the plugin worked perfectly. But then Winamp crashed, and now it's not working anymore.

  • I'm having the same problems, it just refuses to submit and caches everything and yes, I downloaded the 1.1.9 beta3 plugin, not that it has changed anything though.

    • timelezz disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2005, 18h07
    People... I have this problem since, from now and then. Since last night I had nog updates, but since now it is all submitted and looks working again. Please consider the fact that it could also be something with the slow Slam.fm website. Give it a change!

    Tip of the Week :
    • Twiggy87 disse...
    • Usuário
    • Ago 12 2005, 19h20
    Where can I find the plugin directory to delete this?

    This world would be a lonely place, without the one who puts a smile on your face...
Usuários anônimos não podem postar mensagens. É preciso fazer login ou criar uma conta para postar nos fóruns.